Zulmedeni Çevrenizden Uzaklaştırma

Bu konu tutrakan tarafından 11 sene önce açıldı, 713 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce

Sana zulüm eden biri varsa,iyi niyetle vaziyeti izah etmiş olmana rağımen sana zulüm etmeye devam ediyorsa,sürekli zarar veriyorsa,laftan sözden anlamıyorsa ve hala maddi manevi zarar vermeye devam ediyorsa,hiç bir girişimin onu durdurmuyorsa,hayatından bezdiriyorsa,uslanmıyorsa….tüm iyi niyet çareleri tükenmişse,onun yüzünden yerini yurdunu terk etmek zorunda kalıyorsan – Arabi ayın son çarşamba günü veya son cumartesi günü,zalimin yaşadığı binanın önünden bir avuç toprak alırsın ve aynı günün Zühal saatinde,besmelesiz-21 kez Ven-Naziat suresi okunur ve surenin her bir okunuşunun son ayeti 21 kez tekrar edilerek okunur toprağa nefes verilerek. Tekrar edilen son ayetleriyle birlikte 21 kez okunup tamamlanan surenin ardından,ister gecesinde ister sabahı-okunmuş toprağı almış olduğunuz yere geri serpin veya dökün – kısa sürede kişi yaşadığı veya kaldığı yerden ayrılır. Ben uygulamadım,bana yapılanlara katlanabilen biriyim,fakat hayvanlarıma uslanmadan zarar vermeye devam eden olursa,son çare olarak bu yönteme başvurabilirim.Son çare olarak görülmeli die düşünüyorum,besmelesiz yapıldığı için. Sizlerle paylaşıyor olduğum bilgiler,vaktiyle,yıllar evvel kaynağından not aldığım bilgilerdir,zamanla ihtiyaç duyulduğunda kullanabileceğim pratik ve faydalı bulduğum uygulamalardandır,zira kaynaktaki bilgilerin fazlası,anlayabilip te uygulayabileceğimiz türden değiller. Kaynağın sahipleri yaşlı bir çiftti ve birkaç yıl önce vefatlarının haberini almıştım.Sizler gibi benim de açtığım konularla katkım ve faydam olabilirse ne ala.Selametle kalın,saygılarımla.

rebaka
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 235
11 sene önce
Çok güzel bilgi bu mübarek günde bile can yakabiliyorlar ama benim düşmanım bir tane değil bende katlanmaya çalışıyorum böyle bir şeyi yapamam.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Tutrakan çok güzel bir bilgi eline sağlık ama başlığını değiştirmek zorundaydım..... Bu tür duaları arayan pek çok arkadaşımız var,<>olarak kalsaydı bu duaları arayan kişiler bakmayabilirdi.... Paylaşımlarımızda yazacağımız başlıklar konunun 2-3 kelimeyle özeti şeklinde olursa ihtiyacı olan arkadaşlar daha çabuk ulaşırlar..
exfor
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 59
9 sene önce
yaşadıgı yerde toprak yoksa neye oknacak
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
gammzeem
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 42
9 sene önce
önce kendini koruma altına alıp yapmak lazım nolur nolmaz
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)