şifalı vefki biliyomusunuz?

Bu konu hazalToprak tarafından 7 sene önce açıldı, 803 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
hazalToprak
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
7 sene önce

internette şöyle birşeye rastladım. Satın almak istiyorum. fayda sağlar mı? yoksa vefk kişiye özel mi yazılmalı? tectübelerinizden yararlanmak isterim. allahın rahmeti vev bereketi üzerinizde olsun kardeşlerim

925 ayar gümüş kolye
Çift taraflı (İsmi Azam ve Yedi Ayetler)
Özel hediye kutusunda
Ortalama boyun zincir uzunluğu 50 cm.dir. (+/-2cm.)
Bu İsmi Azam duası vefki Hazreti Ali’ye ait olduğu rivayet olunan ve içinde İsmi Azam’ın geçtiği belirtilen bir kasideden alınmış ve büyük havas alimi Deyrebi tarafından vefk haline getirilmiş büyük bir sırdır.

Hazreti Ali Efendimize ait kasidede aynen şöyle geçmektedir:” Ey bu mübarek İsmi Azam’ı üzerinde taşıyan kimse! İnsanı maksadına ulaştırmak. her türlü afetten korunmak için bu İsmi Azam’ı taşımak çok tesirli ve sana yeterlidir. ”

Allah Resulü Aleyhisselam buyuruyor: ” Bir kimse yedi ayetleri okusa veya bir kağıda yazıp üzerinde taşısa o kişiye gökten Uhud Dağı gibi azaplar. belalar inse elbette Allahü Teala o kişi üzerinden o belaları ve sıkıntıları bu yedi ayet hürmetine kaldırır.”

Sibiryakurdu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 236
7 sene önce
İsmi azam duası tam belli değil diye rivayet ediyor bazı alimler yani kesin bişey söylemek istemiyorum bazı kesimlerde piyasadaki ismi azamlar doğru diyor Allah Resulü Aleyhisselam buyuruyor: " Bir kimse yedi ayetleri okusa veya bir kağıda yazıp üzerinde taşısa o kişiye gökten Uhud Dağı gibi azaplar. belalar inse elbette Allahü Teala o kişi üzerinden o belaları ve sıkıntıları bu yedi ayet hürmetine kaldırır."(bu söz doğru hakiki diğeri için bilmiyorum doğruluğunu ) Üstünde taşıdıktan sonra günde sabah ve akşam 1 defa okursan çok etkili olur ben cin davetleri yapmadan önce 7 ayetleri okur ve şahmeran duası eklerdim öyle yapardım Dünya belaları musibetleri için etkili olduğu kesin özel yazdırmana gerek yok kanaatimce.
hazalToprak
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
7 sene önce
başka yorum yapmak isteyen arkadaşlar varmı bugün sipariş vereceğim. lütfen arkadaşlar yorumlarınızıbekliyorum benimiçin önemli
taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
7 sene önce
bence buraya ne kadar yorum yazarsak yazalım sen onu alıp ,tecrübe etmeden için rahat etmeyecektir... Şifa inandığın şeydir ....
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
Nacizane düşüncelerimi belirteyim. Vekf, Tılsım, üzerinde taşınacak dua/ dualar kişiye özel yazılır.İnternette birsuru vekf var mesela zenginlik vekfi. Örneğin aynisi yapılsa da tutmayabiliyor yani her şeyin bir vakti bir usulü var bu aralar bir sanatçı TV de akik taşı reklamı yapıp duruyor bir tanıdığım da almış hemen ))) ee sonuç tamamen düzmece. İnternette her okuduğunuza inanmayın. Hz Davut un yüzüğünün benzeri ayni sembollü yüzük birçok insanda var hangisi o güce sahip? Karar senin güzel kardeşim..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Vefklerin kişiye özel yapılması gerekir ki özel zikirleriyle birlikte taşınır.... Piyasada dini ticari meta haline öylesine dönüştürdüler ki artık insanlar ibadet ve zikirdense hazır yazılmış bir takım ayet ve esmaları üzerlerinde taşıyarak sonuca ulaşabileceğine inanmaya başladı..... Oysa kutsal kitabımızda bizlere emredilen şey;<>şeklindedir...Allahın ayetlerini ve esmalarını para karşılığında satanlar da satın alanlarda lanetlenmiştir....
hazalToprak
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
7 sene önce
kardeşlerim selamun aleyküm. dün sipariş vermiştim. bugün geldi ve hemen taktım. size bi resim atacağım bilenler ne yazdığını söyleyebilirmi?
hazalToprak
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
7 sene önce
Bu arada Kuranı Kerim de seri üretimle basılıp dağıtılıyor. Onu da kullanmayın o zaman. (Haşa günaha girmeyelim). Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır umarım efendim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)