Fatihanın Azimeti

Bu konu HAVAS47 tarafından 10 sene önce açıldı, 3943 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
10 sene önce

Fatiha suresinin hüddamını elde etmek istersen, üç gün riyazetli olarak hayvan eti süt yoğurt peynir bal yemeyerek oruç tutarsın. Her gün 1000 defa Fatiha suresini aşağıdaki Azimeti ile beraber okursun. Okurken cavi, kizbere ve lübani zeker buhurlarını yakarsın. Üçüncü günün sonunda Fatiha suresinin hüddamını elde edersin. Fatiha suresinin hadimi melek Uhaydar olup, yardımcı hadimi ise Reyhan dır. Fatiha suresinin hadimi ile hayır veya şer amellerinde tasarruf edersin.

Her Fatiha dan sonra okunacak Azimeti budur:

Terîşin terîşin bathîşin bathîşin meşâşin meşâşin keşâraşin keşâraşin etâmeşin etâmeşin katmûşin katmûşin enhetin enhetin alûşin alûşin mahlûşin mahlûşin ecib yâ reyhân vekşifil hıcâbe beynî ve beyneke hattâ erâke bi aynî ve ühâtıbuke bi lisânî bi hakkil fâtihatiş şerîfeti ümmül kurâni ve bi hakkil melekil uhaydar elâhızü bi nâsiyetike ecib bârakallâhü fîke aleyke ve bi hakki feceşin sezhazin ferdün cebbârun şekûrün sâbitün zahîrun habîrun zekiyyün elvâhan elvâhan elacele elacele essâate essâate.


Bütün bunları yaptıktan sonra hüddam daveti için gereken, vefk, tılsım ve ayetler hazırlanarak mumlar yakılır ve cirim çevirilir. Cirimin ortasına bazı vefk ve ayetler konur o vefkin üzerine aşağıdaki bakır tas konur tasın içi de suyla doldurulur. İşte ayet ve vefklerle çizilen cirim.

tasın altına bazı resim ler tılsımlar vefkler çizilir Hüddam tastaki suda görünmeye başlar. Dilekler, istekler iletilir, sorular sorulup cevapları alınır. Daha sonra hüddam usulünce gönderilir. (Kesinlikle kendi başınıza denemeyin, cinleri başınıza musallat edersiniz çarpılırsınız . Bu işi ancak işin ehli kişiler yapabilir.)

POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
Zaten bunu yapabilecek kimse yoktur eminim okumalar yapılabılır herkes okuyabılır ama diğer çalışmaları kimse yapamaz dilekmi dileyeceksin en güzel oku 313 Fatiha suresi iste dileğini
sokrates
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
10 sene önce
Hüddam dersiniz, melek dersiniz, cin çıkar. Amman yapma diye uyarırsınız, gerçekmiş ayağına, yaparız hiç bir şey olmaz. Ama tam verilmez ki yapılmasın denir ama tam verirlermiş gibi payeler alınmıştır bile. Sürekli bir ters psikoloji, al takke ver külah. Kabul edelim, kimse bunlardan istifade edememiş, biz ise başarılı olabilme ihtimalini sevmişiz, bunu bilen de sömürmüş, sömürmüş... Manevi alanda maddi bir vole ile bir piyango kazanma hırsımızı kollar dururuz. Vaktiyle yazmışlar, herkes ilave etmiş, neyin nerden geldiği belli değil ama her yer kaynak, hemen ismini bile verirler, sanki pozitif bir bilim. sonuç mu; bir kumarbazın hayal kırıklığı hissiyatına eşdeğer.
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce
o bilim üzerinde çalışırsanız sizi alıp götürürler onun üzerinden durmadan da gayet güzel sonuçlar elde edilebilir
Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
8 sene önce
Bu da kesin sonuc verecen bir davet. Her önüne gelenin yapmamasi icin son 3 günün okuma sayilarini vermedim. Neden yok demeyin. Coluk cocuk kafayi yemesin diye. Persembeden baslanmak üzere üc gün oruc tutular ve pazar gününden itibaren okuma baslanir. Her okumada tütsü yakilir unutmayin. Pazar Günü Okunacak Kisim: Bismillahirrahmanirrahim, Elhamdü lillahi rabbil alemin (616 Defa) Pazartesi Günü Okunacak Kisim: Bismillahirrahmanirrahim, Errahmanirrahim (616 Defa) Salı Günü Okunacak Kisim: Bismillahirrahmanirrahim, Maliki yevmid din (856 Defa) Çarşamba Günü Okunacak Kisim: Bismillahirrahmanirrahim, İyyake na’büdü ve iyya kenestain (1073 Defa) Perşembe Günü Okunacak Kisim: Bismillahirrahmanirrahim, İhdines sıratal müstakim (**********) Cuma Günü Okunacak Kisim: Bismillahirrahmanirrahim, Sıratallezine enamte aleyhim (**********) Cumartesi Günü Okunacak Kisim: Bismillahirrahmanirrahim, Ðayril meğdubi aleyhim veled dalin (**********) Her birini belirtilen günlerde sabah ve aksam namazlarindan sonra belirtilen adetlerce okunur. Okuma tamamlandiktan sonra hüddamin gelmesini bekleyin.
embilembil
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 174
8 sene önce
çok güzel paylaşım olmuş herkes okumalı bu yazıyı...
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
ellerinize saglik,en guzeli Fatiha suresini okumak,arabcayi okuma yazmasini bilmeyenler bu tur davetler yapmayin,ne okudugunuzu anlamiyorsaniz basinizin belaya girmesi kacinilmazdir,arabcayi cok iyi anlamaniz bilmeniz gerekir ,o yuzden ben bu tur davetleri okumadim,sayilar sifredir,Fatiha suresi hafif bir sure degildir agirdir,sayilarla okudukcada agirlasir,ozellikle namaz kilmayanlar farz borclari olanlar,icki icenler,bunalimda olanlar once bu rahatsizliklarinizdan kurtulun,duzene girin
iğşevşebe
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Koskoca fatihanın hadimi sana bana gelip de hizmet etmez, bunu düşünen insanların aklına şaşarım, belki büyük velilerle irtibatları vardır, orasını bilemem zaten o mertebedeki bir Allah dostunun da bu tür şeylerle fazla işi olmaz. ama şöyle kendi düzeyimize göre bir tane hüddam edinebilsek o bile yeter, ama o da Allah'ın lütfu kereminden, davetlerle netice elde edilebileceği kanaatinde değilim ben.
Eni
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 264
8 sene önce
Arkadaslar benim ana ve baba tarafimda ocag var sizde buna ne derler bilmiyorum.benim sezgilerim farklidi ben sahsen huddam istemem ama 3cu gozumun acilmasini sirlara vakif olmayi isterim.dua eden biriyim cok sukur.ama bazen hic bir sey okumadan sadece yatagimda isteyimi soyluyorum ve yatiyorum ogun gordugum cikiyor.ve ya gormek istediyimi goruyorum.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)