Varlıklara Tesir Etmek Babı

Bu konu Munecim tarafından 13 sene önce açıldı, 651 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
Munecim
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 102
Yanıt Sayısı: 441
13 sene önce

Bir kimse bir oturusta 12 bin defa ya allahu,ya hu lafzini zikrederse,hak teala cin,ins,kuslar,ve vahsi hayvanlari ona itaat edecek sekilde onun emrine musahhar kilar.gizli esrar ve havassi,ve rumuzlar o, kimseye asikar eder.lahutiye.com

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
ellerinize saglik en kisa zamanda yapacagim tabi yanmazsam
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
8 sene önce
Bir oturusta 12 bin. Ben yapabilecegimi sanmiyorum :-(
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
iki saate yakin surer ama en cok husuyu kalbe getiren esma oldugundan sayi zaten sasirilir,bu dervis zikridir aslinda iki kisi diz ustu karsiya karsiya oturur,biri Ya Allahu der digeri karsisindaki hu diyince onu icine ceker Ya Hu der
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Böyle afaki şeylerle uğraşmayın,Allah adını anmanın bir adabı vardır, ömr-ü hayatında hiç zikir çekme alışkanlığı olmayan ya da islami bir duruşu olmayan insanların bir gecede adedince okumalarıyla sonuç alacağınızı düşünmüyorsunuz değil mi...... Tüm içtenliğinizle Allah rızası için 5 vakit namaz ardından 100 defa çekin de 12 bin sayısı bir kenarda dursun.... Arkadaşlar bu tür tavsiyeleri dikkate almayın,ne ulviler ne sufliler böyle gelmezler,ama dileğiniz olmayıp da hayal kırıklığı yaşadığınızda sıkıntıya düşersiniz,sonra da çektiğiniz zikrin sıkıntısı zannedersiniz,oysa yaşadığınız, niyetinizin gerçekleşmemesinden ötürü hayal kırıklığından ve inancınızı sorgulamaktan başka bir şey değildir..... Önemli olan azar azar ama ihlasla zikir çekmektir...Böyle yaptığınızda an gelir daha çok zikir çekme isteği duyarsınız,o isteği hissettiğinizde zikir sayısını arttırmak en güzelidir..... Tabii ki insan sevgilisinin adını sayıyla zikretmez,dili yorulana kadar ondan bir ses duyana kadar zikreder,bu hissin de sayısı yoktur..
Kaf
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 200
8 sene önce
O kadar haklısınız ki Zeinarda. Siz konuyla ilgili birşey yazıyorsunuz, benim o konuyla ilgili tüm düşüncelerim netleşiyor.Ne kadar da bilgilisiniz yahu. :* MaşaAllah size... Iyi ki yolum burdan geçmiş. :)
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Zikri allah rızası için çekilir. Şahsen 12 000 zikirden sonra mal mülk cin Hadim hiçbiri gözüme gözükmez. Muhteşem bir kafa dır o , en'al hak olmak. Unutmadan söyliyim zikrin devamli olanı güzeldir.
asli.han
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 104
8 sene önce
merhaba bu zikri özel günlerimizde yapabilir miyiz? bugün perşembe akşamı şu andan itibaren okumak uygunmudur?bir de daha önceden deneyen var mı kaç saat sürüyor acaba ortalama?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23529 Kayıtlı Üye
  • 16557 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye nedslate181
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)