Bu Halde de Büyü Yapmak Günah mı??? Garip…

Bu konu termometre tarafından 11 sene önce açıldı, 605 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
termometre
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
11 sene önce

İş yerimden, mezardan ve evimden hepsi aynı elden çıkma, farklı 3 büyü buldu bir ****…2,5 yıldır il il geziyoruz bozamıyorlar…Erkeğim, Utanarak söylüyorum, o görevi bile tam yerine getiremiyorum 2,5 yıldır…İş yerimi kapattım, 1,5 yıldır işsizim, çalışamıyorum… 53 kişi vardı yanımda çalışan kapattığımda… hepsi de ben gibi işsiz kaldı…Sevgilimden hiç nedensiz ayrıldık, 2 hafta olacak, ne o sabredebiliyor, ne de ben… Konuşsak ta kavgayla bitiyor…İçinden yılan derisi, bağırsak, tahta kaşık, kilit, domuz yağı, duvara vuran araba resmi, yılan resimleri v.s. v.s. çıktı… fotoğrafları var hala…Ben Sevgilimle barışayım diye buradan bir kaç formül yapsam Günah mı değil mi???Lütfen bana siz söyleyin…Buda mı gol değil be hakim bey…. Buda mı:(Şeytan Allaha karşı çıkıyor, ben kullarını yoldan çıkartmaya çabalayacağım diyor…Şeytanla iş birliği yapanlar beni bu hale kolayca getirebiliyor da, Ben iyileşmek için birşeyler yaptığımda suç mu oluyor????Tövbe yarabbim ama, Peygamber efendimize yapıldığında Cebrail alehisselamla sure indiriyorsun, iyileşiyor, banada gönder yarabbim tez elden, tüm haksızlığa uğrayanlara madem… Ne para yetiyor, ne pul, ne sabır kalıyor, ne şevk… Olmuyor arkadaşlar , olmuyor, öbür dünya kadar olmasada burasıda önemli, burada bu zorlukla yaşamaya çalışmak bile zor artık benim için… Bu dünyayada lazım bence biraz…. Hem bu dünyada sınavdayız, hem cam açık yanda inşaat var, ses var, birde sağdan soldan sürekli çekiştiriyorlar kopya ver diye… 45 Alabilsek bari….İyileşmek İstiyorum….Lütfen yorumlarınızı yazın….

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Allah yardımcınız olsun,bulduğunuz objeleri muhafaza ediyor musunuz,yoksa imha ettiniz mi... bazı büyülerin etki süresi kısadır,ama kendisi çok etkilidir... Bazıları ise etki süresi uzundur,uzunca bir süre sarsar,ama hiç bir büyü bozulmaz değildir,tabii yenilenmediği sürece..... Forumumuzda çok etkili büyü bozma duaları var....onları inceleyin yararlanacağınızdan eminim...
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
eğer hala huzursuzsanız yapan kişi bozdurduğunuzu görüp tekrar yapmış da olabilir,kusura bakmayın ama bu büyüleri haketmek için kimin canını yaktınız,birisi siza müthiş kinlenmiş.... Ama herşeyin çaresi vardır,önce beyninizde ben büyülerden etkilenmiyeceğim,yaradanım buna izin vermez,o herşeye kaadirdir demeyi ve bu şakilde telkini ihmal etmeyin,bu düşünce büyülerin yıkıcı etkisini fazlasıyla azaltır,geri kalan kısmı da sizin okuyacağınız dualarla gerçekleşecek.... Bozdurmadan önce kendinizi korumaya almalısınız ki eğer tekrar edilirse zararı size ulaşmasın ancak sonrasında yapılanları bozmaya çalışın....
kız annesi
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 213
11 sene önce
Sizin hayatınız kaymış,siz sevgiliye takılmış kalmışsınız.inanın işiniz gücünüz yerine geldiğinde sevgili tıpış tıpış dönecektir. insanın hayatında bir çok badireler vardır,bu badirelere insanlar hele aynı kandan olanlar sebep olmuşsa dahada ağırdır.benimde başıma geldi,çok çektim.yalnız keşke bu kadar para harcıyacağınıza kendiniz dua etseydiniz daha çok ilerlerdiniz.forumda büyü bozma uygulamaları var çokta etkililer,zeinerda abla size uygun olanı tavsiye edecektir.
kız annesi
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 213
11 sene önce
ha başlığa cevap verecek olursak size ne yapılırsa yapılsın,misilleme olarak karşı tarafa sizin büyü yapmanız günahtır,herkes kendi mezarına tek gider,geçici dünya hayatı içinde kalıcı yurttan olmaya deymez.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)