Mendel Daveti

Bu konu Hun tarafından 11 sene önce açıldı, 1726 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce

İlk önce sarıdan yapılmış bir tas alıyoruz, içerisine yarıya kadar kuyu suyu dolduruyoruz ve üzerine kırmızı bir örtü örtüyoruz. Sonra Elinize inceden kesilmiş bir elma dalı alıyorsunuz. Mendel adlı daveti her okuduğunuzda elinizi bir defa yere, dalı da tasa bir defa vuruyorsunuz 7. okunuş tamamlandığında. Kırmızı örtüyü kaldırıp suyun içine bakacaksınız. Orada bir takım şekiller ve sesler algılayacaksınız. Korkmayın istediğinizi sorun. Sorularınıza cevap alacaksınız.

Mendel Duası.

Şeyşeruhin, Baruhin,Taruhin,maruhin,yaruhin. Ecibu eyyühel ervahül ulviyetti ven nariyyeti vel maiyyeti vel havaiyyeti vet turabiyyeti ves sahabiyyeti vel ğamiyyeti ves sufliyyeti ecibu minel kenayisi vel harabati vel amarati vel ardil münkatiati vel hanadiki vel mekabiri bihakki fatihatül arşi elmelik Taykal ve bi-hakki seyyid Meytatarun elhakimü aleyküm Elvahan Elvahan Elvahan Elacele Elacele Elacele Essaate Essaate Essaate.


Not : Bu formülü her ne pahasına olursa olsun yarıda kesmeyin, yoksa cinleri bir daha def etmeniz güç olacaktır. Yani ava giderken avlanırsınız,kendine güvenmeyen yapmasın asla….yapanın vebali günahı boynuna.Alinti

serkant38
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
denedim gelen olmadı
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)