Birbirinden Ayırma Büyüleri Nasıl Yapılır

Bu konu ilimirfan tarafından 11 sene önce açıldı, 848 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
ilimirfan
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 37
Yanıt Sayısı: 0
11 sene önce

Şekli görülen muskayı iki kişiyi ayırmak için yapabilirsiniz. Kişiler ayrı evlerde oturuyorsalar iki adet aynı ede iseler bir adet yapınız. Muskayı hazırladıktan sonra Kadir gecesinden bir gün önce kişi yada kişilerin evlerinin önüne gömünüz. Yada kapı altına saklayınız. Kısa bir zaman içerisinde kişiler birbirlerine düşerek araları bozulur ve hatta düşman dahi olabilirler. Muskayı görüldüğü gibi çiziniz, kişi adı yazmayın sadece sözlü olarak belirtiniz niyetiniz ile birlikte!

anactacıa
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
merhaba ilimirfan cahilliğimi bağışla hani tılsım vefk ve diğer bazı uygulamalrın bazı zamanları var ancak siz kadir gecesi öncesi belirtmişsiniz sadece o güne özelmi yoksa herhangi bi arabi ayın 15 den sonrada olabilirmi mürekkep cinsi önemlimi ?cevablarsanız memnun olurum..selametle kalın
sdulu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 122
11 sene önce
Bilmeyen sırf hırsına yenilip bu tür şeylere kalkışmasın derim . Kimsenin iradesine hükmetmeyin .. Rabbim her zamn yar ve yarduımcıdır. Nacizane fikrim ..
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
11 sene önce
Insanlarin iradelerine hukmetmemeli, buna kimsenin hakki yok, affiniza siginarak yaziyorum bunlari ama dediginiz gbi bi hirsla yapan birisi baskasinin hayatini mahvedebilir, ve Rabbimin razi olmadigi isler zaten razi olsaydi kurani kerimde sirf buyuler yazardi !
anactacıa
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
Musa: "Size hak geldiğinde (böyle) mi söylersiniz? Bu bir büyü müdür? Oysa büyücüler, kurtuluşa ermezler" dedi. (YUNUS SURESİ / 77) merak etmeyin arkadaşlarım bu ayetin bilincindeyim ahiretimi yakamam her ne olursa olsun benimki bilgi amaçlı çünki banada yapıldı büyü evde neler buldum inanamzsınız neyse Allahın izniyle atlattım hepsi ben çok çektim bir başkasının çekmesinide istemem inanın benimki sadece bilgi amaçlı selametle kalın
asena elif
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce
arkadaşım için yardım isteyebilirmiyim
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)