Pratik Aura Calismasi

Bu konu Hun tarafından 11 sene önce açıldı, 617 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce

Loş bir odada rahat bir koltuğa oturun. Ellerinizi hızla 20 saniye kadar birbirine sürtün; ellerinizi avuçlarınız birbirine bakacak şekilde 5 cm kadar aralıklı tutun. Aralığı bozmadan ellerinizi ileri geri oynatmaya başlayın. Bu arada avuçlarınızın arasına gözlerinizi odaklamadan bakmaya başlayın. Auranız soluk renkli bir duman seklinde görünmeye başlayacaktır. Bu çalışmayı sıkça tekrarladığınızda, aurayı çok daha süratli görebildiğinizi fark edeceksiniz. Bu durumda artık ellerinizi birbirine sürtmenin gereği kalmaz ve sadece aurayı görmeye konsantre olmanız yeterli hale gelir. Bu yolla vücudunuzun diğer uzuvlarının da aurasını görebilirsiniz. Sağlıklı aurada çeşitli renkler göreceksiniz.Başkasının aurasını nasıl görebilirsiniz?Auranızı görmeye alıştıktan sonra başkalarının da aurasını görebilirsiniz. Bunun için gene loş bir ortamda aurasını görmek istediğiniz kişinin yaklaşık 2m uzağında durarak gözlerinizi odaklamadan bakın ve aurayı görmeye odaklanın. Bir süre sonra kişiyi çevreleyen duman şeklinde haleyi fark edeceksiniz. Bunu değişik kişilerde deneyerek tecrübenizi arttırabilirsiniz; Pek çok kişi oldukça sağlıksız bir yaşam sürdürdüğünden auraları çok dar, kırıklı ve gri renkli olur. Ancak ruh ve beden sağlığı yerinde ve hayat dolu kişilerde auranın geniş, kesiksiz ve renkli olduğunu göreceksiniz. Yapacağınız pratikler, zamanla karşınızdakinin sağlık durumu ve rahatsızlık bölgeleri ile ilgili fikir sahibi olmanızı sağlar. Alinti

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Gerçekten tüm dikkatinizi verirseniz ve sürekli yaparsanız sonuç alıyorsunuz..... Sağol Hun..
gizlii
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 44
11 sene önce
aura ne demek tam olarak nasıl bişey ne oluyo bilgilendirirmisiniz teşekkürler. bide gözlerinizi odaklamadan derken nasıl yani dikkatli bakmıyalımmı demek istiyosunuz. lütfen bilgilendirin.
gizlii
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 44
11 sene önce
bilgilendirirmisiniz teşekkürler..............................
simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
11 sene önce
Aura Teozofi’de kullanılan bir terim olup, canlıların bedenlerinden yayıldığı varsayılan ışınımla oluşan ve gitgide yayılan tesir kuşakları tarzında kendini gösteren elektromanyetik alana verilen addır. yani yayılma olayının meydana geldiği öne sürülen ve ******larca görülebildiği iddia edilen güç ve etki alanına aura adı verilir. Renkli haleler ve ışımalar tarzında kendini gösterdiği öne sürülen auranın, parapsikolojide esas olarak üç kısımdan oluştuğu kabul edilir: Yapışık aura: Vücudu bir zarf gibi saran 0.5 cm. kalınlığında, koyu bir bölgedir. Süptil bedenin süptil ikiz denilen kısmıdır. Auranın Kirlian fotoğrafçılık tekniğiyle çekildiği iddia edilen kısmıdır. İç aura: Yapışık aurayı çevreleyen bölgedir. Kişilere göre 3 ile 8 cm. arasında değişen kalınlığı olduğu iddiasında bulunulan bir bölgedir. Dış aura: Yüksekliği İnsan bedeninin iki misli genişliği İnsan bedeninin dört misli olduğu ve Oval, yumurta biçiminde olduğu iddia edilen auradır. Tam dış aura: Bedenden yayılan ışınım alanının tümü; sınırsız kabul edilir.Aura görebilme yeteneğine sahip olduğu ileri sürülen ******lar, aura renklerinin kişilerin ruhsal tekamül durumlarına, karakterlerine ve heyecan hallerine bağlı olarak değişiklik gösterdiklerini belirtirler.
bahrevan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 92
10 sene önce
elleri çevreleyen bir ışıkmı yoksa iki elin ortasındamı görülür?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)