Tecavüz Kurbanı Erkek Çocuklarımız..!

Bu konu ezgilim tarafından 8 sene önce açıldı, 636 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce

geçtiğimiz günlerde Karaman’da korkunç tecavüz vakası yaşandığı öğrenildi.. M.B. adlı öğretmen gittiği vakıf evlerinde en az 45 öğrenciye tecavüz ettiği ve bugün 8 çocuğun tecavüz raporu kesinlik kazandığı doğrulandı.

Dindar kesim; kız çocuklarının o saatte dışarıda ne işi var der..erkek çocuklarına kendi vakfında tecavüz eder.

çocuklar hepimizin çocukları..!

aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
8 sene önce
Ezgilim degerli kardesim. Bugun ortaya cikan gercekler buz daginin gorunen yüzüdür. 10 yasindaki kiz cocuklari icin nikah caiz diyen etek boylarindan tahrik olan milletin karisina kizina sarkip kendi evinde delikanlilik dersi veren ensest ve carpik iliskilerin tavan yaptigi bir cagdayiz. Ozellikle bizim toplumumuz cinsellikle gec yasta tanistigi icin cinsel sapiklik had safhalara ulasmis durumda. Birde buna teknoloji ortamindaki sadist mazoist ve sapiklik icindeki filmler de eklenince boyle canavar ruhlu insanlar cikiyor ortaya. ALLAH sonumuzu hayir etsin..
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
8 sene önce
Allah gidişatımızı hayırlı etsin. Aklımın almadığı, beynimin algılamayı reddettiği bir konudur. Arıtmacı'nın dediği gibi teknoloji de bu tür sapkınlıklara sebep oluyor fakat aklî temeli ve psikolojisi sağlam olmayan insanların daha eğilimli olacağını düşünüyorum.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Artık tecavüz kurbanlarınde cinsiyet ayrımı yok....sapıklık almış başını gidiyor,bunun teknolojiyle falan da ilgisi yok..... İnsanlık dışı bir vahşet...... Anasının saçının telinden tahrik olan sapıkların,erkek çocukların nesinden tahrik olduklarını sormak lazım..... Böyle sapıkları allah kahretsin.....Üstelik de din dersi öğretmeni,din bilgisini böyle öğretmenler öğretecekse vahhh halimize.....
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
kelimelerin kifayetsiz kaldığı bu acı olayda, savcılık bir de yayın yasağı koymuyor mu?? sebep; hüküm giymediği için, masumiyet ilkesiymiş.. Biz bu yüzden geri kalmış gelişmemiş toplumlardan olmaya her zaman mahkûmuz....
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
"ahlak ancak islamla mümkündür". diyen ....Derneği Başkanı R.R.E. Kur'an Kursunda 4 erkek çocuğuna taciz ve tecavüzden 24 yıl hapse mahkum oldu. fikri, zikri, vicdanı bozuk bu sapıklardan Allah çocuklarımızı korusun..haberi okurken dahi insanın nutku tutuluyor..ya olay kurbanı çocuklarımız....???
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)