Eski Sevgiliniz Sizi Arasın!

Bu konu urania tarafından 11 sene önce açıldı, 533 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
11 sene önce

Bu Yazımda sizlerle kendi kullandığım çok basit bir mesaj verme tekniğini paylaşacağım.Öncelikle bunu nerede ve nasıl kullanabilirsiniz onu açıklamak istiyorum..Bu tekniği kullanarak günlük basit olayları manipüle edebilirsiniz ancak duygu yoğunluğunun olduğu olaylarda eğer nötr duruma geçmeyi bilmiyorsanız maalesef bu teknik geçersiz kalır. 1)Derin Derin nefes alıp verin ve heyecanlanmayın sakin ve nötr olduğunuzdan emin olun. 2)Mesaj Vermek istediğiniz kişiye odaklanın ve 3.Göz Çakranızın olduğu tepe noktasından bir ışık kordonunun mesaj göndermek istediğiniz kişinin tepe noktasına ulaştığını imajine edin. 3)Bu Kordon Sağlamlaştıkdan sonra istediğiniz düşüncenin akarak onun zihnine etki ettiğini imajine edin. Böylece istediğiniz mesajı vermiş olacaksınız.Aslında çok basit bir teknik olmasına rağmen yeni başlayanlar 3-4 defa denemeli bu tekniği zaman geçtikçe çok kolay bir biçimde yaptığınızı fark edeceksiniz.

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
rabia yazinin rengini degistirdim okunmuyordu
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce
Denemıs arkadaslar deneyımlerını paylasabılırler mı...
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
11 sene önce
Denedim oldu. Ama sevgili için değil başka bir şey için denedim. Ayrıca inanç başta gelir ki zaten bu uygulamada korkulcak hiçbirşey yok. Sadece kişiye adepte olun . Böylece kişinin sizin hakkınızdaki düşünceleri değiştirebilirsiniz. Sorunuz olursa sorabilirsiniz :)
aşık_42
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 50
11 sene önce
rabia bu tam benim yapmam gereken bişey.o kadar çok istiyorumki beni aramasını.özleden bana bi daha anlatırmısın nasıl yapacağım bunu
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)