Ayırma duası büyüsü

Bu konu Prettywomen tarafından 10 sene önce açıldı, 9239 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Prettywomen
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce

Öncelikle belirtmeliyim ki çok etkilidir. Ama inanarak yapmazsanız işe yaramaz. Eski veya küçük beyaz kağıda üstünde çizgi falan olmayacak düz kağıda. Siyah kalemle örnek seviyorum. İlk kağıda “ayşenin ahmete olan aşkı” ikinci küçük kağıda ise “ahmetin ayşeye olan aşkı” yazıp yatsıdan sonra gece yarısı istediğimiz zaman yakıyoruz. Ama rüzgar almayan biyerde eğer kağıt hemen yanarsa anlıyoruz ki araları bozuk. Ama ateş sönüyorsa birbirlerini seviyorlar demektir. Bu uygulamayı yapmaya devam edin 7 gece veya 21 ayrıldıklarını görüceksiniz. İşlemden sonra hacet duası okuyup isteğinizide söylerseniz daha etkili olur.

Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Selam Prettywomen, Beraber olan iki insanin birbirlerini sevip yada sevmediklerini, aralarinin bozuk yada bozuk olmadigini ogrenmenin, kime ne yarari var? Ustelik ayirma duasi/buyusu diye yaziyor baslikta. Bukadar basit olmamali diye dusunuyorum ve baskalarini ayiran insanlarin'da kotu niyetli olduklarina inaniyorum. Aksi takdirde neden baskalarini ayirmak istesin bir insan? Kendisinin o kizda/erkekte gozu oldugu icin yada onlarin mutlulugunu hastalik derecesinde kiskandigi icin.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
ayırma büyüsü bir yuvanın yıkılması ya da seven iki insanın ayrılması için yapıldığında vebali çok büyüktür,bir cana kıymaktan farkı yoktur.. Allah hepimizi böyle dinden imandan çıkmış gözü dönmüş yaratıkların şerrinden korusun...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)