Bilen varsa soylesin lütven

Bu konu Cani tarafından 6 sene önce açıldı, 2289 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
Cani
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
6 sene önce

3 yasında kızım var hala konusmuyor.kendi kendine soyleniyor anne baba demiyor hala.benim dediklerimi tekrarlamaya çalışmıyor.köpek gördüyünde hav hav diyor bide tavşan diyo.baska hiç konusmuyo.önerebilceyiniz dua varsa bilen varsa yardìm edin lütven.yada yedirip icircam bişey fayda edecek bise bilen varsa soylesin lutven.birisi güvercin yumurtası sarısı dilinin altına sür dedi .caska buna care bilen varsa lutven yazarsa sevinirim.zebeb kuldan derman Allahtan demişler.şimdiden teşekürler.

taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
6 sene önce
Geçmiş olsun...Tabiki dua edio Allahtan yardım dilemelisiniz... Fakat çocuğunuzu çocuklar için olan konuşma terapistine göstermenizde fayda var.. Allah korusun öneriken kürlerden yada yediği içtiği şeylerde alerjisi filan olur daha kötü sonuçlar çıkar... bol boş dua etmeyi ihmal etmeyin ama en iyisi bir hekimden yardım almaktır.. Altında başka nedenler çıkabilir... ben çok uzun yıllar yürüyememişim bir uçak aniden tepemizden geçi ce korkudan yürümeye başlamışım .. bunun etkisiyle hala panik atağım var...
taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
6 sene önce
Hz Musa'nın konuşma duası Mumsema hz musa'nın konuşma duası konuşamayan çocuklar için Kuran-ı kerimde yer alan Hz. Musa as 'ın şu duasını tavsiye ederiz. DUANIN OKUNUŞU Rabbişrah lî sadrî ve yessir lî emrî, vahlül ukdeten min lisanî yefkahu kavlî - ANLAMI Ya Rabbî, genişlet göğsümü, kolaylaştır işimi, çözüver şu dilimin bağını. Ta ki anlasınlar sözümü!â(Ta Ha, 20/25-28) Bu ayeti yirmi yedi defa, Fatiha Suresi'ni de yedi defa okuyup hem çocuğa hem de bir suya üfleyip çocuğa -her suya ihtiyaç duyduğunda- içirin.
Bhdrzn
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 87
6 sene önce
Benim en kucuk kardesim yaklasik 4 yasina kadar su ya fu demekten baska hic birsey demiyordu herseyi parmagiyla gosteriyordu ankaraya sevk etti buradaki tip fakultesi ankaradaki doktorlar ustun zekali oldugunu ve bu yuzden gec konusailecegini soylemisler annemlere. Nitekim 9 yasinda uyeo programina katilip 9 yasinda universite ****larindan ders aldi. Bence ilk once doktorlara gostermenizde yarar var.
dev
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 86
6 sene önce
einstein 5 yaşında konuşmuş kızınız üstün zekalıdır belki.
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
6 sene önce
Melek kardeşim. Ben 5 yaşına kadar konusamamisim. İlk sözüm de yanımda beni bakkala götüren halama dediğim hala kelimesi olmuş. Böyle şeyleri kafana fazla takma. Önemli olan ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı olmasıdır.
yasen
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 79
6 sene önce
Benim oğlumda geç konuştu. Çok üzülüyordum.sonra bir konuştu 5 yaşında. artık susturamıyordum. Doktorun biri konuşamayan çocuk için eline kalem alıp kağıda bişeyler çizerse zekasında bişey yok demişti bir yakımımn çocuğu için. Onun için üzülme kardeşim. Bu arada MaşaAllah benim oğlumda çok zeki.
leblebi
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 81
6 sene önce
Arkadasimin kizi da 4 yasi na kadar konusmadi.Krese gidince 2 ayda dillendi maasallah.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23540 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye sevim1551
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)