şehitlerimize rahmet dileyelim..!

Bu konu ezgilim tarafından 8 sene önce açıldı, 545 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce

Ülke olarak zor süreçten geçtiğimiz ve her geçen gün bir evladımızı daha yitirdiğimiz özellikle bu son dönemlerin artık tekrar etmemesi için, Ülkeme aydınlık günler diliyorum.

Kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.. Ve onlar için Fatiha Suresi okuyorum:



Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin.

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Allah rahmet eylesin hepsini
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
Euzu Bi Kelimatillahattammati Min Şerri Ma Halâk Türk Askeri ( Allah, Türk Askerini Bütün Yaratıkların Şerrinden Korusun.
erdemli
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 450
8 sene önce
Kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.. Ve onlar için Fatiha Suresi okuyorum: Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin. Ezgilim Allah razı olsun bende okuyorum Artık şehit haberleri almayalım aydınlık günler gelsin temennilerimiz , dualarımız hep bu yönde Allahım kabul etsin inşallah.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet sevenlerine de sabır dilerim.... Onlar şehitlik mertebesine erdiklerinden artık bizim dualarımızdan ziyade bizim onların haklarını helal etmelerine ihtiyacımız var..
eylül84
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 187
8 sene önce
Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin. Rabbim vatanimizi askerlerimizi polislerimizi tüm Müslüman alemini ve bütün dünyayı savaştan terörden zulmden korusun barış içinde yaşamayı nasip etsin Şehit ailelerine sabır versin inşallah ( hepimize de şehit mertebesine ulaştırır inşallah ölümlerin en güzeli banada nasip olur inşallah ) AMİN
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)