1.5 Yıldır Hastayım İşin içiden Çıkmak için Yardım istiyorum

Bu konu masterkey tarafından 9 sene önce açıldı, 464 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
masterkey
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
9 sene önce

Selamun aleykumYaklasik 1.5 yildir musallatmidir buyumur artik bilemiyorum rahatsizim.gecen sene subat ayinda basladi ilk bastacok bunalim ve daralma oluyordu ilk kez basimize gelincd cinci hoacLafalan gittik rahatlamistim sonra psikiatriyede gittik cunku korkmustum.psikiatride birden cok kotulestim hastaneye gecelemek istedik hastanede gecenuyandim sabaha kadar cigliklar attim.hastanede kimvarsa geldi guvenlik falan hemen ciktik.1 ay inanilmaz zor gecti o gunden bu yana bir cok yere gittik dolandirildik falan. once cincilere gitmistik anlayinca rukyecileri bulduk vefk boylama yaptilar surekli ****lar buyu var dedi hepsi ailenize var dedi zaten ilk 1 ay kardesim tibbi tehsiz koyulamayan hastalik vardi sonra onda gecti bende baslamisti. Netten bircok kisi aradik olmadi ifrit ve cok sayida musallat var diyorlar artik ogle gozumun onunde golgeler var 8 10 tane surekli yer degisiyor ve harekstliler onlar sayisi olsa gerek.siyah golgeler ve simsek cakmalari var Bi ****da cin ona konusunca artik benlede konusuyor suan konusmakta icimdeki kanimda dolasan seyleri hissediyorum. Soluzuvlarimda sudekli yanma var parmak ucarinda genelde surekli batmalar yanmalar. Netten arapoglu sivasli birine gittik en son 2 aydir okumadayim rahatlamaya baslarken bu hafta tekrar gece bagirmalar kotu seyler oldu.2 aydir hergun 81 fatiha 41 aytelkursi 21 amenerrasulu 51 insirah 31 kadir 101 ihlas 91 felak 91 nas bugunde okuyorum ve suan cok kotuyum aksam olacaklari tahmin ettigim icin.kendimi gectim ailemiz cokecek psikolojik bozukluktan allah rizasi icin bir yardim bir oneri bekliyorum.icimdekiler gittigim herkesi yaniltiyor buna emin gibiyim cunku kendileri cok rahtlar. Uzun oldugu icin ozur dilerim suan bunu zor yazmaktayim.telefondan yaziyorum k.bakmayinAllahin selami uzerinize olsun

ronay
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 231
9 sene önce
https://youtu.be/UfRUfQHiq2c bunu bilgisayariniza yada telefonunuza indirin 21 +21 toplam 42 gün dinleyin evdeki sizdeki negatif enerjileri temizler ve kovar.
ronay
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 231
9 sene önce
Allah şifa versin rukye ayetleri kesinlikle tecrübe edilmiştir.Her anlamda hayatınız değişir ve şifalanirsiniz.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Allah yardımcınız olsun,öncelikle şunu belirtmek isterim ki uzaktan yardım almanız çok zor... İnternetten derman aramanız ise en büyük hata....Zira internet üzerinden kocaman bir sektör oluştu,kimin gerçekten ilim sahibi olduğunu bilmek ve anlamak imkansız... bahsettiğiniz sureleri okuyabilmeniz aslında büyük şans sayılır,çünkü besmele çekilmesini bile engelleyen türleri olduğunu çok duyduk.. Anlattıklarınızla uzaktan ne musallat ne de psikiyatrik sorun var diyebiliriz... internetten rukye videolarını indirip gün boyu evin içinde yüksek sesle dinlemeye çalışın,buradan Hacı Hca tavsiyesi alamazsınız, bizler kendi dertlerimize kendimiz derman olmaya çalışırız,birbirimize tavsiyelerde bulunuruz..
biricik
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 526
9 sene önce
Bir de Turk videoları var rukye olarak... Alıntı mı acaba yoksa kendileri mi hazırlamışlar?
ronay
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 231
9 sene önce
Dayımın önerisi aileden bir çok kisi uygulamiştir.Bu rukye ayetlerini okuyan dayimin anlattigi kadariyla misirli islam alimi ayni zamanda profesör Doktor ve hastalarınada dinlettiği.Dayım da Arabistan'da yaşiyor Kuranı kerim ayet ve dualarla oldukça ilgili. Kendimde evimde dinliyorum. Bildigim kadariyla bilinçaltini temizleyip büyü nazar cin gibi negatif enerjileri temizediği. Arkadaşin yardim yazisini görünce paylaşmak istedim.
ronay
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 231
9 sene önce
Teşekkür ederim sevgili zeinerda Evet Aynen inanç çok önemli.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)