duam ve rüyamın sonucu lütfen yardım edin

Bu konu mbf tarafından 5 sene önce açıldı, 670 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
mbf
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce

merhaba, ben sözlümden ayrıldım 3 hafta kadar oldu. beni bunaldgı için terkettiğini söyledi, ancak hala çok sevdigini de söyledi. bu arada baska bir kızla flörtünü yakaladım, sordum ama ilşki istemedigini kızın ona meyili oldugunu belirtti. bir iki gün önce gece kenzül arş duası yaptım, niyetimde beni seviyorsa bana geri dönsün, sevmiyorsa baska birine ilgisi varsa bana söylemesiydi. duayı yaptıgım gece 2 rüya gördüm. ilk rüyamda bana beni bekle kendini toparla birkaç ay sonra sana döenceğim diyordu, 2. rüyamda ise o kızla gizliden gizliye konusmalarını yakalıyordum. rüyalarımı neye yormalıyım bana akıl verin nolur. ev bile düzmeye baslamıştık, onu bunalımından nasıl kurtarabilirm, yada gerçketen gönlünden ne geçiyor nasıl öğrenebilirim?

taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
5 sene önce
Bence bir.muddrt rahat birakin hic ustune gitmeyin sanki sogumussunuz gibi davranin... evlilim korkutmus kafasi karismis olabilir sizde baski yaparsaniz kendisini mecbur birakilmis gibi hisseder
mbf
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce
Benim durumum biraz farklılaştı, kızın ona büyü yaptıgını düşünyorum. Beni hala çok sevdigini ama yapamayacagını söyledi ağlaya ağlaya bıraktı beni, üstelik beni çok merak ediyor hala da arıyor hergün. Ben onu rahat bıraktım hiç aramıyorum hep o bana ulaşmaya çalışıyor. Birde bende musallat vardı arkadaşlar, kurtulmak için çok çabaladım çok güçlü dualar okudum, ve rüyamda kendi saçını başını yoluyordu o varlık, sen göreceksin günü diye çığlık çığlığa kahrolmuştu, ondan sonra rahatlamıştım. Geçen ay tekrar bir rüya gördüm, busefer çok güçlü dev gibi simsiyah bir panter kılığında, bilmiyorum böyle şeyler anlatılırmı, yanındaki cılız kalanı okudum toz duman oldu ama o çok keskin bakışlarıyla bana koşmaya devam etmişti. Ve onun bakışlarında o kızı görüyorum resmen,daha önce böyle bir olay yaşadığım için o etkiyi hissedebiliyorum.Üstelik bu rüyam onun kızla tanıştığı döneme denk geliyor.Kız böyle kötülüklerle uğraşıyor hissediyorum en içimde. yoksa sözlüm bana çok düşkün , bir gün görmeden duramazdı, uyuyana kadar sesimi nefesimi dinlerdi, yıllardır bir kere dahi göz ucuyla bile başkasına bakmamıştır, herkes onu örnek verirdi biri beni sevecekse böyle sevsin diye. Bu kızın ona veya bana birşeyler yapmadıgından nasıl emin olabilirim? çok niyetlendim forumdaki dualardan rüyamda görim diye ama nasip olmadı, sadece karışık rüyalar bu hislerim oturdu içime. Ve ne zaman kızın yüzü gözümün önüne gelse tüylerim ürperiyor içimi korku sarıyor.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
5 sene önce
Sevdiğinizi elinizden alan kızı fazlasıyla kafanıza takmışsınız, onun büyü yaptırdığına o kadar inanmışsınız ki bilinç altında öylesine yet etmiş ki rüyalarınızda sürekli görüyorsunuz. Rüyayla amel edilmez diye genel geçerli bir kural vardır.her kabus dolu rüyalarınızı büyülere musallatlara yorar ve kendinizi şartlandırırsanız işin içinden çıkamazsınız. Öncelikle düşüncelerinizi temizleyin,sizi sürekli aramasından kendinize göre anlamlar çıkarmayın,ayrılmış olsanız da arkadaş olarak kalabileceğinize inanmış bir insan . Ağlamak hiç bir zaman pişmanlık ifade etmez.O kızı sevdiğinizle sizin aranıza giren birisi olarak gördüğünüz için onu düşününce sinirsel bir ürperti geçirmeniz doğaldır. Kendi başınıza bu ayrılığın üstesinden gelemiyorsanız bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim. Unutmayın hiç bir aşk ömür boyu sürmez.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)