Admin Ve üye dostluğu

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 610 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce

Umarım Beyenirsiniz :biggrin[1]:Birazda Gülelim istedim :biggrin[1]:Admin ve Üye DiyaloglarıForum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun.Kullanıcı : arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheuForum yoneticisi: Banned !**************Kullanıcı : Hocam actigim konuyu kilitlemissin yaForum yoneticisi: eeKullanıcı : Bizim bir arkadas icerde kalmis ustune kilitlemissin konuyu bi aç da cikiversin ehuehuehuForum yoneticisi: Banned !**************Kullanıcı : Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz.Forum yoneticisi: evetKullanıcı : O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehuForum yoneticisi: Banned !**************Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi!Kullanıcı : Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehuForum yoneticisi: Banned !**************Kullanıcı : Haci sen ne is yapiyon ?Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim.Kullanıcı : oldu**************Kullanıcı : Bir zamanlar hor gorup de banladigin repsiz ama gururlu bir user vardi yaForum yoneticisi: ee ?Kullanıcı : Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim**************Kullanıcı : Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir kurallara aykiri mesajlari siler vs..Kullanıcı : Getir gotur isleri yani hani ofislerde calisan ofisboylar gibi baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?Forum yoneticisi: Banned !**************Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !Kullanıcı : Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehuForum yoneticisi: Banned!**************Kullanıcı : Hocam bi dakika bakar mısın ?Forum yoneticisi: Ne var üserKullanıcı : Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum.Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurbanKullanıcı : ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsunForum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı beni de moderator mu ne diyin işte ondan şeyyettirdiKullanıcı : Hönk !**************Kullanıcı : Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol ben intihar etmeye gidiyom!**************Kullanıcı : Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var yaForum yoneticisi: ee?Kullanıcı : Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyorForum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa:biggrin[1]::biggrin[1]::biggrin[1]:

CrystalDrop
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 96
13 sene önce
Kullanıcı : Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol ben intihar etmeye gidiyom! ************** Kullanıcı : Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya Forum yoneticisi: ee? Kullanıcı : Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa Cok komikti............. :o)
Sİhab
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 310
Yanıt Sayısı: 734
13 sene önce
Bunlar çok komik Vetala :biggrin[1]: Emeğine sağlık :)))
Silent
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 71
Yanıt Sayısı: 473
13 sene önce
Kullanıcı : Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee Kullanıcı : Bizim bir arkadas icerde kalmis ustune kilitlemissin konuyu bi aç da cikiversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ------------------------------------- Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! Kullanıcı : Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! -------------------------------- bunlar çok komik :biggrin[1]: :biggrin[1]: eline sağlık Vetala + sadece okuyun :biggrin[1]:
SOLAK
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
13 sene önce
Kullanıcı : Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Forum yoneticisi: evet Kullanıcı : O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ************** Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! Kullanıcı : Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! Ben ezelden beridir yöneticiyim yaşarım hangi kullanıcı bana zincir vuracakmış şaşarım kükremiş sel gibyim banlayıp coşarım
ildy
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 105
Yanıt Sayısı: 1043
13 sene önce
Çok komik , cok eğlendimmm:))))
Ecel
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 74
13 sene önce
Hepsi ayri ayri komik Solak sen yeterki cos ;)
BAHOZ
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 120
Yanıt Sayısı: 380
13 sene önce
Kullanıcı : Bir zamanlar hor gorup de banladigin repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yoneticisi: ee ? Kullanıcı : Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim :rofl[1]:
kamer
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 110
13 sene önce
Kullanıcı : Bir zamanlar hor gorup de banladigin repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yoneticisi: ee ? Kullanıcı : Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! Kullanıcı : Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! :biggrin[1]::biggrin[1]::biggrin[1]: hepsi çok güzeldi...........
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)