Kader Sabitmidir

Bu konu MUSTANG. tarafından 7 sene önce açıldı, 542 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
7 sene önce

kader dogumda 4 \3 kesinlesmisdir kalan 1 de 7 yasina kadar aile icinde sekillenir ,dunyadaki imtihan kadere yazilmisa katlanma takatine tepkisine goremi yapilir…yada kader yok hersey insanin ozgur iradesiyle yapilr imtihan bumudur. ofkelenmeden sakince tartisalimmi.

Öner
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 72
7 sene önce
Kader Sabittir Ya da Sabit Değildir Diyemeyiz. İnsanın Doğumu, Ölümü ve Eşi Daha Doğmadan Önce Bellidir. Fakat Hayatın İçinde Verdiğimiz Kararlar Zamanı Etkiler Mi Bunu Allah Bilir. Ben Herkesin Bir Kader Çizgisi Üzerinde Gittiğine İnanıyorum. Her Seçim Yapmamız Gerektiğinde Kaderimiz 2'ye Ayrılır. Hangisini Seçersek Seçimimiz Üzerinden Sorumluyuz. Allah Her 2 Seçeneği de Yazmıştır ve Sonucunu Bilmektedir. Fakat Hangisini Seçeceğin Senin Elindedir... Saygılarımla...
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
7 sene önce
oner insan ne kadar cabalarsa cabalasin kaderini yasiyor imtihan yazilmis kadere tahamul. kahinatdaki tum sistemler tum canlilar tum varliklar kaderini yasamasa med yumlar ,yildiz bilimciler astrologlar ne makro ne mikro gelecegi az cok bilemez.kadim astrologlar med yumlar bugunleri gormus debremleri hortumlari firtinalari .hersey kader insana kalan kadere tahamulu sabretmeyi ogrenmek.kader guzel yazilmis olmaya gorsun .kotu kaderede 5 unuversite bitirsen cabalasan ,yani cabanin gayretinin biraz faydasi vardir lakin kader esas.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)