davet yapmak

Bu konu atom0837 tarafından 10 sene önce açıldı, 625 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
atom0837
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 14
10 sene önce

slm.alykum.
arkadaslar davet yaparak huddam gorevlendirme(vekalet )
yapmak istiyorum yapabilecegim zor olmayan bi calisma onerirmisiniz.
iki ayri niyetle bunu uygulamak istiyorum
yani kalici hizmetli istemiyorum.
ayrica
okudukgum davetlerde anlasmadan bahsediliyo.
negibi istekler sozkonusu aydinlatirmisiniz ???

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Atom bu göründüğü kadar kolay bir uygulama değildir,hadim davetinde süflilerin de gelebileceğini aklından çıkarmamalısın,havas ilmine vakıf olmadan bu işler yapılmaz.....Bizler burada bilgilendirme amacıyla paylaşıyoruz ama iş uygulamaya gelince göründüğü kadar kolay değil....İnternetteki bilgilerle yapmaya çalışmak hata olur..... Bu konulara yıllarını veren insanlar bile bu tür davetlerden uzak durmayı tercih ediyor...
atom0837
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 14
10 sene önce
arkadsslar ehil kisilerden cevap bekliuorum . ayrica tehlikeli oldugunu azcok ogrendim bana bi yol gosterilmesini istiyorum. ayrica bu anlasma hakkinda aydinlatirmisiniz ltfn....?
pikaçu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 106
10 sene önce
zeinarda bu konuda yeterince ehildir. Ondan aldığın cevabın yeterli olduğunu görüyorum. Ancak başına bela almak istediğin aşikar. Bu yüzden seni biraz aydınlatayım bari. Anlaşma eğer süfli hüddam gelirse yapılır. Çünkü rahmani hüddam gelmeye teşrif etmişse yapacağı için bir karşılık beklemez. Ancak süfli her zaman bir karşılık bekler ve bir kere onunla anlaştın mı ondan yakanı kurtarman zor olur. Üstelik bu bahsettiğimiz varlık hiçbirine benzemiyor. Hüddamdan bahsediyoruz. Yakanı kurtarabilmen için sağlam bir çalışma yapman gerekir. Öyle hafif çalışmalarla atlatabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Tüm dünyevi işleri bırakacaksın. 40 gün halvete duracaksın. Yani dünya kelamı yok, yalnızca dua ve zikir. Tüm gün yemek yemek yok, oruç tutacaksın. Evliysen eşine yaklaşmak yok. Kısacası 40 gün sadece buna ayıracaksın ve seçtiğin duayı azametiyle beraber çok yüksek sayıda zikredeceksin. Bu çalışma ne kadar ağır dersen de, sana bir defa daha uğraştığın varlığı hatırlatırım. İletişime geçmek istediğin varlık "hüddam". Bu varlık diğer hiçbirine benzemez. Hiç uğraşma. Uğraşacaksan da 40 gün tam riyazatla geçir. Aksi taktirde hayatının alt üst olması muhtemeldir. Umarım yeterince aydınlanmışsındır.
ceyhuda
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 3
10 sene önce
arkadaşım umarım bu anlatacaklarım seni kısmende olsa aydınlatır altı yaşından beri onları görüyorum arapca farça osmanlıca süryanice ve ibraniceye kadr kısmen hakimim kur-an'ı kerimi gözüm kapalı tamamını ezbere yazıp tesfirini yaprım havas konusunda 200 e yakın kitaba hakimim ama bi sor sufli cinlerden korkarmısın diye ? kesinlikle evet ya allah yasak koymasaydı aray perde koymazdı güzel kardeşim bizim işimiz imanımızı kurtarmak olsun sen ne yapacan o alemi. şimdi dersinizki sen neden bu kadarı öyrendin? altı yaşında görmeye başladım kurtulmak için 19 yaşına kadar ayet okudum. ALLAH LANET ETSİN ONLARA EUZU BESMELENİN MANASINI BİR İDRAK EDİN YA ALLAH LANETLİYOR ALLAH NEFSİME HOŞ GÖSTERMESİN BURAYA KAYITLI OLNLARIN TAMAMINI TOPLASAN BU İLİMDE KİMSENİN KARŞIMA İLMEN KONUŞACAGINI TAHMİN ETMİYORUM İTİKATEN HEPİNİZ BENDEN İYİ OLABİLİRSİNİZ AMENNA... SİTEYİ KOMPLE İNCELEDİM ELİM AYAGIM TİTREDİ YA İNSANIN RUH GÜCÜ YERİNDE OLMASA BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZ OLMAZ OLMAZ AKILLI OLUN YA NE YAPACAN CİNİ YA YA SİZİN RUH GÜCÜNÜZ ONA YETMESSE YA İLMİNİZ ONU GÖNDERMEYE YETMESSE ALLAH KORUSUN YA... ONLARLA 13 YIL YAŞADIM YA SİZ ZANNEDİYORSUNUZKİ FİZİKSEL OLARAK SALDIRACKLAR GÖRÜNECEKLER VS. FELAN DEYİL ARKADAŞLAR SİZİ RUHSAL BEDENSEL RIZK YÖNÜNDEN AİLE YÖNÜNDEN PERİŞAN EDERLER.. YA BANA HİÇBİR SEY YAPAMAYCAKLARINI ANLAARILAR ÇEVREDEKİ İNSANLARIN KALBİNE FİTNE VERİP BAŞIMA BELA ETTİLER... ALLAHTAN KORKUN ALLAHTAN KORKUN ALLAHIN LANET ETTİÐİ VARLIKLARDAN SİZE FAYDA GELMEZ ŞİMDİ BİRİ ÇIKAR DERKİ BENİMKİ ULVİ HIIII 11 YIL BENİ ZORLA NAMAZA GÖTÜRÜYORDU ONBİR YILKANDIM AYETEL KÜRSİYİ HERGÜN BİNE VURUNCA VE BUNU ALTI AY DEVAM EDİNCE ASIL NE OLDUGUNU ANLADIM BEN ULVİ OLANLARLA UGRAŞIYORUM DİYENLERE TEK BİR SORUM VAR TAKVA OLOARAK NE KADAR İYİ OLDUÐUNA İNANIYORSUNUZKİ SİZE MÜSLÜMANI GELSİN ZATEN GELEN MÜSLÜMAN OLSAYDI YASAK OLDUGUNU BİLİP GELMEZDİ enam suresinin 58 ci ayetinin mealini okuyun sonra devam edin allaha emnet olun
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Teferuatlı araştırsaydınız,sadece davet yöntemleri okuyup karar vermeseydiniz,ve sorunuzun cevabını bulmak için tüm bir gününüzü nette feda etseydiniz,şu bilgilere rastlardınız-ilk gelişlerinde gözünüzün önüne mucize sererler,aklınızdakilerini ve davet amacınızı biliyor olduklarından aklınızdan geçenleri önünüze getirirler,çok sevdiğiniz ve kayıp olan eşyanıza varıncaya kadar,ayrıca kulağınıza hoş gelecek sözler ederler ve göğüsünüzü kabartacak laflar da ederler ve siz de onlara kapılırsınız ve sizinle kalmasını veya kalmalarını arzularsınız.Ve işte o vakit pazarlık başlar,anlaşma...onların şartlarını kabul edersen emrin altına girerler ve sadece onların kuralları geçer:siz şeytandan gelecek olan emirlere itaat ettiniz sürece,onlar da size itaat edecektir,ve gelecek olan emri uygulamazsanız,size fiziksel zarar verirler veya sizi dize getirmek için en sevdiklerinizden başlarlar(fiziksel,ruhsal,maddi boyutu da var taa ki can alıncaya kadar sürer) ve neticede onlar galip çıkar,daima.Zaten onların sahip olduğu beceriye,yetenie,güce sahip olsaydınız çağırmak istemezdiniz,kaldı ki onlara galip gelesiniz.Bu yüzden insanoğulu onlardan uzak durur.Bu konuyla alakalı bulduğum bilgileri olduğu gibi paylaşsam...okuduğunuzda gündüz vakti bile arkanızı kollarsınız bir şüphe içinde.Onların aracılıyla efendileri olan şeytandan gelecek olan ilk emir-Allaha küfür etmenizdir.Yine kararlıysanız buyurun.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)