Sınav kazanmak için

Bu konu Hun tarafından 11 sene önce açıldı, 697 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce

sınav kazanmak içinabdestli olarak şu dua okunur.”rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hikni bi`s-salihin.rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü`l-ukdeten min lisani yefkahü kavli.ya hafız,ya rakib,ya nasır,ya allah.rabbi yessir ve la tüassir,rabbi temmim bi`l-hayr.”

sukut
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 40
10 sene önce
paylaşım için teşekkürler. yakında yeni yönetmeliğe göre oldukça zorlaşan direksiyon sınavına gireceğim. Bu duayı okumayı planlıyorum inşallah. Bunun dışında heyecanımı yeneceğim ve kolaylıkla sınavı sorunsuz halledip geçebileceğim bildiğiniz başka dualar var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
korya01
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
:thumbsup[1]:sınav kazanmak için abdestli olarak şu dua okunur."rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hikni bi`s-salihin.rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü`l-ukdeten min lisani yefkahü kavli.ya hafız,ya rakib,ya nasır,ya allah.rabbi yessir ve la tüassir,rabbi temmim bi`l-hayr."[/QUOTE]
Gülfem
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
7 sene önce
Saygı değer korya çok teşekkürler.. iyi ki denk geldim bu siteye :) bende ün.sınavına hazırlanıyorum başka dualarınız da varmı ?
Gülfem
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
7 sene önce
[QUOTE=Hun;62015]sınav kazanmak için abdestli olarak şu dua okunur."rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hikni bi`s-salihin.rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü`l-ukdeten min lisani yefkahü kavli.ya hafız,ya rakib,ya nasır,ya allah.rabbi yessir ve la tüassir,rabbi temmim bi`l-hayr."[/QUOTE] Sevgili hun paylaşımınız için çok teşekkürler.. başka dualarınız da var mı ? Ün. Sınavına hazırlanıyorum, destek olursanız minnettar kalırım
See
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
7 sene önce
Yeni katıldım dualar için teşekkür ederim
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)