lutfen yardim

Bu konu ecemir55 tarafından 7 sene önce açıldı, 684 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
ecemir55
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
7 sene önce

selamun aleykum ben iki cocuk annesi bayanim esimle baya sorunlarimiz vardi bosanmanin esiginden donduk burdaki dualar sayesinde yuvama esime kavustum ama daha buna sevinemeden borclar kapiya dayandi 60 milyar borcumuz var ve icra kapimizda ne yapicagimi bilmiyorum hangi kapiyi caldiysam elim bos dondum muslumanin muslumana duasi kabul olurmus sizden benim icin dua etmenizi istiyorum rabbim kimseye muhtac etmesin onerebileceginiz borctan kurtulmak icin dua varsa lutfen paylasirmisiniz allah dua edendende etmeyendende razi olsun

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Sitemizdeki Rızık ve bereket duaları bölümüyle sıkıntı duaları bölümlerini inceleyin,size uygun dualar bulacağınızdan eminim.... Herkesin enerjisiyle örtüşen dualar farklıdır...Sizde okuma isteği uyandıran herhangi bir sure,ayet ya da zikir derdinizin dermanı demektir.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
7 sene önce
[QUOTE=ecemir55;164632]selamun aleykum ben iki cocuk annesi bayanim esimle baya sorunlarimiz vardi bosanmanin esiginden donduk burdaki dualar sayesinde yuvama esime kavustum ama daha buna sevinemeden borclar kapiya dayandi 60 milyar borcumuz var ve icra kapimizda ne yapicagimi bilmiyorum hangi kapiyi caldiysam elim bos dondum muslumanin muslumana duasi kabul olurmus sizden benim icin dua etmenizi istiyorum rabbim kimseye muhtac etmesin onerebileceginiz borctan kurtulmak icin dua varsa lutfen paylasirmisiniz allah dua edendende etmeyendende razi olsun[/QUOTE] Allah kimseyi darda bırakmasın ecemir..dilerim bu zor zamanlarında hayırlı bir kapı açılır..Zeinarda'nın dediği gibi herkesin enerjisiyle örtüşen dualar farklıdır..her ne kadar dua önermek doğru değilse de, kalbine yakın gelirse şayet "hasbünallahü ve nimel-vekil" zikri etkilidir.
azzezna
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 36
7 sene önce
[QUOTE=ecemir55;164632]selamun aleykum ben iki cocuk annesi bayanim esimle baya sorunlarimiz vardi bosanmanin esiginden donduk burdaki dualar sayesinde yuvama esime kavustum ama daha buna sevinemeden borclar kapiya dayandi 60 milyar borcumuz var ve icra kapimizda ne yapicagimi bilmiyorum hangi kapiyi caldiysam elim bos dondum muslumanin muslumana duasi kabul olurmus sizden benim icin dua etmenizi istiyorum rabbim kimseye muhtac etmesin onerebileceginiz borctan kurtulmak icin dua varsa lutfen paylasirmisiniz allah dua edendende etmeyendende razi olsun[/QUOTE] Aleykümüs selam bacım benimde sizin dediğiniz duruma benzer sorunlarım vardı inatla kuranı aziz müşana sımsıkı sarıldım elhamdülillah evimiz bereketlendi nasılmı peygamber efendimiz sav. in borçlulara önerdiği dua vesilesi ilen ve hiç usanmadan sabahları güneşin doğmasına denk vakıa suresini en az 31 41 adet dinliyerek ve olumlu gelişmeler iki ay sonra gelmeye başladı öyle oldu ki elhamdülillah şimdi bizden borç istiyorlar tabi cüzzi :) inşaAllah Rabbim size helalinden hayr kapılarını açsın evinizden iman ihlas bereket ilim eksik olmasın vesselam :)
azzezna
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 36
7 sene önce
[QUOTE=ecemir55;164632]selamun aleykum ben iki cocuk annesi bayanim esimle baya sorunlarimiz vardi bosanmanin esiginden donduk burdaki dualar sayesinde yuvama esime kavustum ama daha buna sevinemeden borclar kapiya dayandi 60 milyar borcumuz var ve icra kapimizda ne yapicagimi bilmiyorum hangi kapiyi caldiysam elim bos dondum muslumanin muslumana duasi kabul olurmus sizden benim icin dua etmenizi istiyorum rabbim kimseye muhtac etmesin onerebileceginiz borctan kurtulmak icin dua varsa lutfen paylasirmisiniz Allah cc. dua edendende etmeyendende razi olsun[/QUOTE] Bugün bir tevafuk oldu bir sitede gezinirken Allah'u teala bize bu duayı buldurdu bu günlerde okumanın ayrı fazileti mevcut inşaAllah içten dualarınızla semiul basir olan Rabbim sıkıntılarınızı helal yoldan feraha dönüştürür dua ilen vesselam dua budur : Şeyh el-Hattâb el-Mekki(Rahimehullâh) “el-İsâbe fi mahallâti’l-icâbe” adlı eserde şöyle demiştir; “Borcu olan kişi Zilhicce’nın başından başlayarak Kurban bayramı gününe kadar,her gün şu zikiri(3,7,11,21,33,41 gibi) muayyen bir adetle okursa,Allâh-u Te’âlâ’nın izniyle borcunuz ödemeye muvaffak kılınır. Bu zikirler şunlardır. “Allahümme feracekel gariybe. Allahümme sitrakel hasiyne. Allahümme megrufekel gadiyme.Allahümme avaidekel hasenete .Allahümme atakel hasenel cemile Ya gadimel ahseni ihsanekel gadime Ya daimel megrufi megrufeked daime.” Manası:Ey Allâh!(Sıkıntılarıma karşı) yakın kurtuluşunu istiyorum.Ey Allâl!(Düşmanlarıma karşı Muhafazalı örtünü(Talep ediyorum).Ey Allâh Kadim olan iyiliğini(diliyorum.Ey All^h! Güzel ihsânlarını(istiyorum).Ey Allâh! Güzel ve hoş olan gaşini(Talep ediyorum).Ey İhsânı kadim(ezeli) olan! Kadim olan ihsanını(diliyorum).Ey iyliği dâim olan ! Dâim olaniyiliğini (istiyorum)” Kaaynak:Abdühamid Kuds,Kenzü’n-necâh ve’s-sürûr fi’l-ed’iyeti’l-me’sûrati’l-leti teşrahu’sudûr sh:280-283 bende mutluluğun şifresi sayfasından aldım vesselam :)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)