Papaz Büyüsü Etkileri

Bu konu lahutiye tarafından 11 sene önce açıldı, 911 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
11 sene önce

Bu büyü vasıtasıyla insanların ve üzerlerinde psikolojik baskı kurulmasıdır. Asırlar önce Firavunlarınmüracaat ettiği ve Kabalistlerin de çokça kullandığı bu metotla adeta iradeler felç edilmekte; insanlarhem o türlü şeylerle oyalanarak hayır yollarından uzaklaştırılmaktaydı. Mesela, “papaz büyüsü” olarakbilinen meşhur sihir çeşidi böyle bir psikolojik silah vasıtasıdır. En tehlikeli büyü çeşidi olarak bilinen,çoğu zaman ancak bir papaz tarafından çözülebileceği iddia edilen papaz büyüsü günümüzde deinsanları baskı altına alan etkili bir büyü çeşididir.Papaz büyüsü neden yapılır?Papaz Büyüsü birçok amaç için yaptırılır. Eskiden direk olarak papazlara yaptırılan bu büyü şekli artıkgünümüzde ******lara yaptırılmaya başlanmıştır.İnsanların hayrına yapılan her türlü vefk kabul edilir ancak insanların kötülüğüne yapılan büyüler iseasla kabul edilemez büyüler arasındadır.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Bilgilendirme için teşekkürler......
shirin
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 108
11 sene önce
sevgili lahutiye, cok güzel ve faydali bir konu. bu tarz büyü insanin hayatini alt üst edip ölüme de sürükleye bilir. bu büyüyü batil etmek icin ne önerirsiniz?
shirin
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 108
11 sene önce
sevgili sananeartik, actigin konuyu okumustum. acizane fikrim bunun iki nedeni olabilir. birincisi ya uyurgezer hastasi olabilirsin. insanlar gece uyurken gündüz yasadiklarini hazmediyorlar. kimisi zor hazmediyor bu yüzden uykuda konusma, gezme vs gibi olaylar yasayabiliyor. ikincisi dogaüstün olaylar ile ugrasip, etkisi altinda kalabilirsin. bu secceneklerden hagisi sana uygun oldugunu sen kendin daha iyi bilirsin. ama bende konunda yazilan cevaplara katiliyorum. ayrica zaten bu soruyu konu olarak actin. senin konun ile cok alakasiz bir yerde tekrar sorma gereyini nicin duydun anlamadim arkadasim. ama bence sana tavsiye edenileni yap ve kendi actigin konu altina gelismeleri yazarsin artik
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)