Çeşitli Faydalı Havaslar

Bu konu ERBAUN tarafından 9 sene önce açıldı, 702 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce

Borcunu ödemek için ;
ALLAHümme innî eûzü bike minel-hemmi vel-hazen ve eûzü bike minel-aczi vel-kesel ve eûzü bike minel-cübni vel-buhl ve eûzü bike men galebetid-deyni ve kahrir-ricâl





İzzet ve ikram bulmak için:
Ya hayre’l-gafirin, Ya hayre’l- fatihin, Ya hayre’n-nasırin, Ya hayre’l- hakimin, Ya hayre’r- razıkin, Ya hayre’l- varisin, Ya hayre’l- hamidin, Ya hayre’z- zakirin, Ya hayre’l- münzilin, Ya hayre’l- muhsinin. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar.





Zafer bulmak için:
Ya men lehü’l-izzeti ve’l-cemal, Ya men lehü’l-kudreti ve’l-kemal, Ya men lehü’l-mülk ve’l-celal, Ya men hüve’l-kebirü’l-müte’al, Ya münşiye’s-sehabu’s-sıkal, Ya men hüve şedidu’l-muhal, Ya men hüve seri’u’l-hisab, Ya men hüve şedidu’l-ikab, Ya men hüve indehu hüsnü’s-sevab, Ya men hüve indehu ümmü’l-kitab. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar.




Kalblerde kabul bulmak için :
ALLAHümme inni es’elüke bismike ya Hannan, ya Mennan, ya Deyyan, ya Burhan, ya Rıdvan, ya Sultan, ya Gufran, ya Subhan, ya Müste’an, ya Za’l-menni ve’l-beyan. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar. (celb için değil)




Sihrin, afet ve belaların def’i için :
Ya men tevada’a küllü şey’in li-azametihi, Ya men estesleme küllü şey’in li-kudretihi, Ya men zelle küllü şey’in li-izzetihi, Ya men hada’a küllü şey’in li-heybetihi, Ya men enkada küllü şey’in li-heybetihi, Ya men enkada küllü şey’in min haşyetihi, Ya men teşakkakati’l-cibal min mehafetihi, Ya men kameti’s-semavat bi-emrihi, Ya men estakarrati’l-ardun bi-iznihi, Ya men yusebbihu’r-ra’du bi-hamdihi, Ya men la ya’tedi ala ehli memleketihi. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar.




İşlerin iyi neticelenmesi için:
Ya Gafire’l-hataya, ya Kaşife’l-belaya, ya Müntehiye’l-recaya, ya Müczile’l-ataya, ya Vahibe’l-hedaya, ya Razıka’l-beraya, ya Kadıya’l-menaya, ya Samie’l-şekaya, ya Ba’ise’l-beraya, ya Mutlike’l-usera. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar.




Yüce mertebelere ulaşmak için:
Ya Za’l-hamdi ve’s-sena, ya Za’l-fahri ve’l-beha, ya Za’l-ahdi ve’l-vefa, ya Za’l-afvi ve’r-rıda, ya Za’l-menni ve’l-ata, ya Za’l-fasl ve’l-kada, ya Za’l-izzi ve’l-beka, ya Za’l-elai ve’n-ne’ama. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar



Rızık darlığı çekenler için ;
rızkı daralan kazanmakta güclük cekenler bir hafta boyunca hergün 208 defa YA REZZAK azze ve celle ismi şerifini zikretsin beklemedikleri şekilde rızıklandırılacaklardır



Hacet duası;
bismillahirrahmanirrahim ALLAHümme ecalil kur’an-e lena fiddünya karınen ve fil ahireti münisa ve fil kıyameti şefian bir rahmetike ya erhamurrahim.



ALLAH azze ve celle’nin izniyle fayda göreceksiniz…

ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce
Borç Sıkıntısından Kurtaran ve Borç Ödemeyi Kolaylaştıran, Yeni Kapılar Açan Dua ; اَللَّهُمَّ اِنِّي اَعُوذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحَزَنِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنَ الْعَجْزِ وَالْكَسَلِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنَ الْجُبْنِ وَالْبُخْلِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنْ غَلَبَةِ الدِّينَ وَ قَهْرِالرِّجَالِ Okunuşu: ALLAHümme innî eûzü bike minelhemmi ve hazeni ve eûzü bike minel aczi vel keseli ve eûzü bikeminelcübni vel buhli ve eûzü bike min ğalebeddîne ve kahrir-ricâli Anlamı: Ey ALLAH'ım. Elem ve şaşkınlık hâlinden, âcizlik ve bıkkınlıktan, korkaklık ve cimrilikten, borcun kendimi alt etmesinden, insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ve kahrından Sana sığınırım. Hz. Peygamber (S.A.V.), birgün ensardan Ebu Umâme'nin mescitte çok sıkıntılı bir halde olduğunu görüp ona sorar: - Ey Ebu Umâme! Namaz vakti değil, mescitte böyle ne dalgınlık, ne yapıyorsun? Ebu Umâme: - Çok borcum var, sıkıntıdayım, dardayım, dedi. Hz. Resûl, O'na şöyle buyurdu: - Sana bir dua öğreteyim ki, Yüce Rabbim gamını gidersin. Borcunu ödeme kapısı açsın. Bu duayı sabah-akşam oku. Hz.Peygamber, daha sonra yukarıdaki duayı Ebu Umâme'ye öğretti. Fakirlikten ve sıkıntıdan kurtulmak için dua ; Bu duayı günde 21 defa okuyan kimsenin her muradı gerçekleşir.Her haceti verilir.Ayrıca rızkı bollaştırır.Geçim darlığı çekmez.Bu iş içi 4 rekatlık bir hacet namazı kılmalı bu duayı muradı ve haceti ne ise o niyetle her gün 21 defa okunmalıdır.Biiznillah muradı hasıl olur denilmektedir. “Eûzübillahimineşşeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.İnnallahe hüver rezzaku zul kuvvetil metin.Ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.'' Sınavı kazanmak için abdestli olarak okunacak dua ; "RABBİ ZİDNİ İLMEN VE FEHMEN VE EL-HİKNİ Bİ`S-SALİHİN.RABBİŞRAHLİ SADRİ VE YESSİR Lİ EMRİ VAHLÜ`L-UKDETEN MİN LİSANİ YEFKAHÜ KAVLİ.YA HAFIZ,YA RAKİB,YA NASIR,YA ALLAH.RABBİ YESSİR VE LA TÜASSİR,RABBİ TEMMİM Bİ`L-HAYR.'' iş bulmak için okunacak dualar ; ALLAH azze ve celle her kuluna hayırlı ve helal rızık kazanacak kapılar açsın. “Malikü’l-mülki tü’til-mülke “ Anlamı:”Mülkün sahibidir,mülkü verendir.” Her gün 1150 defa okumaya gayret ediniz. “ALLAHü yü’ti mülkehu men yeşa.” Anlamı: “ALLAH,mülkünü dilediğine verir” Her gün 990 defa okunmaya gayret edilirse biiznillah maksat hasıl olur. ALLAH azze ve celle'nin izniyle fayda göreceksiniz...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)