cin

Bu konu HIRRRR tarafından 7 sene önce açıldı, 644 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
HIRRRR
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 29
7 sene önce

cinler hakkinda birkac bilgi1.cinlerin bir kismi kolay yakilabilirken bazilarini yakmak imkansizdir.2.genelde cinler uzuvlari yenilenebilir canlilardir.3.cinler tuvaletlerde pis ortamlarda yasamayi sevmezler ,tuvalet ihtiyaclarini karsilamak icin geceleri orada bulunurlar ahirlar dahil.4.dunya disindada pek cok gezegendede vardirlar.5.insanlari sevmezler sevmediklerinede insana benziyorsun diye kizdirillar.6.ofkeli bagirip cagiran insana musallat olurlar yada musallatin en berilgin ozeligidir.7.insan artigi ile beslenmezler mecbur kalmadikca kovulmadikca8.hafizalari zayif degildir intikamcidirlar ,kin nefret ofke veriller musallat olduklarina9.insan enerjisi sevdikleri gidalardandir. 10.cin gorenler sadece siluetlerini gormusdur,gercekden cinleri gorebilen cok cok azdir . 11.ana baba bedduasi alanlar cin musallatina acikdirlar.ve daha cok bilgi yazabilirim simdilik bu kadar.

alikaptan
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 26
7 sene önce
oo devamı yok mu ya kaynak nedir peki
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
7 sene önce
gercek basit bir cin daveti bir gece evde yalniz olundugunda banyoda kuvette uyunur,sigortalar kapali olur ve bir mum aynanin onunde yakilir aynayada ASASEL yazilir .davet kesindir ilk gun degilsede bir kac gun icinde iletisime gecersiniz.bilin ve kesinlikle uygulamayin .
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
7 sene önce
cinler elektrigin oldugu ortama gelmezler ,davetlerde kapali dahi olsa elktrikle calisan hic bir aletin oldugu ortama gelmezler,davet terkedilmis elektrigi iptal olmus meskun mahalde aydinlatmanin olmadigi ortamda olmali bu yuzden koyllerde gece sevdikleri ortamdir ,aptmanlarda bosuna davet yapmayiniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)