Yüz Güzelliği İçin Tılsım

Bu konu camuro tarafından 8 sene önce açıldı, 1324 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
8 sene önce

Yüz güzelliği için tılsım (kadınlar için) Tılsım cuma günü akşamı beyaz kağıt üzerine manevi mürekkeb ile yazılıyor üzerine yusuf suresi okunuyor.Daha sonra tılsımı bir şişe suyun içine koyun ve bir gece bekletin bu suyla her sabah yüzünüzü yıkayın içilmeyecek yüzü havlu ile kurulamayın kendiliğinden kurusun Not: Bu tılsım sadece bayanlar içindir. Hem Erkekler Hem de kadınlar için güzellik tılsımı ve evliliği hızlandırmak için çok güçlüdür. Bu tılsım manevi mürekkep ile yazılır ve kişi üzerinde taşır. 18.5 x 14.2 x 0.1 cm ceylan derisi üzerine yazılmış Cuma günü yazılması uygundur. Hint Udu Kokusu Yüz ve ruh güzelliği için yasin ve yusuf suresini kokunun üzerine okuyun ve bu kokuyu boynunuza sürün Hint udu şifadır Sahih Buhari de faydaları anlatılmıştır. Kırışıklık yaşlanmanın belirtisidir kolejen kaybı derinin kırışmasına yol açar bu sorundan doğal yöntemlerle de kurtulabilirsiniz Cilt kırışıklıkları için doğal çözümler Cilt kırışıklıklarına iyi gelen gıdalar ve yağlar avakoda cildi nemlendirir kavun cilt hücrelerini korur ve nar yaşlanmayı geciktirir, ciltde sarkmayı önler çilekte kırışıklıklara karşı iyidir.Ananas Fındık,mercimek tozu, domates, prinç tozu, yeşil çay, biberiye yağı,zencefil, nane,doğal bal,zeytinyağı,hindistan cevizi yağı, süttozu, karpuz, üzüm çekirdeği yağı, portakal suyu, üzüm,buz,havuç, yumurta akı,badem ve badem yağı,muz, yoğurt, sarımsak,limon suyu, çemen tohumu yağı, E vitamini kapsülü, papaya, sandal ağacı tozu Öneri uzun süre güneşte kalmayın güneş gözlüğü kullanın kimyasal içerikli sabun kullanmayın bitkisel yağ içeren nemlendirici kullanın kış aylarında cilde doğal yağlarla masaj yapın soğuktan cilt çatlar aloe vera jeli kırışıklık ve ince çizgiler için badem yağı ve çemen tohumu yağıgöz altı morlukları için çiğ süt ve badem maskesisarkmış ciltler için zeytinyağı ve bir kaç damla bal karışımı her gün organik domates yiyin cildi sıkılaştırır yanaklara renk verir.Göz altı kırışıklıkları için üzüm çekirdeği yağı, biberiye yağı ve hint yağı iyidir. (ayrı ayrı sürülür) Avokado ve yağı, hindistan cevizi yağı cildi besler kırışıklığı engeller Zencefil kan dolaşımını hızlandırır kırışıklıkları ve çizgileri engeller bal ve gülsuyu ile karıştırlır cilde sürülür Gülsuyu bal ve zerdeçal yüz ve boyun için (haftada bir kez) Gliserin yumurta akı ve gülsuyu karışımı eller ve kuru ciltler için iyidir.Papaya ve bal kırışıklıkları ve ince çizgileri kaldırmak için mükemmeldir Sandal Ağacı Tozu Cilt kırışıklıklarından kurtulmak ve akne tedavisi için sandal ağacı tozu çok eski bir çaredir.Doğal gülsuyu ile sandal ağacı tozu karıştırılır macun yapılır. yüzü parlak gösterir.

camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
8 sene önce
ilk tılsım cuma akşamı hazırlanıyor yani cumartesi gecesi Allah'ın nur ismi yazılıdır. sadece bayanlar içindir. ikinci tılsım Güzellik evliliği hızlandırma sevgiyi ve kalpleri çekmek şifa şans ve işte başarılı olmak için İmam Gazali nin meşhur vefki İmam Gazali'nin meşhur 3 lü vefki eski el yazması havas kitaplarında bulunur çok eski bir tılsımdır (Kral Süleyman ve sheeba Kraliçesi dönemi) Bu tılsımı üzerinde taşıyan kişi 1000 melek tarafından korunur şans ve şifa için de kullanabilirsiniz bu tılsımı hazırlarken yalnız olmalısınız safran mürekkebi kırmızı misk karışımı ile parşömen kağıda veya ceylan derisi üzerine çizilmelidir Tılsımı perşembe gecesi yani çarşamba akşamı hazırlarsın çizmeden önce oruç tutun kıyafet ve mekan temiz olmalı alkolsüz koku sürün işte başarılı olmak insanların desteğini kazanmak içinde bu tılsım hazırlanır. ve çevrendeki insanlar sana yardımcı olur ve her işinde sana destek verir. üçlü vefkte bu ayetler ve esmalar yazıyor فلما رأينه أكبرنه الاية ودود حنان رؤوف عطوف Felemma raeynehu ekbernehul ayet vedud hannan rauf atuf عسى الله أن يجعل بينكم وبين الذين عاديتم مودة عظيم قد ومن مالك نور نافع Asâllâhu en yec’ale beynekum ve beynellezîne âdeytum meveddeh: azimun gad ve min melikun nurun nafia وألقيت عليك محبة مني قريب مجيب متعال كبير عزيز ve elgaytu aleyke minni: garibun mucibun muteali kebir aziz يبونهم كب الله سريع حكيم عليم رؤف ودود عظيم yuhıbbûnehum ke hubbillâh: seriu hakim alim rauf vedud azim yusuf suresi 31.ayetin bir kısmı mümtehine 7.ayetin bir kısmı taha 39.ayetin bir kısmı ve bakara 165.ayetin bir kısmı ve ayetlerin sonunda Allahın isimleri yazıyor. köşelerde dört meleklerin isimleri var جبرائيل ميكائيل اسرافيل عزرائيل Cebrail Mikail İsrafil Azrail
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Güncellenen tüm konuların altına bu mesajı yazacağım Türkçenin özenli ve düzgün kullanılmadığı ve kısaltılarak yazıldığı, karmaşık cümlelerle yazılan mesajlar yanıtlanmıyacaktır..
Davudt
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
6 sene önce
Bu kadınlar için olan tılsım ı erkeklerin kullanması zararlı mıdır
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
sabah akşam bol suyla en az üç defa yüzünüzü yıkayın gün icindede temiz elinizi yüzünüze surun nur yuzlu guzel yuzlu olursunuz.3ayda farkedilir.
iklim
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
6 sene önce
İmam gazali 3 lu vefk gorunmuyo
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)