Dünyanın En kısa Meditasyonu

Bu konu Rip Van Winkle tarafından 11 sene önce açıldı, 604 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
Rip Van Winkle
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 92
Yanıt Sayısı: 383
11 sene önce

Evet arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi dünyanın en kısa meditasyonunu paylaşıyorum…Şimdi sadece ışıkları açın ve lambaya bakın süreeyi biraz uzun tutmaya çalışın 60 saniye civarında..Sonra ışıkları kapatın ve yatın/oturun…Gözünüzün önünde bir nokta var durmadan renk ve şekil değiştiriyor.Ona odaklanın bir süre renk değiştirdikten sonra ağaç şekline, araba şeklini vs. dönüşüyor…Onu kaybetmemeye çalışın ve odaklanın…Çok eğlenceli bir meditasyondur .O görüntüyü kaybederseniz bir kez daha baştan uygulayın meditasyonun süresini siz belirleyin….Bu meditasyonun yararları:*Astral seyahate hazırlar.*Telekinezi çalışmalarına başlamadan önce odaklanmanızı arttırır.*Durugörüyü güçlendirir.Not:Henüz bu meditasyonu yapamayan birisiyle tanışmadım bu herkes tarafından yapılabilecek kısa, eğlenceli ve oldukça faydalı bir meditasyondur…Bide bazıları diyecektirki işey yaramaz meditasyon ne işime yarıyacak bu vb. şeyler bu meditasyon acemiler içindir pek çok kişi zihnini susturmakda biraz zorlanır bu meditasyonu bir süre yaptıkdan sonra daha ağır ve daha faydalı meditasyonlara yönelin lütfen bence bu meditasyon çok güzel bir zemin hazırlıyor ne insanların canını sıkıyor nede faydasız:thumbsup[1]:

umutlusuz
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce
İlk defa deneyeceğim kolay yapılabilir olması ve eğlenceli olması dikkatimi çekti fakat nedir meditasyonun amacı veya faydası durugörü açısından nasıl bir fayda sağlar?
simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
emeğine sağlık güzel bir paylaşım :)
kiki
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 335
10 sene önce
:) farkinda olmadan meditasyon yapiyormusum ya ben. Bilincli olarak denemekte de fayda var emegine saglik.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
bunu ben hep yapıyorum çünkü hoşuma gidiyor :)
Rip Van Winkle
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 92
Yanıt Sayısı: 383
10 sene önce
Denediğiniz için teşekkürler :)Yeteri kadar ilerleyenler bunlara başlasın artık https://www.lahutiye.com/durugoru/13326-imajinasyon-ve-vizyon.html
bahrevan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 92
10 sene önce
ilginç çocukluğumdan beri bunu küçük bir oyun olarak yaparım ,loş ışık olduğundada çok rahat oluyor şekiller ve şekilleri aşağı yukarı sağa sola oynatmak ... bazende çok hızlı kaçıyor onu tutmaya çalışma ve kaçtıysada yeni bir şekil yakalama onu tutmaya çalışma farklı şekillere sokma :))
Cobb
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 39
Yanıt Sayısı: 69
10 sene önce
Bu şekilde yapılması söylenen meditasyon,normalde yapılagelen meditasyonun sağladığı yararları aynen sağlıyor mu?Bu şekilde yapılması öğütlenen meditasyonun da insanlara yarar sağladığı acaba tecrübe ve ispat edilmiş midir? Ve bu şekilde yapılması öğütlenen meditasyon da paranormal yeteneklerimizi geliştiriyor mu? Teşekkürler.
CaZGiR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 498
10 sene önce
bende bu gece deneyecegim kolaya benziyor vede eglenceliymis okudugum kadari ile biryerden baslamak gerekiyor burasi iyi nokta tesekkurler paylasim icin
ronay
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 231
8 sene önce
Bunun meditasyon olduğunu bilmiyordum.Hemen hergün yaptığım şey,oyun gibi bişey:) ilginç.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)