Yaşadıklarıma anlam veremiyorum

Bu konu Lalezar33 tarafından 6 sene önce açıldı, 612 kere okundu ve 16 Cevap verildi.
Lalezar33
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
6 sene önce

Nereden başlasam, nasıl anlatsam bilmiyorum. Anlatacaklarım uzun ama inşallah okursunuz. Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben iki sene önce üniversiteden mezun oldum ancak son senem çok yoğun ve stresli geçti. Sağlık sorunlarım da eklenince psikolojim de altüst oldu. Tam o derin tükenmişlik halinde, bundan mı kaynaklı bilmiyorum ama rahatsız edilmeye başladım. Sanırım nazarda çok aldım, hem erkeklerden hem kadınlardan. Rüyalarımda korkutuldum, hayvanlarla, ölümle, silahla o bilinen kötü kabuslar detaylara girmiyim. Karabasan çok sık olmaya başladı ama sanki kolumdan tutup kaldırmaya çalışıyorlar, bir gecede çok defa oluyordu uyuyamıyordum artık iki saatlik uykuyla derse gittiğimi biliyorum. Uyandığım zamanda baktığım yerde örneğin duvarda garip desenler görüyordum. Beş gece sürekli garip bir varlıkla dövüştüğümü hatırlıyorum, kan ter içinde nefes nefese uyanıyordum, daha da uyuyamıyordum.

Daha sonraları kabus görmesem bile uykumdan gece tak diye uyanır oldum, uyandığımda da olduğu yerde dönen saydam bir topaç görmeye başladım bu uzun süre devam etti daha sonra keçi gibi boynuzlu bir hayvana döndü hologram gibiydi. Sonra bu da değişti anlamlandıramadığım şekillere dönüştü. Gözümü kapattığım an değişik insan suretleri görüyordum özellikle namazda çok artıyordu. Vesikalık resim gibi direk bana bakan yüzler. Gözümü kapatamaz olmuştum mekanlar insanlar karşımda film çekiliyordu sanki. Sağ kulağımda da uyutmayan bir uğultu.

Artık gündüz bile rahat namaz kılamıyordum, kapıları kapatıyordum. Üstüne karartılar da eklendi ama hareket halinde değil. Boyutları da değişken olan karartılar. İnsan içine çıkmak istemiyordum, toplu taşıma araçlarına binemiyordum boğuluyordum sanki hemen inmek istiyordum. Böyle bir halde zar zor okulu bitirdim.

Eve döndüğümde annemle uyumaya başladım asla tek başıma yatamıyordum. Kabuslar karartılar sıkıntılar devam ediyordu. Bu durumu güvendiğim bi ablaya danıştım o bana bir ****nın numarasını verdi. Anlattım durumumu **** da bana bir hafta hergün bakara suresini okumamı söyledi. Dediğini yaptım ilkgün korkutmalar oldu sonra kısmen rahatladım uğultularım da azaldı. Ancak bir süre sonra tekrar başladı. Bende tekrar bir hafta bakara suresini okudum. Sirkeli su ile banyo yaptım. Gece uyumadan önce 1 fatiha, 3 ihlas, 3 felak, 3 nas okumaya başladım. Önceden de uyumadan önce çok şeyler okuyordum ama bu dediklerimi okuduktan sonra ciddi anlamda rahatlama yaşadım elhamdülillah. Şuan manevi olarak daha iyi bir haldeyim daha huzurluyum. Ancak devam eden karartılar var ve uğultu da hafifte olsa devam ediyor ve korunma dualarını okuyamadığım zaman ara ara yine korkutuluyorum.

Farklılaşan şeyler de var tabi. Yukarda yazmayı unutmuşum bir senedir gökyüzünde hatta ev de dahil içi boş sürekli hareket halinde olan noktacıklar görüyordum. 4-5 aydır da Bunlara beyaz olan noktacıklar eklendi, beyaz parıltılar, yanıp sönen ışıklar, gökyüzüne baktığımda sanki kaynıyor nasıl anlatabilirim bilmiyorum baktığım yer sürekli bir hareket halinde ve bir sürü beyaz ve yeşil yanıp sönen ışılar görüyorum. Namazda secdede iken beyaz bulutumsu gibi şeyler görüyorum. Beyaz ışıklar namazda da oluyor. Bu kadar detaylı yazmam doğru mu bilmiyorum ama inanın çaresizim neyin içinde olduğumu bilmek istiyorum. Ha birde şu var. Birkaç gecedir yatağımda gayri ihtiyari biryere bakarken sağ tarafımdan başlayan yeşil bir enerji görüyorum sürekli hareket halinde öyleki oda yemyeşil oluyor, odayı göremiyorum.. Gözümü kapattığım zamanlardada oluyor. Ne yaşıyorum anlayamıyorum, cevaplarınızı rica ediyorum.

MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Gecmis olsun lalezar benzer olaylari bende yasamisdim.hafifler unutursun ama artik hep seninle olacaklar.kurtulmak icin hoc ala ra para dokulme sana verilen gucu hayra kullanmayi ogren.gercek bu bunlari yasamayan benim yazdiklarimida senin anlatiklarinida deli sacmasi bulur.
Sudesoylu
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 34
6 sene önce
Valla anlattıklarına yardımcı olamam ama sağlam bi ****ya gitmen gerekir sanırım vefk şeklinde üzerinde taşıman lazım ki hayatın boyunca korunasın. Anlattıklarını yaşamadım şahsen ama bi şekilde üzerinde biseyin etkisi olduğu bariz ama halüsinasyon kısmı acaba sağlıkla ilgili olabilir mi diye düşündüm bian tabiki sağlıkla ilgili bisey çıkmadıysa temizse dış guclerin etkisi olduğuna emin olabiliriz. Nedenine gelince bi düşmanın tarafından yapılmış yedirilmiş olabilir eğitimine engel olmak için belki vs. Yada şöyle söyleyeyim benim bu yakınım gece bahçeye falan çıkardı ven çıkma derdim biliyosunuz herhangi bir varlığın üzerine basabiliriz karanlıkta.O da bisey olmaz derdi çok sıcakkanlı enerjik biriydi bi anda çok öfkeli ters kavgacı aksi hep mutsuz birine dönüştü herkesi düşman görüyordu kendine vs ben tabi anladım bigün bakara suresi açtım yanında çıldırmaya başladı hemen apar topar kalktı uzaklaştı küfür ederek bende emin oldum ne olduğuna.Ailesine söyledim vs ****ya götürdük iple bisey denedi ve dedi üzerinde bisey var bi inceleyelim sonuçta sen bişeyin üzerine basmışsın çarpılmışsın dedi vs kurtardık bir ay sürdü tabi düzelmesi neyse demem o ki bu kişide sürekli gözünde uçuşan noktalar görürdü doktor bisey bulamazdı sonucu bu cıktı işte başına böyle bisey gelmişte olabilir ben mesela yanlışlıkla tuvalet çöpüne ekmek kırıntısı atmıştım nasıl yaptıysam artık bende çarpılmıştım hala etkisi var üzerimde ne kadar çabalasam da hep bi mutsuzluk aniden sinir gelmesi huzursuz asabi biri olmak gibi etkileri var bakara dinleyerek uyumayı dene çok faydası var bence ha bide şunu ekleyeyim arkadaşlık kurduğun kişinin yanında birkere bile olsa sure aç dinlet ve tepkisine bak rahatsız oluyorsa o kişide bisey vardır ve ondaki herneyse sana da bulaşabilir illa birinin sana bisey yapmasına gerek yok evinin kapı önüne de bi kaba idrarla sirke karıştır dök en azından dışardan gelebilecek tehlikelerden korunmuş olursun evden cikarkende alnına az bisey sirke sürersen bide göz altlarına nazardan korunmuş olur rahatlarsın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Lalezar ho ca lar paran oldukca umut satarlar bes parasiz kalincada hem paran yok olur hem ho ca.varliklarinin cogalmasida cabasi.varliklar sana geldigine gore sen secilmis sin birde bu yonden bak.mektepli degilim ilmin ama uzun suredir varliklarla yasamanin tecrubesi.ne gibi gucler edinirsin varliklardan dualarin dileklerin daha hizli gerceklesir.nazarin cok tehlikeli olur kontrol edmesini bilemessen.
Sudesoylu
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 34
6 sene önce
Şunu söyleyeyim nazar etkisi musallatla aynı mı oluyor demişsin hergun nazar alan biri olarak söylemeliyim ki herkese göre farklılık gösterir fakat bu kararttılar biseyler gormelerin nazarla alakası yok nazar sadece hastalık yapar yataklara düşürür doktorlar çare bulamaz nazar en fazla bunu yapar tedavi edilmezse öldürür ama nazarın öldürmesi için ağzına hiç bi sure almaman lazım eğer günde bir kez bile felak nas okuyorsan nazar bi şekilde çıkacak yer arar ya ayna kırılır ya bardak vs vs senin anlattığın olay çok başka bişey emin ol nazar değildir ha ne olabilir dersen nazar ve büyü toplanması olabilir yani üzerinde negatif enerjilerin toplanması ve atılamaması halinde bu tepkimeler ortaya çıkıyordur büyük ihtimalle bi şekilde arınman lazım enerjini yükseltecek şeyler denemelisin çok düşünmekte hastalık yapabilir... bisey daha ekleyeyim denersen eğer ben cam bi fanusun içine biraz su ve nazar boncuğu koyuyorum ve günlük suyunu değiştiriyorum suyu koyarken de o suyun üzerimdeki nazar ve negatif enerjiyi sömürecegini niyetlenip suya üflerim hep biliyorsunuz ki suyun hafızası vardır.. güneş görmeyen bi oda ve odanın sıcaklığı da standart fakat o su bazen ateş gibi oluyor onu döküp tekrar ekliyorum bu şekilde çok daha rahatım ve allahım şifa veren adları var onları zikr edinebilirsin
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Sude varliklar rastgele musallat olmazlar kesinlikle sebebi vardir.rahmani varlik yasaga uyar insanla temasa gecmez.insana musallat olan seytanidir .varliklarin en guclusu azrail tevsirindekinin aynidir 3 metre boy yuzu gozukmez.geldigi zaman gunlerce perdelerden duvarlardan aynalardan sevimli hayalete benzeyen varliklar gelir.sonra kaybolurlar.esas varligin etrafinda dolasanlardir.kurtulmak imkansiz gibidir.care mumkun oldugunca serri hayra cevirmeye calismak olur.ister sacmalik de ister yalanci benim gercegim bu.
Lalezar33
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
6 sene önce
Ben mustang ve sudeye çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp kendi bilgileri ve tecrübeleri doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştırlar. Yalnız rüyalarımı net hatırlayamıyorum o kabusları o yüzden biraz unutabildim, net hatırlasam kafayı yerim herhalde. Ama hatırladığım rüyalarımda çoğu zaman bir kalabalık içindeyim ve tanımadığım insanlar çok var rüyalarımda. Ancak ben bu sıkıntıdan kurtulamayacak mıyım, kurtulma ihtimali var ise ehil birini bulmaya çalışacağım, bunlar bi kere musallat olduklarını bırakmıyorlar mı zeinarda, yorumlarınızı merak ediyorum.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Degerli lahutiye uyeleri yillarca zeinardanin en cok yasakladigi uyeyim cok kere dusuncelerimiz farkli oldu ama lafi ustune laf soylemedim.lahutiye forumlatinda asayis onun sorumlulugundadir .otoriteye kurallara uymak zorundayim zaten uymak istemesem ne yazar yasaklaniverilim.Elbuni ve Arabi nin kitaplarini bende bilirim alimlerin kitaplarini bulundurmak okumak alim yapmaz kimseyi .tip rituerlerini okumak doktor yapmadigi gibi.alimlerden paylsim hic bir konuda yapmadim alinti yapmadim.mektepli olmadigimi defalarca berilttim benim tecrubem duvardan dusmekden ibaret.birde varliklara derman aralken yoksulluga dusenleride gordum .onun icin derdiniz var ise dermani gercek ilim sahibini mekteplisini bulun dedigim bu.sizce rahmani Allaha biat etmis bir varlik esarete dusmediyse insana musallat olurmu.musallat seytandandir.kimseyede yol gosterme yetkim yokdur.sadece herkes kadar forumda iki satir yazma hakkim var.kimseylede tartismam kimseyede imam olmaya niyetim yok.
Lalezar33
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
6 sene önce
Sorularım arada kaynadı biraz :) ben herbirinizin cevabına kıymet veriyorum. Mustanga sormak istiyorum. Bu işin sonu nereye gider sende nasıl başladı, şuan ne durumdasın? Şimdi ben karartı görüyorum ilerde bu neye dönüşür mesela ? diğer gördüklerim yaşadıklarım vs.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Alimlere kitaplara sakiz yapmak asaglamakdir.ben bilirim baskadi bilmez okumaz dusunmek nasil birdusuncedir.okurum bilirim banadir okudugum bildigim.muhatap alip cvpvermedigim halde israrla yazan haddini bil.git sehvet uygulamalari yap .bana yazma.
Sudesoylu
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 34
6 sene önce
Lalezar bak yukarda sormuşsun ya hani kurtulamayacakmiyim onca şey yazdık yukarıya eğer sen hala anlayamadiysan neyi kastediyoruz birimiz diyor ki musallatin var birimiz diyor ki büyü var sen iyice bi araştır **** bul diyarbakır tarafına falan git iyice bi yardım al birisinden anca öyle kurtulursun böyle bi gidesim var bi vazgeçiyorum yok bugün canım sıkkın da diyerek biyere varamazsın sana burdan da kimse derman olmaz anca fikir üretirler düzgünce birine git baktir kendine ne var ne yok temiz çıkarsa büyü falan bisey yoksa o zaman psikiyatrist e veya bi beyin doktoruna görün
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Konuyu acana saygim var.sen git evli adamlara okuma yap aile yik huzursuzluk cikar.yazilanida iyi anla tek okuma yetmiyorsa defalarca oku.yaz kendi kendine
Lalezar33
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
6 sene önce
Ben ikinize de teşekkür ediyorum, rica ediyorum artık birbirinize karşılıklı yazmayın. Mustang, Zeinardanın da yazmasını bekleyeceğim.
Sudesoylu
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 34
6 sene önce
Zeinarda bu zamana kadar doğrusunu yapmış sana yasak koyarak çünkü terbiyesizsin bu siteye deneyim yazmış olmamı suistimal ediyorsun açıkça senin gibi bi üyeleri olduğuna utanıyor olmalılar ayrica o zikri çeken herkesi suistimal etmiş oluyorsun konuyu açanda dahil!
Lalezar33
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
6 sene önce
Aslında bununla ilgili şeyler okudum, dediğiniz gibi tıp uyku felci diyor buna. Bu uyku felci sanırım ergenlikte başladı bende. Nadiren olurdu, sabaha doğru, sadece sırt üstü yattığım zamanlarda oluyordu, hareket edemiyordum ama bir korku duymuyordum. Ancak bu sıkıntılı dönemde başka bir boyuta taşındı durum. Çok sıklaşmaya başladı ve geceleri oluyordu artık. Hareket edememekten ziyade sanki birileri beni bileklerimden tutup havaya kaldırmaya çalışıyor gibiydi ve kalktığımda baktığım alanda garip şekillerde eklenince çok korktum. Son zamanlarda ise bunu yaşarken yüzüme doğru bir elektriklenme hissediyordum. Sağ yanıma yattığımda bile oluyordu. Bir keresinde Kuran sesi duyduğumu hatırlıyorum, müzik sesi duyduğumda oldu. Neredeyse her gece kabuslarda işin içine girince insan gerçekten çok korkuyor. İlk sayfaya dönebilirseniz diğer sıkıntılarımı da detaylı yazdım aslında. Ben genel araştırmalarımdan musallat yaşadığımı anladım hoş bunu zaten bana söylediler ama insan kendine konduramıyor, jetonu geç düşüyor. Dediğim uygulamaları yaptım, Rabbimden şifa istedim, bir cuma günü çok içten dua ettim ve kulağım nerdeyse bir dakika çınladı. Bu iyiye işaret mi bilmiyorum ama ben öyle algıladım, algılamak istedim. Hamdolsun eskisi gibi değilim, 4 aydır epey rahatladım. karartılar, suret görmelerim, vesveseler, kuruntular devam ediyor. Ancak estağfirullah çekiyorum hemen kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Bu rahatladığım dönemde işte beyaz ışıklar görmeye başladım, namazda artıyor. bazen nokta olarak kayıyorlar aşağı-yukarı sağa-sola doğru, bazen çok kısa çizgi şeklinde. Ben bunları Rabbimin güzellikleri olarak algıladım ama sonra içime şüphe düştü ya bunlarda o varlıkların oyunu ise diye? Gözümü kapattığımda da nokta halinde ışıklar görüyorum. En anlamadığım ise yeşil bir enerjiyi görüyorum, gece yatağımda sağ tarafımdan başlayan yeşil enerji her yanı kaplıyor odamı göremiyorum. Bazen baktığım nesne titriyor,sanki herşey titreşim halinde. Gökyüzüne baktığımda sanki kaynıyor, birden beyaz, yeşil bir sürü noktacık çıkıyor. Geceleri gökyüzünde solucana benzer şeyler görüyorum. nereye kadar böyle devam edebilirim buşekilde bilmiyorum. Arada yine korkutuluyorum. Çok yoruldum zeinarda, mustang onlarla yaşamayı öğren diyor, senin yazacaklarını da merakla bekliyorum.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Mustangın bu konularda deneyimleri olduğunu biliyorum..aklına gelen soruları buradan ona sorabilirsin... Anlattıkların uyku felci yanısıra durugörü yeteneklerinin de ortaya çıktığını gösteriyor, zaman içerisinde öğrenebilirsin,ancak yatmadan önce 7 şer tane ayetelkürsi,felak nas okumanın yararlı olacağını düşünüyorum.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Lalezar33,sitemizdeki durugörü ve duru işiti konularını dikkatle inceleyin,benim bu konularda deneyimim yok,bilgilerim ise sadece teoriktir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)