9-10 mayis 2013 güneş tutulmasi ve etkileri

Bu konu tola tarafından 11 sene önce açıldı, 478 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
tola
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 57
11 sene önce

9-10 mayis 2013 güneş tutulmasi ve etkileri.

9-10 MAYIS 2013 GÜNEŞ TUTULMASI VE ETKİLERİ.
NE YAPILMALI?

Pasifik Okyanusu üzerinde Papua Yeni Gine ve Batı Avustralya’dan sabah saatlerinde izlenebilecek olan Halkalı Güneş Tutulması, 10 Mayıs saat: 03:26’da gerçekleşecek, ancak Türkiye’den gözlenemeyecek. 3 Kasım’da ise, parçalı bir tutulma görmemiz mümkün olacak. Güneş diski yaklaşık% 95 kapanacak, buna rağmen, Güneş’in çapı, Avustralya yerel saati ile, 8.55’de Sydney, Melbourne ve Canberra’da % 39, Brisbane’de % 52, Auckland’da ise sadece% 8 kapanacaktır. Tutulma ayni zamanda, Yeni Zelanda’nın güneyi, doğu Endonezya, güney Filipinler, Hawaii ve California’nın batı kıyısında da kısmi tutulma halinde görülebilecek. Honolulu’da Güneş % 44 çapında kapanacak.

ETKİLERİ

Dünyanın Astrokartografik haritasına bakılırsa, tsunami etkisi oluşturabilecek bir iki deprem olasılığı belirmiş olduğu ortaya çıkar. Diğer yandan, Güneş tutulmaları, çevremizdeki elektromanyetik frekansları değiştirebilir, toprağın ley hatlarını ve tutulmanın en etkin olduğu kimi yerlerde, toprakta saklanan enerjinin eski programlarını temizler veya siler.

NE YAPILMALI?

Biz de, dinginliğin derin bir hali için, eskilerin de, her Ay ve Güneş tutulmasında yaptıkları gibi, dua ve meditasyon benzeri uygulamalarımızla, zihin ve bedeni rahatlatmak, düğümleri serbest bırakmaya yardımcı olmak için zaman ayırabiliriz.

Çünkü, Yeni Ay ve Boğa’da Güney Düğümü ile beliren bu tutulma, yüksek gerçekliklere manevi kapı açabilir şeklinde bir değerlendirme yapmak mümkündür. Boğa güzellik, duygusallık, büyüme ve yeni olanakların yapım enerjisi ile ilişkilidir.

Bir Boğa Güneş tutulması öz-değer ve değerler sorunlarını irdelemeyi gerektirir. Tutulma, Ay’ın Güney Ay Düğümüne yakın olduğu için, artık hayatımızın hizmet ettiği geçmiş değer sistemlerimizi inceleyerek, yeteneklerimizi sınama olanağı sunar.

Hangi değerlerin hayatımızın merkezinde ve yerleşik olduğunu irdeleyerek, herhangi bir eski olumsuz davranış kalıbını yeni büyüme için söküp atmayı ve Toprak grubu- Boğa ile, toprağı yeniden hazırlama işini sağlayabilir.

Onun, Venüs / Aphrodite tarafından yönetilen Arketipsel alemine erişmesi demek, Güneş tutulması öncesi, Boğa’nın ev ve hareketine girişidir. Venüs, toplu bilinçdışını etkilediğinde, herkesin hayallerine dikkat etmesi ve Venüs’ün bağlayıcı gücüne karşın, tohum düşüncelerinde oluşturduğu gelecek planını yeniden hayal etmesi, programlaması gerekir. Böylece, daha iyi etkiler kazanması için bu enerjinin kullanımı mümkündür.

Düşünceler güçlü olursa, bu hali ile mutlaka psişik enerji akışını yönlendirir.

9-10 Mayıs Güneş tutulmasında, Venüs, adeta Güneş’in ışınları içinde saklı olacaktır. Venüs’ün Güneş etrafındaki, 19 aylık döngüsünün orta noktası, bu Güneş tutulmasıdır. İyileşmek için, iyi bir zaman olabilir.

Yeni olanaklara, yeni yönlere ve yeni fikirlere açılma zemini bulmak, yeni bir yola çıkmak, tüm seviyeleri ile, fiziksel, psikolojik ve manevi olarak, daha sağlıklı keşiflerle dolu kalmak mümkündür. Bunun nedeni ise, iç bilinçte manyetik değişimler sağlamak için etki veren tutulmadır.

Boğa Burcunda gerçekleşmesi yine; tam anlamı ile çözüme kavuşmamış, ertelenmiş olan işler üzerinde de hızla analiz olanağı ve rahatlama etkisi verebileceği öngörülür.

ÖNEMLİ NOT: Tabi bu etkiler, çok detaylı bir irdeleme ile bakıldığında sunulan olası veriler ve tümü de, enerji alışverişinin yine olası etkilerini tanımlamaya yöneliktir. Tutulmaya Hayır veya Şer yüklemek değil; ama, Dünyanın da, yaşayan bir organizma gibi bütünü ile belli elektromanyetik uyarıları göksel olaylarda devindirdiğini düşünmektir. O nedenle, ley hatlarının enerjisinden, burçlar kuşağının konumuna dek değerlendirmeler yapılır. Dünyanın Astrokartografik haritasındaki veriler daima deprem analizlerinde sonradan görülen bazı saptamalara işaret ettiğini göstermiştir ve olası deprem denildiğinde bunu da anlayanlar bulunacaktır.

Alıntı
Okültizmveenerji Kitap.

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
emegine saglik tola tesekkürler
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)