Alak suresinin havassı

Bu konu ERBAUN tarafından 9 sene önce açıldı, 7325 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce

1. Riyazatlı olarak …… gün oruç tut. Her zaman abdestli olup, insanlarla fazla konuşmaktan ve dedikodu dan uzak dur. Oniki gün böyle devam edersen Ruh un daha tesirli ve güçlü olur. Onüçüncü gün tenha bir mekanda yedi gün halvete girip, hergün ……. defa aşağıdaki Alak Suresinin Azimetini oku. Yedinci gün ALLAH azze ve celle’nin izniyle bu Kaseme tasarruf eder ve bu kasemi kullanma hakkına sahip olursun.


2. İnsanların kalblerini kendine çekmek ve teshir etmek istersen: Alak suresinin aşağıda gelecek olan Azimetini yedi gün ve günde bin (1000) defa, güzel kokulu bir buhur yakarak oku. İnsanların hepsi ALLAH azze ve celle’nin izniyle sana musahhar olur. Sen ne söylersen söyle senin sözünü tutarlar ve sözünden dışarı çıkmazlar , bir oturuşta bin defa okunacaktır abdestli iki diz üzere olmak şarttır.


3. Define olduğu şüphe edilen bir mekanda Şakkul ard yapmak istersen: Define şüphe ettiğin mekanda aşağıda gelecek olan Azimeti yetmiş (70) defa oku. O anda yer yarılır içinde ne varsa sana görünür. Sen! O yerin sağ tarafında dur ki, müvekkiller zarar vermesin.


4. Aşağıdaki hatemi bir kağıt üzerine yazdıktan sonra define şüphe ettiğin mekana gelip, hatemi avucuna al ve Azimeti yetmiş (70) defa oku. Okuduktan sonra hatemi arkana doğru at. Kağıt uçar ve hazinenin üzerine düşer. Bunu üç defa tekrar et. Kağıt üç defa aynı yere düşerse orada define vardır. Şayet üç defa aynı yere düşmezse orada define yoktur.




5. Aşağıdaki hatemi bir kağıt üzerine yazdıktan sonra para gibi kesilmiş kağıt parçalarını hatemin içine koy ve kapat. Kapattıktan sonra hatemin üzerine yediyüz (700) defa Azimeti okuyup, hatemi aç. ALLAH azze ve celle’nin izniyle kağıt parçalarının para olduğunu görürsün.




6. Bir kimseyi muhabbetle kendine bağlamak istersen: Aşağıdaki hatemi bir kağıt üzerine ve vefkin vasat hanesine matlubun ismini yazdıktan sonra, hatemin üzerine yediyüz (700) defa Azimeti oku. Daha sonra hatemi üzerinde taşırsan, matlubun, ALLAH azze ve celle’nin izniyle sana ram olur.




7. Cin da’veti yapmak istersen: Aşağıda gelecek olan hatemi bir kağıt üzerine yazdıktan sonra …….. altına koy. Daha sonra Alak Sure sinin Azimetini Cinleri görene kadar okursun. Onları gördüğün zaman onlardan istediğin herşeyi sorar ve öğrenirsin. Bu çok tesirli bir Mendeli Zati dir .



8. Definelere muttali olmak istersen: Alak suresinin bu Azimetini yediyüz (700) defa okursan, ALLAH azze ve celle’nin izniyle , arzdaki defineler sana bildirilir .


9. Cin topluluklarına boyun eğdirmek ve onları kendine musahhar etmek istersen: Alak suresinin aşağıda gelecek olan bu Azimetini …………. okursan, Cin toplulukları sana Allah c.c. ın izniyle musahhar olur.



10. Bir kimsenin bir eşyası kaybolsa veya çalınsa, çalınan veya kaybolan eşyası için: Alak suresinin aşağıdaki bu Azimetini yetmiş (70) defa okursa, o kişinin kayıp eşyası Allah Teala nın izniyle bulunur.




11. Bu Azimeti kendine vird edinip hergün okumaya devam eden kimse, ğayb aleminden haberler alır ALLAH azze ve celle’nin izniyle.



teshiri celb için Alak suresinin bu Azimetini her okumanın sonunda şöyle dersin : ; Cemiı beni Ademe ve benati Havva


Şakkul Ard için, Alak suresinin bu Azimetini her okumanın sonunda şöyle dersin : İftahı künüzike Ya Ard



muhabbet için okunursa sonunda ; Sehhirli fülan ibni fülanete bi hakki Sureti İkra’




Kahır etmek için her okumanın sonunda şöyle dersin ; Ehlik fülan ibni fülan bi hakki sureti İkra’


Her hangi bir dilek için, Alak suresinin Azimetini her okumanın sonunda şöyle dersin : Hassılü muradi ve maksudi


Alak Suresi Azimeti Budur ;



Bismillahirrahmanirrahim Allahüla la ilahe illa hu.Ya Ahiyyen Ya Şerahiyyen ecib Ya Rukyail ve Ya Müzhib ve bi hakki Littahtil ve bi hakki İkra’ bismi rabbikellezi halak. Halakal insane min alak. Allahümme Ya Ahiyyen Ya Şerahiyyen ecib Ya Cebrail ve Ya Mürreh ve bi hakki Mehtahtil ve bi hakki İkra’ ve rabbükel ekram. Ellezi allemel kalem. Allemel insane malem ya’lem. Kella innel insane liyatğa. Allahümme Ya Ahiyyen Ya Şerahiyyen Ecib Ya Semsamail ve Ya Ahmer ve bi hakki Kahtahtil ve bi hakkı enraahüstağna. İnne ila rabbikerrüca. Allahümme Ya Ahiyyen Ya şerahiyyen ecib Ya Mikail ve Ya Bürkan ve bi hakkı Fehtaytıl ve bi hakkı eraeytellezi yenha. Abden iza salla. Allahümme Ya Ahiyyen Ya Şerahiyyen ecib Ya Sarfeyail ve Ya Şemhureş ve bi hakkı Nehhattil ve bi hakkı eraeyte inkane alel hüda. Ev emara bittakva. Allahümme Ya Ahiyyen Ya Şerahiyyen ecib Ya Anyail ve Ya Ebyad ve bi hakkı Cehlattil ve bi hakkı eraeyte in kezzebe vetevella. Elem ya’lem biennallahe yera. Allahümme Ya Ahiyyen Ya Şerahiyyen ecib Ya Kesfeyail ve Ya Meymun ve bi hakkı Lahhattil ve bi hakkı kella lein lem yentehi linesfean binnasiyeti nasiyetin kazibetin hatıetin felyedu nadiyeh. Seneduz zebaniyeh. Kella la tütı’hü vescüd vakterib. Allahümme Ya Ahiyyen Ya Şerahiyyen edunayi esbaütin ali şeddayi. Allahüm me yessir muradi ve hassıl maksudi ve haceti bi hakkı ikra’birahmetike Ya erhamer rahimin. EcibYa Limukfencil Eşaret ve sallallahü teala ala seyyidina Muhammed’in ve alihi ve sahbihi ecmeine ve selamün alel mürseline velhamdülillahi rabbil alemin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed in ve ala ali seyyidina muhammedin salaten tüncina biha min cemiıl ehvali vel afati ve takdi lena biha cemiıl hacati ve tütahhirü na biha min cemiıs seyyiati ve terfeuna biha ındeke a’ledderacati ve tübelliğuna biha aksal ğayati min cemiul hayrati fil hayati ve ba’del memat inneke ala külli şeyin kadir. Ya Rabbi Ya Allah Ya Mücibüd davati Ya Rabbena tekabbel minna inneke entes semiul alim. Ve tüb Aleyna inneke entet tevvabür rahim.



hatemi tarafımca verilmemiştir.



USULÜL BAST Fİ SIRRİL EVFAK VEL HAVAS / ARAPÇA

Konuya Bir Cevap Yazın

Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)