Selam allahin güzel kullari fikriniz ve tercübeniz bu konuda nedir???

Bu konu Hakı-zat tarafından 6 sene önce açıldı, 536 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
Hakı-zat
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
6 sene önce

Ben 38 yasinda erkek Ramazan ayinin 15’ci günü dogdum hicri 1399
Evli 1 cocuk sahibi
Takva sahibi

Bi kac sene önce su ve demir sesinden baslayan bir rahatsizliktan dolayi hoccaya gitdim…

Sonuc hocca efendinin deyimi…oglum ruh aleminin Sana yogun ilgisi var dedi daha fazla bir Sey s öylemedi.

Aradan gecen zamanda bunlar bana saldirmaya basladi ve mucadele basladi Ben saldirani hem görüyorum hem tutup yakiyorum felak nas sürelerinle allahima sükürler olsun Ama bunlar benden rahatsiz oluyorlar onlari duydugum ve gördüm icin ve neden bana sahiplenemiyor diye celiski icindeler ve bu adamin eli neden yanmiyor diye kendi aralarinda konusuyorlar.

Gece yatarken tüm korunma dualarimi yaptim halde koruma muskasi boynumda oldu halde bunlar halen bana saldira biliyor. Bazen bütün evin ici doluyor bunlar resmen evin icinde alan kalmiyor ben görmemislikten geliyorum ailem yanimda oldu zaman…yanliz oldugun zaman hatirlatiyorum kurandan ayetlerimi okuyorum uyariyorum onlarin yanlis yaptigini söylüyorum saldirani yakiyorum hemen ve ibreti alem Olsun hepinize deyip yakiyorum veya yaraliyorum.

Evde ya allah zikiri cektimin veya öfkelendimin evin ici igrenc bir koku geliyor(bok,lam)kokuyor zikir veya öfkem gectimin koku gidiyor.

Okadar türbelere gitdim ve allahima yavlardim bu nasil bir pislik bir kötü ruh benimle ugrasan ve onunla benim bu savasimda karsi karsi mucadele vermem daha adil olusun diye….

Tüm bunlar kendi aralarinda celiski icinde benimle ugrasan hased oldugunu söLüyor ve yaninda olanlar sen bunun gibi bir adamdan ne isdedin diyorlar hep tartisma ve celiski ya bu serefsiz kötü ruh kim oldugunu cikarmamizin imkani varmi o bana mussalat oldu bende ona ölümüne gidiyoruz ya o ya Ben. MALESEF KORKAK BIR MELUN hep askerlerini gönderiyor kendisi hep alcakca saldiyriyor yakaliyorum genelikle uyurken icime girmeye calisiyor hemde her yeri deniyor. VE sinirleniyor neden anladigimi benimle temas etikleri zaman.

Fikirleriniz ve cevaplariniz icin tesekkür ederim.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)