Aura’yı etkileyen faktörler

Bu konu özlem35. tarafından 11 sene önce açıldı, 588 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
11 sene önce

AURA’YI ETKİLEYEN FAKTÖRLER

İç halenin gücü, deneyin gün içerisinde hangi saatte yapıldığına bağlantılı olarak gözle görülebilir derecede bir değişiklik sergiliyordu. Sabah saatlerinde hale normal ve geniş oluyor, fakat bütün gün boyunca süren deneylerden sonra, akşam saatlerinde hemen hemen ortadan kayboluyor hatta daha karışık bir hal alan saçaklar sayıca azalıyordu.
Diğer bir önemli değişiklik de süje meditasyon yaptığı sırada veya başka bir kişiyi hatta konuyu düşündüğünde gözlemlenmişti. Laboratuar koşullarında geçen yorucu bir günün ardından, saat akşam on’da, süje beş dakika süre boyunca meditasyon yaptıktan hemen sonra tam anlamıyla düzgün bir görünümdeydi. Deneyin hemen peşi sıra süje, duygusal ilişkisi olan, duygusal bağı bulunan bir kız arkadaşını düşünür işte bu sırada o düzgün görünüm bir anda ortadan kalkıverir. Başka bir deney sırasında ise, İkinci Dünya Savaşı düşünüldüğü sırada, ortaya ise garip bir çiçek deseni çıkmıştı.
Kahve, çay veya alkollü içkiler içmenin ardından geçen on dakika sonrasındaki görüntüde, belirsiz olan bir takım lekeler belirmekte ve bu etkiler ise, dört saat kadar sürmekteydi.

AURA ve ENERJETİK ETKİLEŞİMİ
Rusya geliştirmiş bulunduğu Tobiskop veya Biyometre aracılığıyla Biyoplazma bedenin enerji bölgelerindeki parlaklıkları net bir şekilde ortaya çıkartmıştır. Her ikisi de pim şeklindeki cihazlardır.
Cilt üzerindeki değişen biyokimyasal hassasiyetleri, yüksek iletme özelliğini, ışıldamalar şeklinde göstermektedirler. Bu yol kanalıyla bütün vücudu tıpkı bir harita gibi biyo-enerjetik olarak da ölçmemiz mümkündür.

Tüm bunlar, çok fazla sayıda bir enerji akım ağının bütün vücuda yayılmış bulunduğu şeklinde eski Çin düşünüşünü doğrular şekildedir. Bunun beraberinde de Tibet tedavi sanatında birbirlerinin içinden geçen yüzlerce büyük kanallar ve de küçük kanallardan meydana gelmiş olan maddesel bir enerji bedenden söz edilmektedir.

Tibet öğreti sistemine göre de üç ana kanal nispeten bir burguymuş gibi omurgayı sarmışlardır. Yoga öğretisindeki Kundalini güç hatlarını göstermesi bu resimlerdeki durumlara benzemektedir. Batı tıp dünyası ise bu konulardan çok az haberdardır, hatta tamamen habersizdir.
Susuz çiçek açmaz, sevgisiz mutluluk olmaz.



YİNG ve YANG


YANG ERKEK ENERJİSİ:

Aktif, yapıcı, güç, yürümek, konuşmak, eylem yapmak, hareketli, gökyüzü, güneş, koruyucu, yönetmek.
HEDEFLİ:İlkbahar, pozitif, sıcak, kuru, çabuk, yüksek, geniş, sağ, aydınlık, gün.
BEDEN: Bedenin üst bölgesi, Mide, kalınbağırsak, ince bağırsak, safrakesesi, mesane.

YİNG KADIN ENERJİSİ

Toprak, dinlenmek, uyumak, doyurmak, içmek, yürümek, ay, pasif, içine çeken, hedefsiz.
HEDEFSİZ: Şarkı söylemek, sonbahar, kış, gece negatif , soğuk, yavaş, nemli, yakın, sol, karanlık,derin.
BEDEN: ayaklar bedenin alt bölgesi, böbrekler, pankreas, akciğer, karaciğer, kalp.

Çin felsefesinde ilk prensip YİNG YANG bütün evren demektir.Polar ve zıt olmasına rağmen yine de karşındaki olmadan tamamlanamayan iki enerji,kadın ve erkek enerjisi birbirini tamamlayan yücelten.Birbirine zıt ve bağlı, Birbirini kullanan, Karşılıklı değişim yaratan iki enerji. Evrende bu iki enerjileri dengesiz kullandığımızda bu durum bedenimizde ve ruhumuzda eksiklik yaratıp hastalıklara neden olabilir.

AFFETME
ÖFKE HAYATIMIZDA HEPİMİZİN DENEYİMLEDİÐİ VE ZAMAN ZAMAN ETKİSİNDEN HEMEN KURTULAMADIÐIMIZ BİR ATEŞ ENEJİSİDİR.

Tam öfkenin doruğundayken affetmek pek kolay olmasa da, siz yinede affetmeye niyet edin.

NEDEN AFETMELİYİZ?

Öfkenizi sürekli içinizde tutarsanız hem kendi frekansınızı düşürür, hem de öfkeli olduğunuz kişiye her zaman bağlı kalırsınız. Öfke tıpkı sevgi gibi bir enerjidir, birisini sevgiyle veya öfkeyle düşünme arasında hiçbir fark yoktur.
Enerji boyutunda düşündüğünüz kişiye enerjinizi aktararak o kişinin sizin enerjinizden beslenmesini sağlarsınız. Sizden beslenen kişi kendisini çok iyi hisseder. Tabi ki sizde kendinizi güçsüz hissedersiniz

DERİN BİR NEFES ALIN:
ŞİMDİ O KİŞİNİN İSMİNİ SÖYLEYİN VE DEYİNKİ ŞU ANDAN İTİBAREN KENDİMİ VE SENİ AFFETMEYE NİYET EDİYORUM:

Bunu 3 gün boyunca aklınıza geldikçe tekrar edin. Ve ne hissediyorsunuz öfkenizde bir boşalma oldu mu?

YİNE O KİŞİNİN İSMİNİ SÖYLEYİN ‘YAŞATTIÐIN DENEYİM İÇİN SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM VE BUNU BANA YAŞATMANA İZİN VERDİÐİM İÇİN KENDİME TEŞEKKÜR EDİYORUM. ASLINDA SEN BANA ESKİ YARAMI HATIRLATMAK İÇİN GELDİN. BUNUN ACISINI HİSSETMEK İSTEMEDİÐİM İÇİN SANA ÖFKELENİYORUM. ŞU ANDAN İTİBAREN YARALARIMI SARMAYA NİYET EDİYORUM. KENDİMİ VE SENİ TAMAMEN AFFEDİYORUM. SEN ÖZGÜRSÜN BENDE ÖZGÜRÜM.

Şimdi artık hapishanenizi terk edip ÖZGÜRLEŞEBİLİRSİNİZ. Çünkü öfkeniz sizin kapana kısılmanıza neden olur ve bir kısır döngü içinde küçük bir odada yaşamanıza sebep olur. Lütfen şu andan itibaren küçük odadan çıkıp evrenin güzelliklerini keşfedin.


[RIGHT]alıntı[/RIGHT]

bedel
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
Herkesi affedip özgürlügü seciyorum tsk cok rahatlatıcı
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
YİNE O KİŞİNİN İSMİNİ SÖYLEYİN 'YAŞATTIÐIN DENEYİM İÇİN SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM VE BUNU BANA YAŞATMANA İZİN VERDİÐİM İÇİN KENDİME TEŞEKKÜR EDİYORUM. ASLINDA SEN BANA ESKİ YARAMI HATIRLATMAK İÇİN GELDİN. BUNUN ACISINI HİSSETMEK İSTEMEDİÐİM İÇİN SANA ÖFKELENİYORUM. ŞU ANDAN İTİBAREN YARALARIMI SARMAYA NİYET EDİYORUM. KENDİMİ VE SENİ TAMAMEN AFFEDİYORUM. SEN ÖZGÜRSÜN BENDE ÖZGÜRÜM. çok doğru,sağol Özlemcim.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)