Şanslı 2 kişinin görüntüsünü açıcam

Bu konu y3g0 tarafından 8 sene önce açıldı, 670 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
y3g0
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 29
8 sene önce

Unutmayın açmasını bilen kapatmasınıda bilir o yüzden ihanet etmeyin sadece merak edenler için şanslı 2 kişinin görüntüsünü açıcam ve kapatıcam ücretsiz talepsiz.Sana yararı ne diye soranlar olucaktır cevabım enerji.Musallatlı olanlar tercihimdir korkularıyla yüzleşmek istiyenler tercihimdir hevesciler ve uğraş vermemişler tercihim değildir…..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Sitemizde bu tür uygulamaların yapılması yasaktır..... Tüm üyelerimize bu tür mesajlara itibar etmemeleri gerektiğini hatırlatmak isterim......
sülasi_mücerred
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
8 sene önce
[QUOTE=y3g0;157715]Unutmayın açmasını bilen kapatmasınıda bilir o yüzden ihanet etmeyin sadece merak edenler için şanslı 2 kişinin görüntüsünü açıcam ve kapatıcam ücretsiz talepsiz.Sana yararı ne diye soranlar olucaktır cevabım enerji.Musallatlı olanlar tercihimdir korkularıyla yüzleşmek istiyenler tercihimdir hevesciler ve uğraş vermemişler tercihim değildir.....[/QUOTE] yok yav, ben istemem, uzaktan iletişimsiz olmaz bu iş, ben ****ya açtırıcam, kötü bişey olursa anında müdahale edilebilmesi lazım. ama merak ettim nasıl açıyorsun?
embilembil
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 174
8 sene önce
yazan çok saçmalamış........................................
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)