Detoksun Faydaları – Sağlıklı ve Zinde Yaşayın!

Bu konu diyetuzmani tarafından 5 sene önce açıldı, 852 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
diyetuzmani
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
5 sene önce

Daha Güçlü ve Mutlu Hissedin! Detoksun Faydaları!Gün içinde yediğimiz besinler, tükettiğimiz içecekler ve dış etkenler nedeniyle vücudumuz zararlı bileşenleri toplar. Ödem olarak adlandırdığımız bu bileşenler de vücudumuzda şişkinliğe yol açar. Bu durum da bizi hem estetik hem de psikolojik açıdan rahatsız eder.Son zamanlarda ödem söktürücü, kilo verdirici ve güçlendirici olarak detoks programlarından bahsedilir. İnternette karşılaşacağınız pek çok tarif vardır. Ancak diyetisyeninize danışmadan detoks yapmamanız gerekir. Peki nedir bu detox? Detoksun faydaları nelerdir? Detoks zayıflatır mı? Yakından bakalım…Detox Yapmanın Yararları – Detoks İle Gençleşin!Detoksun faydaları saymakla bitmez. Zinde ve dinç bir beden için detoks son zamanların en güncel çözümü. Doğru yapılan ve sizin için uygun olan bir detoksun ise yararları oldukça fazladır. Detoks sadece zayıflamak için değil sağlıklı bir beden için de uygulanır. Şimdiden merak ettiğiniz detoksun faydaları nelermiş, gelin bakalım:

  • [*]Detoks toksinlerden arındırır.

Detoksun yararları arasında en önemlilerden biri vücutta depo edilen zararlı toksinleri dışarı atmasıdır. Birçok detoks tarifi vücudun arındırılması üzerine odaklanmaktadır. Böbrek ve bağırsaklar arındırılarak sindirim sistemi de daha hızlı çalışır hale getirilir.Detoks enerji verir.Detoksun avantajları arasında enerji vermesi de var. Vücudunuz arındığı için daha güçlü ve enerjik hissetmeniz normal. Detoksun faydaları açısından baktığınızda belki de gün içinde en çok ihtiyacınız olan bu enerji!

  • [*]Detoks kilo verdirir.

Detox yararları arasında en dikkat çekici olan da kilo verdiriyor oluşudur. Vücudunuzdaki ödemin atılması ve metabolizmanızın hızlı çalışması nedeniyle yağ yakımı hızlanmaktadır. Böylece kilo vermeniz daha çabuk olur.Bağışıklık sistemini güçlendirir.Detoks yaparak organlarınızın çalışma düzenini olması gereken hale getirebilirsiniz. Detoks programlarında tüketilen bitkiler, vücudun sağlığını koruyan lenfatik sistemin düzgün çalışmasını sağlayacak. Böylece vitaminler vücudunuzda daha etkili şekilde kullanılmaktadır. Detoksun faydaları arasında en bilindik olan bağışıklık sistemini güçlendirmesidir.

  • [*]Detoks sağlıklı nefes almanızı sağlar.

Detoksun faydaları arasında bağırsaklar başta olmak üzere tüm vücudun oksijeni daha faydalı kullanması yer alır. Vücuda daha fazla oksijen girmeye başlar.Detoks zihin açar.Detoks sayesinde sadece vücudunuz değil zihniniz de arınır. Detoksun faydaları arasında beyin fonksiyonlarını daha hızlı çalıştırması da yer alır. Daha berrak bir zihne kavuşursunuz ve daha net düşünmeye başlarsınız.

  • [*]Cildiniz daha sağlıklı görünür.

Cildinizin canlı ve sağlıklı görünmesi detoksun yararları arasındadır. Toksinler vücudunuzdan dışarı çıktıkça cildiniz daha parlak görünür, sivilcelerden ve siyah noktalardan kurtulursunuz.

  • [*]Detoks ile daha hafif hissedersiniz.

Detox faydaları arasında vücudunuzdaki ağırlık hissi ortadan kaybolur. Sindirim sisteminiz de hızlı çalışacağı için kabızlık vb. sorunlar yaşamazsınız. Detoksun avantajları sayesinde kendinizi daha hafif hissedersiniz.

  • [*]Detoks saçlarınız güçlenir.

Detoks hazırlanırken kullanılan besinler saç güçlendirici gıdalardan da oluşmaktadır. Detoksun faydaları arasındaki bu özellik kadınları oldukça memnun edecektir. Detoks ile içten gelen düzelme ile saçlar da olumlu etkilenmektedir. Daha parlak ve canlı görünmektedir.Detoks Sayesinde Yaşlanmanın Etkilerine Son Verin!Detoks ile gençleşme de mümkün artık! Vücudun en büyük düşmanı ve en hızlı yaşlandırma etkisine sahip olan maddeleri toksinlerdir. Bunları vücuttan atmaya başladığınız zaman cildinizin de gençleştiğini göreceksiniz. Detoksun yararları sayesinde aynı zamanda dinç ve güçlü hissedeceksiniz. Detoksun faydaları hayatınızın her anında işinize yarayacak.Detoksun faydaları nedir, detoksun yararları nasıl görülür ve nasıl detox yapmak gerektiği hakkında diyetisyeninizden bilgi alabilirsiniz. Unutmayın, detoks programınız size özel olmalı…Alıntıdır

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)