Günler Hangi Yıldızın Etkisi Altındadır

Bu konu zeinarda tarafından 10 sene önce açıldı, 778 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce

Günler Hangi Yıldızların Tesiri Altındadır. Havas ilminde her ne kadar gezegenler farklı zaman dilimlerini etkilese de gündüzün ilk saatinin gezegeni o günü yönetir…. Bizde hem havasda geçen gezegen adlarının astrolojik isimlerini vermek hem de hangi gezegenin hangi günü yönettiğini toplu halde gösterelim istedik…:) Pazar …………….Şems (Güneş)Pazartesi ………..Kamer (Ay)Salı …………………Merih (Mars)Çarşamba…………Utarid (Merkür)Perşembe………….Müşteri (Jupiter)Cuma ……………….Zühre (Venüs)Cumartesi …………Zühal (Satürn) Ay 1.katMerkür 2.katVenüs 3.katGüneş 4.katMars 5.katJüpiter 6.katSatürn 7.kat gökte doğuş sağlar.

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Ben neyi fark ettim ay donemlerinin insanlari piskolojik yonden etkiledigini zaten soyleniyordu ama sizde bunu hissedebilmek istiyorsaniz ay isigi altinda 5 dakika bekleyin,sonra degisik hisler doluyor insanin icine ama surekli yapicaksiniz,dolunayda fazla durmaya gerek yok tam beddua zamani:)
dadaşşş
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 23
8 sene önce
Ay 1.kat Merkür 2.kat Venüs 3.kat Güneş 4.kat Mars 5.kat Jüpiter 6.kat Satürn 7.kat gökte doğuş sağlar. Bu bölümü biraz ayrıntılı anlatırmısınız?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)