cinlerle obsede eden birini yakalatmak için yardım

Bu konu gercek tarafından 7 sene önce açıldı, 597 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
gercek
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
7 sene önce

sevgili katılımcılar merhaba, ben cinleri de kullanarak kadınları astralden obsede eden bir şahsı yakalatmak için profesyonel bir üstat arıyorum. daha önce internet üzerinden Aslan Bey diye bir bey bulmuştum ve sadece tek bir telefon konuşmasıyla cinlerle obsede eden bu zatın ve obsede edilen kişilerin adları ve resimleri üzerinden olayı öyle net bir şekilde teşhis etti ki şaşırıp kaldım. Ancak kendisi o şahsı bu obsededen kurtarmaya ilminin yetmeyeceğini söyledi. Ve daha sonra bu Aslan beyi tekrar aradığımızda izine rastlayamadık, başka bir Aslan Bey bulduk ama o değildi.

Benim site üzerindeki tüm katılımcılardan ve yöneticilerden ricam iyi Arapça bilen ve bu konularda bilgisi olan birini bana önermeniz ki Arapça siteler üzerinden bu zatın yaptıklarını teşhis edecek ve kendine olan güveniyle de bu teşhisin altına imzasını basacak birini bulalım. Hatta şunu sormak isterim, Suudi Arabistan’da veya İran’da böyle bilirkişilerin olduğunu ve cinlerle yapılan her türlü manipülasyon ve taciz olayında yasalara bilirkişi onayı verdiklerini duydum. Yani resmi olarak islami kurallarla yönetilen ülkelerde bu şekilde resmi uzmanlar ve böyle yasalar var.

Biliyoruz ki tüm hak dinlerinde Allah (cc) cinlerin varlığını teyit etmiş ve bu varlıklarla yapılan büyüsel ve her türlü manipülasyonu ve seksüel, zihinsel vb tüm tacizleri yasaklamıştır. Yani bu gerçeği kucaklayamayan Batı bilimi ve Batı yasaları nedeniyle pek çok insan bu konulardan mağdurdur, çözüm bulamamakta veya bulsalar bile psikiyatrik hasta zannedilmekte ya da kendileri kurtulsalar bile cinci sapkınlar bu uğraşılarıyla yeni mağdurlar bulmaktalar.

Ve bilen biliyor, cinlerle bilgi toplanabiliyor ve malesef bazı kişilerden mail ve benzeri hesapların şifreleri alınabiliyor. Yani ciddi olarak bu tür cinci sapkınların durdurulması lazım. Bu cinci sapkının ve yaptığı seksüel cin masturbasyonlarıyla sapık olan bu şahsın yakalanması için yukarıda söylediklerim ışığında bana yardım etmenizi rica ediyorum.

Siteye yeni üye oldum, buradan benim işime yarayacak başlıklar varsa, turkçe-ingilizce siteler varsa da link verirseniz sevinirim. Ama özellikle internet üzerinden bu konuda araştırma yapacak ve bize Ortadoğu ülkelerinden resmi olarak bilirkişilik yapacak o master kişi veya kişileri bulmamızda aracı olacak Arapça bilen tercüman kişiyi de önermenizi rica etmekteyim.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
sitemizde bu tür referanslar verilmez,ne yerli ne de yabancı sitelerin reklamı yapılmaz... anlattığınız olaylar ve bahsettiğiniz kişi eğer söylediğiniz kadar güçlüyse ki buna çok fazla ihtimal vermiyorum,zaten daha siz harekete geçmeden durduracak güce de sahiptir demektir.. bence bu kişiyi bu kadar büyütmeyin,işin içine cinler sokmadan da bir insanı hipnoza sokabilir.......
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)