esmalar neden tesir etmez?

Bu konu zerkad tarafından 9 sene önce açıldı, 1434 kere okundu ve 11 Cevap verildi.
zerkad
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 31
9 sene önce

Selamlar arkadaşlar. 15 yılımı esmaül hüsnanın havas çalışmalarıyla geçirmiş biri olarak sizlerle bazı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Esma işi sabır ve sebat işidir. Öncelikle belirtmek isterimki her namaz vaktinde 306 kez kahhar ismini okuyarak kimseyi kahredemezsiniz. Her namaz vaktinde 137 kez mu’min ismini okuyarak korkularınızdan kurtulamazsınız vb… Peki bu havas kitaplarında yazılan tassaruflar nasıl elde edilir?
Selem isminin bereketiyle nasıl kurşun işlemez olunur? Kabıd isminin celaliyle nasıl herhangi bir şey bir bakışla helak edilebilir? Bu tasarruflar nasıl tahakkuk eder?
Elbetteki ismin sıfatıyla sıfatlanarak. Yani o ismin tecellisine mazhar olarak. Peki bu nasıl mümkün olur. Degerli arkadaşlar bunun nasılı izah etmek istiyorum. Önce herhangi bir isim seçin. Sizi etkileyen kalbinizi çeken bir isim. Eğer 40 gün boyunca her namaz vaktinde 5000 kez o ismi okursanız 40. gün o ismin müvekkel meleği ziyaretinize gelip size nazar eder. Yani yüzünüze bakar ve bu sayede o isimden nasibinizi almış olursunuz. O isimin sırrı sizde zuhur eder. 40. gün bir son degil bir başlangıçtır. Burası cok önemlidir. Yani 40 tan sonra her istediginiz olur yanılgısına kapılmayın. 40 tan sonra üzerinizdeki bütün kötü enerjiler ‘yavaş yavaş‘ kalkar. Bütün büyüler bozulur musallatlar azalıp azalıp en sonunda biter. Bunlar asla bir anda olup bitmez. Durumunuza göre tam olarak kurtulmanız 40. günden sonra iki veya üç ayı bulabilir. Bu dönemi atlattıktan sonra artık size yok yoktur biiznillah. Her işte hayır ve muvaffakiyet kapıları size açıktır. Tam tasarruf sahibi olursunuz. Tabi 40. günden sonra günde bir kez tercihen sabah veya akşam 5000 kez o ismi kesinlikle okumanız icab eder. Zikri brakırsanız bir müddet sonra kendinizi başladığınız yerde bulur ve gazaba ugrarsınız. Gazap, duaya icabet edilmemesidir. Tekrar o isme dönmeniz ise cok cok zorlaşır. Başınıza gelmeyen kalmaz ve size yardımda edilmez. Devam ve sebat şarttir. İşte değerli kardeşlerim işin esası özü budur. Allah herkese gönlüne göre versin. Amin

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ellerinize saglik zerkad kardesim,ozeliklede Ya Darru Ve Ya Kahhar esmasi insani yerden yere vurur Ya Darru esmasina bir sene calismistim cok guclu bir esma adeletli,hakkini yiyenin gozunun yasina bakmaz yerden yere carpar surundurur ,sonra biraktim kendim bile gucunden korkttum,arada okuyorum ama adeletsizlere okuyunca kendimi yumurtanin icindeki civciv gibi hissediyorum ole bir kabuk oruyorki etrafina ya o kabugu kirip icinden cikicaksin yada o kabugun icinde bogulucaksin
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Esmalari hepsini günde iki kez okur oldum. Birine sabitlendimmi benim tüm duygularim ortadan kalkıyor. Ve çekmek aci verici oluyor.şiddetli bas ağrısı vs. O kadar imreniyorumki esmalari boyle çekenlere. Ama kendimde bunu bir turlu olusturamadiim Günde iki kere 109 kadar ini okuyorum Daha fazla odaklanmak istiyorum ama korkuyorum. Çünkü ciddi bir bunalıma giriyorum. Namazı kılarken bile zevk anlamıyorum odaklaninca. Bunu paylastim çünkü esma lar i ezberledim sırf zikretmek için. Ama nerde bunlar oluşunca pes ettim. Bir tavsiyesi olan olursa super olur.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
saymadan oku hangisini gonlun istiyosa,dompra kardesim istedigin esmayi hatta karistir birbirine belki baskalarina verilen sirlar sanada verilir bu sayede
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Bütün esmaları uhdesinde barıdıran ALLAH ism-i şerifiyle başlanır,bu tarikat edebinde de böyledir,havas ilminde de böyledir...en azdan başlanıp tedricen arttırmak ve bu zamanlarda dinimizin tüm gereklerini de eksizsiz yerine getirmek 5 vakit namaz ve gece namazlarını aksatmamak gerekir....
Cleo
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 82
9 sene önce
Benim anlamadığım şey bu dünyada Allah ne demek onu bile bilmeyen çok. Sizin dediğiniz gibi bir kişi okumaya başladı sonradan bıraktı diyelim. Bu kişi neden gazaba uğruyor, niye Allah duasına icabet etmiyor, neden başına gelmeyen kalmıyor, neden yardım edilmiyor yahu?. Sanırım bu olayları hiçbir zaman anlayamayacağım deniyorum ama olmuyor.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Sakıncalı denmesi kasdı aşan bir ifade.... Bir esmayı ne kadar çok zikredersen enerjisini alır ve o esmayla bütünleşirsin ve ihtiyaç anında o esmayla dilekte bulunursan daha çabuk olur.... Ama esmanın zikrini bıraktığın zaman enerjisini de kaybedersin herhangi bir dilek için okuduğunda enerjisiyle bütünleşmeden dileğine ulaşamazsın... Zaten her zaman tavsiyemiz de enerjisiyle bütünleştiğinizi hissettiğiniz duaları okuyun şeklindedir..gazap konusu sadece varsayım olarak ifade edilmektedir.... Allah-ü Tealadan haber mi alıyorlar ki bu kadar kesin konuşuyorlar.
uballack
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 256
9 sene önce
Arkadaslar ruyalarda cekmemiz istenen esmalar konusunda da aydinlatabilirmisinz
uballack
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 256
9 sene önce
Ama sayi olarak bildirilmedi. Tereddute dusuyorum sayisi kadar gunluk mu cekmeleyim,namazlardan sonra mi cekmeliyim?
uballack
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 256
9 sene önce
Tesekkur ederimmm ..........
salvadorx
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 9
9 sene önce
Arkadaşlar ben kendime bir esma seçtim ve sayılara takılmadan aklıma geldikçe zikrediyorum yinede açılmalar olurmu?
salvadorx
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 9
9 sene önce
güncel....................
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)