Esma-i Berhetiyye

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 6969 kere okundu ve 64 Cevap verildi.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce

Esmai berhetiye tam açıklaması budur

önce konu açıklaması daha sonra mesaj şeklinde esmalar yer alacaktır

Berhetiye olarak bilinen bu celil isimlerin birçok özellikleri ve
latif sırları vardır. Alimler Berhetiyyeyi en büyük ahid, yüce
anlaşma, gizlenmiş sır, gizli hazine ve altın yapan madde diye
isimlendirip yad etmişlerdir.

Süleyman ibni Davud a.s. veziri Asaf ibni Berhiya ve Hakim
Kalfetiryusun Berhetiyyeden istifade ettikleri gibi, nice alimlerle
arifler gizli sırlarla dolu, baha biçilmez bu hazineyi kullanmışlardır.

Bereket ve tesiri çok yüce olan bu mübarek isimlere cinler,
ifritler, maridler ve şeytanlar baş kaldırıp karşı koyamazlar. Bu
Kaseme sahip olan kişi her türlü hayır veya şer amellerinde (Melek
indirme, yardımcıyı davet etme, getirtmek, göndermek, sara
etmek, kahretme, bir şeyi gizlemek veya açığa çıkartmak vb.gibi)
başarıya ulaşır. Bu Kasemin sırrına ulaşan kişinin diğer Kasem ve
Azimetlere ihtiyacı kalmaz. Berhetiyyeye ait bilgisi olmayan kişinin
de ilmi eksiktir. Çünkü Berhetiyye ruhani ilimlerin başı ve temelidir.

Bir davet yapacağın zaman elbiseni ve bedenini temizleyip,
abdestli olarak temiz bir mekanda, herhangi bir vakitteolduğun yeri
güzel kokulu bir buhurla buhurlayarak, iyi bir bakıcının eline ayna
veya içinde saf su dolu cam bir kase ver. Bir metre kadar beyaz bir
bezle bakan kişinin başını gözlerine kadar ört. Davete başlarken
hangi huddamı, ruhani kralı veya iki taifeyi birden, hangisini davet
etmiş isen senin davetine icabet ederler. Bakan kişi davet edileni
görür, sende istediğini sorar ve cevabını alırsın. Ruhani varlıkları
tesiri altına alır ve onlara karşı sözün geçerli olur. Allah Teala
hazretleri hepimizi kendisinden bir ruh ile kuvvetlendirsin.
Berhetiye 28 isim olup, hece harflerinin ve kamer menzillerinin
adedincedir. Her ismin bir harfi ve menzili vardır.

devam ediyor…

lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce
Berhetîhin Birinci isim Berhetihin olup, harfi Elif ve menzili Şartayn'dır. Arapça manası ise: Sübbûhün Küddûsün ismi şerifleridir. Bu mübarek ismin havassı celilesi: Kolay doğum için: Temiz ve beyaz bir tabağa bu ismi şerifi 35 defa yazıp, yazıyı su ile sildikten sonra bu su doğumda zorluk çeken kadına içirilirse, Allah c.c. ın izniyle kolayca doğum yapar. Rızık için: Fakirlik içinde kıvranan ve geçiminde zorluk çeken bir kimse, bu ismi şerifi 40 gün ara vermeden günde 100 defa zikrederse, 40 gün tamamlanmadan o kişinin rızkı artar. Servet ve bolluğa kavuşup, refah ve saadeti artar. Geçimini rahatça temin eder ve insanların yanında zenginleşip, saygın biri olur. Hafızayı güçlendirmek: Hafızası zayıf olan bir kimse bu ismi şerifi sağ avucuna yedi (7) defa yazıp sabahları aç karınla yalar ve buna yedi (7) gün devam ederse, her işittiğini hıfz eder. İşittiklerini bir daha unutmaz ve Allah c.c. ın izniyle hafızası çok kuvvetlenir.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce
Kerirîn İkinci isim Keririn olup, harfi Be ve menzili Butayn'dır. Arapça manası ise: Ya Allâhü illâ hu külli şeyin şerifleridir. Bu mübarek ismin havassı celilesi: Cinleri görmek için: Bu mübarek ismi şerifi hergece yüz (100) defa okuyan kimse, kısa zamanda cinleri ayanen görür. Hatta cinlerden bir huddam elde eder. Eşyayı korumak için: Bu mübarek ismi celili bir kağıt üzerine onbir (11) defa yazdıktan sonra bir eşyanın arasına konulursa, o eşya bir hırsız tarafından çalınmaz ve zarara uğramaz. Göz ağrısı için: Bu ismi şerifi temiz bir tabağa onyedi (17) defa yazıp, yazıyı saf su ile sildikten sonra ağrıyan gözler bu su ile üç (3) gün pansuman yapılırsa ağrı Allah c.c. ın izniyle zail olur. Muhabbet için: Berhetîhin Kerîrin isimlerini yenecek bir şey üzerine tükrüğün ile yazdıktan sonra, üzerine yüz (100) defa bu iki ismi okuyup matlubuna yedirirsen, sevgi ve muhabbetin yiyen kimsenin kalbinde taht kurar. Muhabbet için: Berhetihin Keririn isimlerini bir bardak suya (33) otuzüç defa okuduktan, bu suyu matlubuna içirirsen matlubun seni çok şiddetli bir aşkla sever. Evlenemeyen kız için: Berhetîhin Kerîrin isimlerini bir amber parçası üzerine nakşettikten sonra, nasibi kapalı ve evlenemeyen kız üzerinde taşırsa, en kısa zamanda evlenir. Satılmayan eşya için: Berhetîhin Kerîrin isimlerini bir kağıt üzerine yazdıktan sonra, satılmayan eşya üzerine konulursa, Allah c.c. ın izniyle en kısa zamanda yüksek bir kazançla satılır.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce
Tetlîhin Üçüncü isim Tetlihin olup, harfi Cim menzili Süreyya'dır. Arapça karşılığı: Sübbûhün küddûsün kâdirü mücîrü habîrü. ismi şerifleridir. Bu mübarek ismin havassı celilesi: Tahta kurularına karşı: Bir levha üzerine bu ismi şerifi onüç (13) defa yazdıktan sonra, tahta kurusu olan bir yere asılırsa, Allah Teala nın izniyle tahta kuruları oradan uzaklaşır. Zenginlik için: Bu ismi şerifi hergün yetmiş (70) defa okuyan kimse asla zengin olmadan ölmez. Allah Teala hazretleri okuyana bol rızık ve maişet verir. Karı koca geçimsizliği için: Karısı ile arası bozuk olan bir kimse bu ismi şerifi misk ve zaferan ile ceylan derisi üzerine yetmiş (70) defa yazdıktan sonra başında taşıyarak hergün 70 defa ismi okursa, kadın şiddetli bir muhabbetle kocasına döner ve bir dahada asilik yapmaz.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce
Turânin Dördüncü isim Turanin olup, harfi Dal (') menzili Deberan’dır. Arapça karşılığı ise: Ya hayyü Ya muhyî ismi şerifleridir. Bu mübarek ismin havassı celilesi: Kötülüklerden korunmak için: Bir kağıt üzerine bu ismi şerifi beş (5) defa, Sure-i Haşrın son dört Ayeti Kerimesini bir (1) defa, He ( ,) harfini üç (3) defa, yedi (7) defada Hemze elif () harfini yazdıktan sonra, bu hirzi üzerinde taşıyan kimse cinlerin, insan ların ve zalimlerin şerrinden emin olup, her türlü kötülüklerdende korunmuş olur. Kötülük yapan bir zalimden intikam almak istersen: Bu ismi şerifi hergece bin (1000) defa okur ve şöyle diyerek tevkil: ''Ey bu ismi şerifin huddamı! Bana yapılan zulmün karşılığını alman için seni vekil ediyorum. Falan zalimden intikamımı al.'' dersen üç geceye varmadan Allah c.c. o zalime layık olduğu cezayı verir. Suçsuz yere hapiste yatan bir mahkumu hapisten kurtarmak istersen: Bu ismi şerifi 21 defa bir tabağa yazıp, yazıyı su ile sildikten sonra bu su ile bir miktar hamur yoğur. Bu hamuru pişirerek ekmek yap. Bu ekmeği mahkuma verip, mahkum olan kimse bu ekmeği ikiye bölerek yarısını sana geri verdikten sonra yarısını sen, yarısınıda mahkum yerse, Allah c.c. ın izniyle en kısa zamanda hapisten kurtulur. Sihirli veya bağlı olan bir kimsenin üzerine bu yazılı kağıt asılırsa, sihri bozulur, bağlı ise bağı çözülür ve şifa bulur. Dileklerin gerçekleşmesi için: Berhetîhin Kerîrin Tetlîhin ve Turânin isimlerini bir tabağa yazıp, yazıyı gülsuyu ve yağ ile sildikten sonra ihtiyaç zamanında bu yağdan yüze sürülüp, matlubun yanına gidilir ve bir istekte bulunulursa, dilediğin şey Allah c.c. ın izniyle gerçekleşir.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce
Mezcelin Beşinci isim Mezcelin olup, harfi He (,) menzi Arapça manası ise: Ya kayyûm ya kâim ismi şerifleridir. Bu mübarek isimlerin havassı celilesi: Tevbenin kabülü için: Bu ismi şerifi hergün 50 defa zikreden kimsenin Allah Teala hazretleri günahlarını af buyurur. Peygamber efendimiz hazreti Muhammed (s.a.v.) in kabrini ziyaret etmeyi ona muvaffak kılar. Mertebe ve şerefini yükseltir. Her gören ona karşı sevgi ve muhabbetini izhar eder.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce
Bezcelin Altıncı isim Bezcelin olup bu ismin harfi Vav (%) menzili Hena'dır. Arapça karşılığı ise: Yâ vedûdü Yâ Allâhü Yâ kâhiru yâ ehadü yâ vâhidü ismi şerifleridir. Bu mübarek ismin havassı celilesi: Dilek ve hacet için: Bu ismi şerifi Perşembe günü güneş doğmadan önce hiç konuşmadan kırmızı kağıt üzerine yaz. Dilek ve maksadını Allah Teala hazretlerine arz ettikten sonra kağıdı denize bırakırsan, Allah c.c. bir hafta içinde isteğini yerine getirir. Sihir bozmak için: Bir kova suya fındık büyüklüğünde üç adet tuz parçası koyduktan sonra üzerine 66 defa Mezcelin Bezcelin isimlerini okur ve sihirli olan kimse bu su ile gusül abdestli alırsa sihri Allah teala'nın izniyle çözülür. İşlerinde başarılı olmak için: Mezcelin Bezcelin ismi şeriflerini yapacağı bir işten önce okuyan kimse her işinde Allah Teala'nın izniyle başarılı olur. Bezcelin ismi şerifiyle Zühre gökyüzüne çıktı.
lahutiye
MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 300
Yanıt Sayısı: 366
13 sene önce
Terkabin Yedinci isim Terkabin olup, harfi Ze (+) menzili Zira'dır. Arapça manası ise:  Yâ Selâm ismi şerifidir. Bu mübarek ismin havassı celilesi: Bol rızık ve kazanç için: Cuma günü bir kağıt üzerine bu ismi şerifi bir defa, şu Ayeti kerimeyide: Bismillâhirrahmânirrahîm Küllemâ dehale aleyhâ zekeriyyel mihrâbe vecede indehâ rizkâ. Rezzak ismi şerifinin vefki ile beraber. yazıp Ud ve Cavi ile buhurladıktan sonra bu vefk bir ticarethaneye asılırsa, o ticarethanenin ticareti artar bereketi bollaşır ve çok müşterisi gelir vefk ektedir
buse
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 31
12 sene önce
güzel bir paylaşım ALLAH razı olsun
neri54
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 20
12 sene önce
peki nasıl okunuyor ,meselea Turânin ötülük yapan bir zalimden intikam almak istersen: Bu ismi şerifi hergece bin (1000) defa okur nasıl diyeceğim Turânin,Turânin diyemi ? önüne ya diyecekmiyiz
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
sadece <>demeniz yeterli..........
limon
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 48
12 sene önce
selam ben bunu yapmak istiyorum..ama bir yerde daha okumusdum eger hak etmeyen birinwe yapilirsa ters teper zarar kendinize döner diye--benim durumum esim beni aldatti ve aldattigi kiz ama bizim evli oldugumuzu biliyordu yani kiz bile bile bizi ayirma´derecesine kadar ugrasdiysada ayiramadi ama ben onun cezasini almasini istiyorum..benim istegim o kadar cok korkup delirecek hale gelsinki benim etrafimdan dükkanimin etrafinda dolanmaktan vazgecip baska yere uzaklara tasinsin...turanin turanin diye zikretsem 1000 kere yetermidir
mai
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 141
12 sene önce
berhetıhın kerırıni 33 defa suya abdestlimi okumamız lazım?
mai
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 141
12 sene önce
rızık için olanıda içimizden abdestsız okusak olur mu ?
mai
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 141
12 sene önce
birde içiremezsek kapısına döksek olurmu ?
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
bu soru beni aşar,zira tarifinde içirilecek diyor...... Kapısına ya da yoluna da dökebilirsiniz demiyor...... demek ki içirilmesi gerekiyormuş.......
mai
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 141
12 sene önce
baska bir yerde gördüm berhetıyeh kerır 33 defa su ve sekere okuyun karıstırın elbısesıne serpin, içirin yada kapısına dökün dıyor o yuzden danısmak istedim.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Ben öyle bir uygulamaya rastlamadım,siz bilirsiniz diyebilirim......
beyazgül
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 14
12 sene önce
sayin zeinarda limon nickli kardesimizin yazdigi problemin aynisini su an bende yasiyorum, yalniz benim esime musallat olan kisi devamli ve halen esime ve bana büyü sihir yaptigini biliyorum büyü tazelendigi zaman esim beni öldürse gözü görmüyor, simdi ben bu kisiye düsmana okunacak bu duayi okusam acaba kendime cin musallat olurmu ,günahi varmi ve biz bu yapilan büyü sihiri nasil cözeriz ve tekrar tazelemek isterse nasil zararini kendisine döndürebilirim? lütfen cevap yazin.
MUSTANG
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 55
Yanıt Sayısı: 1019
12 sene önce
cokkkkk degerli bir paylasim Allah razi olsun....
beratt
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 353
12 sene önce
çok güzel bir paylaşım olmuş sagolun ama bun ismi şerifeler arapçamı yazılacak türkçemi
fatımatüzzehra
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 170
12 sene önce
güncelllllllllllllllll
Kuzey
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
12 sene önce
Güzel bir paylaşım, teşekkürler...
prophetess
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 14
12 sene önce
Bu isimleri yazilisini nereden ogrenebiliriz?
artemis
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
12 sene önce
güzel paylaşım teşekkürler çok güzel olmus
ebbru
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
Selamun aleykum Hayırlı cumalar .Esmai berhetiye 7 isim yazmışsınız geri kalan isimler icin yardımcı olursanız sevinirim.Allah razı olsun paylasımlarınız icin
hanergin
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
teşekkürler allah razı olsun
Karadul
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
11 sene önce
turanin ismi şeridinin hüddami kimdir açıklarsaniz
babadostu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
Allah razı olsun, çok faydalı bilgiler..
sadem
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
Suçsuz yere hapiste yatan bir mahkumu hapisten kurtarmak istersen: Bu ismi şerifi 21 defa bir tabağa yazıp, yazıyı su ile sildikten sonra bu su ile bir miktar hamur yoğur. Bu hamuru pişirerek ekmek yap. Bu ekmeği mahkuma verip, mahkum olan kimse bu ekmeği ikiye bölerek yarısını sana geri verdikten sonra yarısını sen, yarısınıda mahkum yerse, Allah c.c. ın izniyle en kısa zamanda hapisten kurtulur. Benim eşim gerçekten suçsuz yere cezaevinde yatıyor ve ben hamileyim bu uygulamayı yapsam bir sakıncası olurmu yani allah korusun musallat gibi bişi yada devet oluyormu ve korunma duası okumamaız gerekiyormu.
derya06
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 62
11 sene önce
yaa bu duanın çok tehlikeli oldugunu duydum berhetiye keririni bir bardak suya okumayı düşündüm ama araştırdıktan sonra vazgectim musallatlık bir durum olur mu?ve ayrıca uzunca bir duası var o duayı okuyup sonramı berhetiye keririn denecek 33 defa suya anlamadım
İSİMSİZ
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 3
11 sene önce
emeklerinize saglk ..
Cosmos
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
bunları uygulayan var mı?
Gecem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Merhabalar; Turanin esmasını 1000 kere okudum ve gerçekten kötü birine yolladım. Ondan önce ve sonra koruma dualarımı yaptım. Çok rahat okudum ve bu gece 2. Yi yapacağım. Nette baktım ağır bir dua diyenler veya rahatsız oldum diyenler var. Benim ki etkisiz mi anlamadım. İnanarak güvenerek okudum ve okurken 300 den sonra filan o kadının bana yaptıkları film şeridi gibi gözümden geçmeye başladı. Büyüleri , ahlaksız dolduruşları, entirikaları okudukça ve bunlar unuttuklarım dahil gözümün önüne serilince daha da emin oldum. Turanin esmasını tek başına 1000 kere söyledim. Bu kadar mi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
gecem sadece bir defa okunuyor yani 1000 defa turanin bir gecede okunuyor ve birakiyorsun 3 güne kalmaz duyarsin diyor
Gecem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Anladım şimdi bu gece okuyacaktım birazdan. Peki arkadaşım normalde devam ettiğim dualarıma devam edebilir miyim. Rızık için olanlara. Bir de bir sayfada bu turanin esmasinin her 100 okunusundan sonra 4 tane dua tekrarı vardı. Ben onu yapmadım. Sadece turanin ve sonunda niyetim. Diğerinin sonuçları daha ağır yazmış. Benim amacım sadece algılaması ve vicdan azabı çekmesi. Zaten anlıyor da üzmekten zevk alıyor. Bu esma onun yaptıklarının kötü olduğunu algılatır mı. Benim öğrenme ya da duyma şansım yok. Eşimin annesi ve 1 haftadır konuşmuyoruz.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
aslinda Allaha havale etseniz daha iyi olur ama esinizin bir de annesiyse esiniz üzülmezmi basina bir sey gelse baska okumayin esinizin annesi icin ,rizik dualarini okuyun siz eger ilk defa berhetiye okuduysaniz baska hic bir sekilde okumayin berhetiyeden cünki davetlidir Allah muhafaza musaalat olursa kurtulamazsiiniz yani ,tersi olur niyetiniz ,siz normal dualariniza yönlenin
Gecem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Annesinin türlü büyülerini evimden çantasından çıkardım. Kadın 5 yıldır bıkmadı. Haklısınız ancak bu olaylar sırasında musallat ettiği varlıkların azabını çok çektik ve küçük oğlum çok etkilendi. Geçen hafta tekrar müdahalelerde bulununca bunu denemek istedim. Zaten kötü bir şey yapmak istesem onun gibi ****larda domuz yağları, yumurtalar ya da düğüm halatlarla işe girerdim. Eminim ki bu yaptıklarının cezasını çekecek ama 2 torununu bile umursamadan yuva yıkmaya çalışan bir kadının zaten akli dengesi bozuk olmalı. Allah' a havale ediyorum o ayrı. Şu an kocamın yanında evimizde kalıyor ve ben hergün annedir olsun denmesinden çok üzülüyorum. Annelik bu mu. Ben de anneyim. Bir anne bunları yapsa da reva mı. Sadece anne olmak her hakkı veriyor mu. Dinimizde bile annenizi babanızı sayın ancak dinden çıkmişlarsa diye de eklemiş. Duha suresi galiba. Her yaptığı şeyden sonra bile evime aldım hep guleryüzle karşıladım. İnsan olan zaten bu iyi niyetten utanır. Bazı insanların etiketi anne baba kardeş ne olursa olsun bu kadar kötülüğe artık biri dur demeli. Bu ben mi olurum , dualar mı olur, onun vicdanı mı olur, Allah hangisinin vesilesinle aklını başına getirir bilemem. Sınavım belki bu. Allah büyük. İranlı bir bayan. Kendi de yıldızname bakar, muskasını yazar ben bununla savaşamam. Belki bir ümit biri içine birazcık vicdan sokar ümidim sadece bu. Dediklerinize sonsuza kadar katılıyorum. Haklısınız. Allah'a havale ettim biraz da müdahalem olabilemez mi :)
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
gecem Allah yardimciniz olsun ben sadece fikrimi söylerim fakat aci ceken sizsiniz insallah her sey düzelecektir sizede günes dogacaktir benim düsüncem mübarek günlerde günaha girmeyin birde size belki büyü yapildi musallatlar var diyorsunuz ama kendi cagirdiginiz gitmez birde kötülük düsününce Allah korusun Rahmani yerine seytani gelirse hic iyi olmaz neyse konu bayagi dagildi eger yazmak isterseniz Profilime yazin yada üyelerin yardim isteklerine konu acin
Gecem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Günaha girmek derken bu büyü değil diye biliyorum. Olmasa da niyet olarak güzel şeyler dileyerek okumadım tabi. Peki son sorum şu. Türbanın esmasının farklı uygulamaları var. Bu 1000 tane bana yaptıklarını idrak edecek ve bundan pişmanlık duyacak. Başka bir tesiri var mı benim yaptığım uygulamanın . Ek uygulamalarla kötü şeyler oluyor biliyorum. Yani bu uygulamanın burada tam aaçıklanmayan bir tesiri var mı.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce
Emeğine sağılık,değerli bilgi sunmuşsunuz,keşke menzillerin tamamını bizlere verebilseydiniz.Saygılarımla
izmit41
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 92
11 sene önce
berhettin ve keririnin arabcasını mümkünse yazabilirmisiniz
izmit41
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 92
11 sene önce
sizlerden allah razı olsun arsanın satışı için yazacam
Çalık
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Arkadaşlar öncelikle merhaba, çok fazla uzun konuşmamaya çalışacağım.Bu duayla ilgili söyliyeceklerim şunlar; berhetiyye duası ilgili kaynak tam olarak elimde mevcut..yanlış bilgilendirme yapıldığını ve yanlış telaffuz edildiğini görüyorum..Örnek olarak:Neri54 nickli ardaşımız bir esmayla iligili olarak ki intikam içinse eğer bu ki öyle; sadece 1000 adet turanin okumanı yeterli değildir ki tehlikesi var bu esmanın...Allah korusun kötü sonuçlar doğurabilir...Sayın yöneticim elimden her geldiğinde her konuda bilgi vermeye çalışırım.Burdan bu duayla ilgili olarak bu duaya saygım olduğundan ve ayrıntılı bir kaynak oludğundan hepsini yazamayacağım...Bu duayla ilgili yada başka hangi konu olursa olsun bilgi vermeye hazırım ama hangi niyetle istediğiniz önemli.sıkıntınızı tam olarak bilirsem yardım etmem daha kolay olur benim için...Sayın yöneticimden de desteklerinizi bekliyorum...Saygılar Arkadaşlar...
Çalık
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Katılıyorum Zeinarda, zaten yardımcı olmak için burdayız hepimiz değil mi?O zaman eksik bilgiyi tamamlamaya başlayayım; limon ve neri54 nickli arkadaşlar zalim birinden intikam almak için (bence kalkışmayın böyle şeye vicdan azabı çekebilirsiniz)Tûrân ismi celileyi intikam almak istediğiniz kişi üzerine niyet ederek 1000 defa okunur.Her yüz defa da bu ismi celilin hadimine dua ederek vekil kılarsın.3 geceye varmadan yaptığının cezasını bulacaktır; Duayı yazmıyorum ancak özelden isteyenlere verebilirim görüyorsunuz ki bir o kadar keskin ve tehlikelidir..Vicdan azabı çekicekler kalkışmasın öncelikle...limon nickli arkadaşımıza gelince özelden veririm, ama buna gerek yok çünkü zaten mazlumsun ve ortada bir üçüncü kişi var..geceleri kalkıp bir dua etsen yeterde artar bile...Allah razı gelmez bir evliliğin bozulmasına daima yanında da olucaktır..
cemile
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 166
Yanıt Sayısı: 541
11 sene önce
BİŞEY sorabilirmiyim berhetin rızık için okumak istiyorum ama berhetin diye mi zikredicem yoksa alttan yazan arapça okunuşu ile mi zikir edicem....
Çalık
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Cemile arkadaşım Berhetihy diye okuyacaksın ve 40 gün boyunca günde yüz defa tam bir sadakatla okursan, Allah rızık kapısını açar...Alıntı değil kaynağı elimde mevcut olup yapman gerekeni yazdım.Allaha emanet olunuz hepiniz...
Çalık
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 11
11 sene önce
Evet Berhetihy diye okuyacaksın başka birşey söylemene gerek yok bunlar zaten çok özel esmalardır.Bu esmaların bazılarını melekler ve peygamler tesbih etmişlerdir.Terficiye başlamışsın ama seni zorlamayacağını düşünüyorsan devam et, ama bence ilk olarak Berhetihy odaklan derim ki çünkü kendini tam manada vermen lazım ilk olarak bunu tamamla sonra diğerine başlarsan daha iyi olur senin için...
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce
...............................Güncel...........................
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Rızık için hergun 100 kere Berhetihin ismini zikrediyoruz doğru mu anladım ? Peki cinlerin musallat olmaması için ayetel kursi koruması yapılabilirmi ? Birde bu yıl içinde cok kotu şeyler yaşadım, maddi,manevi, iş, aile, sosyal hayat, psikolojim anlayacağınız iyi giden bir şey yok, en büyük sıkıntım işsizlik ve ya kendi dalimda iş bulamamak, hangi esmaları zikretmeliyim ? Yanlış bir seçim yapmak istemiyorum ?
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Allah razı olsun zeinarda, aslında günlük okuduğum duaları esmaları sana bir danışmak,istiyorum fakat rahatsız etmek istemedim, fazlami az mi gerçi duanın zikrin fazlası eksiği olmaz fakat ben bazen yapamadigim an suçluluk hissediyorum, neler okuduğumu sana yazabilirmiyim ?
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
tabii profilime yazabilirsin.....
Aura9
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 42
10 sene önce
Allah razı olsun Zeinarda
tevekkül
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 83
10 sene önce
hangisini okuyacaz ? o kısmı anlamadım cevaplarsanız ? allah razı olsun
Meliki Kendiyas
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 2
10 sene önce
Berhetiye esmalarını belli bir manevi makama geldikten sonra okunacağını belirtmeliyim
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
zeinarda bu isimleri vird edinsem tehlikeli olurmu?cok sevdim ben bu isimleri onlarda beni severmi?
estelle
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce
Berhetiye duasında esmalardan çıkarılan ulvi hadim isimlerini verebilir misiniz, teşekkür ederim.
biricik
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 526
9 sene önce
Birinci isim Berhetihin olup, harfi Elif ve menzili Şartayn'dır. Gibi ifadeler var, bu menzillerin Türkçe karşılıklarını bilen yazabilir mi?
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Bu isimler arapca desem değil sanki hangi dilde ki bu isimler.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Be üstün ile R cezm ile He üstün ile Te harfi eser ile Ye harfi üstün ile Doğru mudur?
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
وكرير لل Boyle diyor internette ama sonu nun olmazmış? Burada lam
colombe
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce
Arkadaşlar selamlar. Her esmanın menzili var ve menzili gelince mi okumaya başlamak lazım?
hür adam
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 47
7 sene önce
Bunun arapça sı yokmu olsa çok güzel olur.
Atageldi
Üyelik Zamanı: 3 ay önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
3 ay önce
Merhaba berhetiyye duası nasıl yapılır bu duayı okursam cinler gelmezya lütfen duanın nasıl okunduğunu öğrete bilir misiniz dilekler için nasıl okunur
Atageldi
Üyelik Zamanı: 3 ay önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
3 ay önce
Merhaba bu dua nasıl yapılır cinler gelip zarar zarar vermezya lütfen okunmasını öğretebilir misiniz cinler yardım etmezya okumak günah değildirya
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)