Hz Süleymanın Özel mührü (Manevi Mühür)

Bu konu camuro tarafından 9 sene önce açıldı, 1211 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
9 sene önce

Sırlı Harfler بطد زهج واح kırmızı misk karışımı safran mürekkebi ile yazıp içi su dolu cam şişeye konur. Manevi mürekkep kullanın üzerine 12 Fatiha suresi 2 ayetel kürsü 1 Felak ve Nas suresi okuyun. Başka bir yol pazartesi veya perşembe gecesi saat 3 de ince beyaz kağıt üzerine yazılır üzerine üç defa zilzal suresi ve 3 defa cuma suresi okunur. Bu isimler 46 defa { بينوريش تيتاريش بشارش سلياك }(Binuriş titariş bişariş selliyaki) büyülü sözler 9 defa Fatiha suresi 7 ayetel kürsü 3 Felak ve Nas suresi okunur.sonra bu dua okunur توكلوا يا روحانية هذه الطلاسم بختم اسم فلان ابن فلانه على روحانية هذا الحجر ليتوكلوا بخدمته وقضاء حاجته باذن الله بحق ما اقسمت عليكم من اسماء مباركات وايات شريفة الوحا 2 العجل 2 الساعة 2 tevekkelu ya ruhaniyeti hazihit talasim bihatemi ismi fülanibni fulaneh ala ruhaniyeti hazal haceri liyetevekkelu bihuddametih ve gadai haveti biizni Allahı bi haggı egsamet aleykum min esmai mubareket ve ayeti şerifetil luhan 2 el acil 2 es saah sonra bu dua okunur. Geylaninin Duası اللهم إني أسألك يا عالم الخفية , ويا من السماء بقدرته مبنية , ويا من الأرض بعزته مدحية , و يا من الشمس والقمر بنور جلاله مشرقة ومضيئة , ويا مقبلا علي كل نفس مؤمنة زكية , ويا مسكن رعب الخائفين وأهل التقيه , يا من حوائج الخلق عنده مقضية , يا من نجى يوسف من رق العبودية , يا من ليس له بواب ينادى , ولا صاحب يغشى , ولا وزير يعطى , ولا غيره رب يدعى , ولا يزداد علي كثرة الحوائج إلا كرما وجودا , وصلي الله علي محمد و آله , وأعطني سؤالي , إنك علي كل شئ قدير . Allahümme innî es’elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bigudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ meniş-şemsü vel-gameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mugbilen alâ külli nefsin mü’minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra’b-el-hâifîne ve ehl-et-tagıyye, yâ men havaicul-halgı indehü magdıyye, yâ men necâ Yûsufe min rıggıl-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu’tî ve lâ ğayruhu rabbün yud’a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a’tini suâli inneke alâ külli şey’in gadir [IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaSKFVdX7WPbJUWFHHtX6GT5USoWKDHRvAT6ZfoMuYUsWW3OAg[/IMG] Yüzük İçin Yedi Metallerin Tılsımı Yıldız sırasına göre Satürn kurşun Jupiter, kalay Mars demir Venüs Bakır Merkür Merkür Ay ve gümüş

apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
9 sene önce
Ne içindir bu ne niyetle yapılır? 1 ci ve 2 ci yol..
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
bereket bolluk icin ayrica yuzugun uzerindeki isaretleri tahta parcasina yazip duvara asarsaniz yada ceviz agaci ,ask icin beyaz dud agacinin dalina kazinarak yazilir ama kalem yada murekeple degil,saglik icin kavak agacinin dalina,birde ifritlerin hizmet etmesi icin iste bu agaci unuttum:wacko[1]:
layetecezza
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 29
9 sene önce
kardeşlerim şunun farkına vardım ki Süleyman gibi yaşamazsan Süleymanın mührünü de taşısan yüzüğünü de taşısan hiçbir hükmü olmuyor, müslümanın zırhı da bereketi de takvası ihlası ve rabbine yağtığı kulluğudur. bunlar olduktan sonra özel nedenleriniz varsa ancak o zaman bu tür şeyleri kullanın, yoksa hiç bir faydası olmuyor, ben çok denedim.
apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
9 sene önce
1 ci yolda ''yazıp içi su dolu cam şişeye konulur '' diyor. şişeye koyduktan sonra ne yapacaz belirtilmemiş. ne niyetle yazıldığıda açık değil. paylaşımın faydalı olabilmesi için yazarsanız seviniriz..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)