Allah riza icin bilen biri yardim etsin

Bu konu lost20 tarafından 4 sene önce açıldı, 1042 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
lost20
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
4 sene önce

merharaba arkadaslar son zamanlarda bana birseyler oldu ibadetlerimi yapamiyorum surekli uyuyorum basimda cok agrilar kotu ruyalar goruyorum odama kapandim kalabalikdan kaciyorum herkesle kavga ediyorum istemeyerekden napmam lazim ((

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
4 sene önce
Öncelikle tıbben bir sorununuz olup olmadığını araştırın.Kansızlıktan tutun troid hormonunun düzgün çalışmamasına kadar uzanan geniş bir yelpazede sağlık sorunları olabilir. Bir süredir ülkemizdeki pandemi nedeniyle herkesin eve kapandığı dönem pek çok insanda stress yaratabilir,bazan ibadetlerin aksaması da bir hastalık belirtisi değil yaşadığınız stres sonucudur.
Lovewitch66
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
4 sene önce
Zeinarda'ya katiliyorum. Ve lost20 sana bi oneride bulunmak istiyorum.. Hepimiz bu hayata bir defa geliyoruz, bu yuzden ofkeli olmak yerine hayatta oldugumuz icin sukretmek ve nefes aldigina bile mutluluk duymak gerekiyor ufak seylerden bile mutlu olabilirsin kavga ettigin sebepleri gozden gecir,gerekli degilse hicbir zaman kavga bir cozum degildir.. ofkelendigin seyler belkide senin icin iyi olan seylerdir kavga ederek kirdigimiz insanlari belki de birdaha goremeyecegimizin gercegini kabullenmek gerekiyor bu hayati stresli yasamak yerine sevgi dolu sakince yasamak gerekiyor. Var olan degerlerimize saygili olmak gerekiyor bu hayatta yarin ne olacagini bilemeyiz bu yuzden yasadigimiz ani degerlendirmek faydali olucaktir ofkelendigin zaman muzik dinle ve sakinles anin degerini bil cunku elimizde olan herseyi bi anda kaybedebiliyoruz.. stresle hayati kendimize zindan etmeyelim:)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)