Acilen yardım sufli varlıkkk

Bu konu Havascii11 tarafından 7 sene önce açıldı, 467 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Havascii11
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
7 sene önce

Arkadaşlar hatam olduyas affola ancak ben birşey sormak istiyorum ehli kişilerden. Şimdi hiç namaz kılmayan zikir çekmeyen birisi cin çağırmak için zikir çekiyor Allah için değil de cin çağırmak için çekiyor. O yüzden müslüman cinler itaat edip gelmiyor. Diyorum ki açık açık konuşayım. Ben namaz kılmıyorum ancak nasıl sufli bir cin çağırabilirim. Zamanın da çok davette bulundum sonuç aldım ama şuan sufli çağırmak istiyorum Nasıl çağırılır bilen varmıdır? Kitaplarda yazanlar gibi kuran yırtmak mı gerekir? Sureleri tersten okumak mı gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim Ulvi değil Sufli bir cin çağırmak istiyorum.. Eleştirilere açığım teşekürler..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Zaten gerçek hayatta o kadar çok cin ve şeytan var ki,gerçek cin ve şeytanlar firar etmek zorunda kalmışlarken neden davet etmek istediğini anlamadım ama bence bu eylemden vazgeçmen kendin ve çevren için daha hayırlıdır.... Zaten burada fazla bir yardım göremezsin,bu konudaki paylaşımlar sadece bilgilendşrme amaçlıdır ve net değildir..
Lietli
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 33
7 sene önce
[QUOTE=Havascii11;162570]Arkadaşlar hatam olduyas affola ancak ben birşey sormak istiyorum ehli kişilerden. Şimdi hiç namaz kılmayan zikir çekmeyen birisi cin çağırmak için zikir çekiyor Allah için değil de cin çağırmak için çekiyor. O yüzden müslüman cinler itaat edip gelmiyor. Diyorum ki açık açık konuşayım. Ben namaz kılmıyorum ancak nasıl sufli bir cin çağırabilirim. Zamanın da çok davette bulundum sonuç aldım ama şuan sufli çağırmak istiyorum Nasıl çağırılır bilen varmıdır? Kitaplarda yazanlar gibi kuran yırtmak mı gerekir? Sureleri tersten okumak mı gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim Ulvi değil Sufli bir cin çağırmak istiyorum.. Eleştirilere açığım teşekürler..[/QUOTE] Sufli bir cin çağırmadan önce sana bir soru yönelteyim. Ayrıca güzel bir şiirin mısrasıdır. Bir ademoğlundan kan ve can çekilince ne kalır geriye ? bu sorunun cevabını verebileceksen çağırmak için eninde sonunda bir yol bulacaksın.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)