Zalimlere Beddua

Bu konu EbRuSh tarafından 11 sene önce açıldı, 719 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
EbRuSh
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 155
Yanıt Sayısı: 164
11 sene önce

YA RABBİ! KABUL EYLEYA RABBİ! KABUL EYLE.YA RABBİ! KABUL EYLE.Ey kudreti sonsuz, merhameti nihayetsiz, bütün âlemlerin yegane sahibi Yüceler Yücesi Rabbimiz! Sen’in Dinine, Kitabına, Peygamberine ve masum kullarına düşmanlık besleyen cahil, kaba, insanlık ve medeniyet mahrumu, zalim bir takım insanlar, Sen’in onlara iyilikte, hayr u hasenâtta kullansınlar diye emaneten verdiğin gücü ve saltanatı, inananinsanların hukukuna tecavüz edip onlara karşı kullanıyor ve göz göre göre zorbalık yapıyorlar. ‘Lâ havle velâ kuvvete illâ billah’ hazinelerinin tek sahibi Sen’sin; mutlak güç ve otorite yalnız Sen’indir; biz de izafi, gölge mahiyetindeki güç ve kuvvetimizden arınıp Sen’in asla karşı konulamayacak güç ve kuvvetine iltica ediyoruz. Ne olur, Yüce Mevlâmız, adavet hisleriyle oturup kalkan, inanmış insanların aleyhinde sürekli komplo üstüne komplo kuran o kimselerin düşmanlık hislerini kalblerinden söküp at. Bütün duyma, görme ve idrak kabiliyetlerini topyekün insanlığın hayrına olabilecek istikamete tevcîh buyur. Biz, onların yapmak istedikleri kötülükleri, vermek istedikleri zararları, hile ve tuzaklarını, komplolarını ancak Sen’in yardımınla def’edebiliriz. Onun için de, Rabbimiz, o insafsız gaddarlardan gelebilecek her türlü şerden Sen’in sıyanetine dehâlet ediyoruz. Bu haddini bilmez, insafsızlar şayet salâh yolunu seçmezler, fitne ve fesatlarına devam ederlerse, Sen onların ellerini kollarını bağla ayaklarına prangalar vur kalemlerini yazamaz, dillerini de konuşamaz hale getir İnananların aleyhinde kullandıkları ne kadar yol-yöntem, imkan ve malzeme varsa, hepsini ellerinden çekip al Bizi o tiran bozması zalimlerle karşı karşıya bırakma Hiçbir şeyi gerçekleştirmek Sen’in için zor değildir; ne olur, başka gidecek kapıları olmayan zayıf ve âciz kullarının bu taleplerini kabul buyur! Rabbimiz! Allah tanımaz, Peygamber bilmez, Din’e, diyanete saygı duymaz nâdanların yapıp ettikleri kötülükler ve zulümler tahammül edilmez bir hal aldı. Senin bu masum kulların hakkında kötülük düşünüp onlara zarar vermek isteyenlerin emellerini gerçekleştirmelerine müsaade etme tuzak kuranların tuzaklarını başlarına çevir Komplo peşinde olanları maksatlarının aksiyle tokatlaHaklarımıza tecavüz eden ya da etmeyi düşünen ne kadar haddini bilmez varsa, onların hepsini Sana havale ediyoruz; Ey Rabbimiz! Mallarını ve canlarını Rabbilerinin yoluna adayan muhabbet fedailerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Kudreti Sonsuz Rabbimiz! Masum insanlara karşı kinle, nefretle, hasetle, adavetle diş bileyen amansız zalimlerin yapmak istedikleri şerlere karşı Sen’in inayetine sığınıyoruz. Ehl-i iman hakkında kötülük düşünen ne kadar şerîr insan varsa, Sen bizi onların şerlerinden ve tuzaklarından koru zararları bize ulaşabilecek tahrip temsilcilerinin oyunlarını boz ve emellerini gerçekleştirmelerine fırsat verme YA RABBİ!“KAHHAR” İSMİ ŞERİFİN HÜRMETİNESEN ONLARIKAHREYLE Alıntıdır.

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
amin.amin.amin.......
nacrun
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 111
9 sene önce
amin allahım insanları kötü insanların şerrinden korusun,
jingamin
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 30
9 sene önce
Paylaşımın için teşekkür ederim güzel bir dua gerçekden ve huzurumuzu bozanların Allah misliyle beter etsin
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ben her hafta ozellikle sali gunu hakkimi yiyenlerden hakkimi isterim,tutuyormu ?belkide tutuyordur,hakkimi yiyenler helallik almak icin ariyor,ama helal etmiyorum,eskilerin deyimiyle hak nasil helal edilir?Hak nedir?Hak Allahu Tealadir,onun yarattigi varliklarin eti ,cani,parasi mali mulku,serefi,onuru,hizmeti,hak neyse ortaya konulur kurusuna kadar hesap edilir odenir,oyle haklar vardirki hakkini yiyenin ne dunyada nede ahirette odemeye gucu bin sene cehennemde yansada odeyemez,o yuzden hep korkarim odeyemecegim haklara girmekten
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
bu bedduayı hak eden o kadar çok zalim insan var ki.. Allah ile mazlum ve hakkı yenmiş öksüz yetim arasında perde yoktur. Onların bedduası kabul olur..! yine de Allah-ü Teâlâ mazlumu, zalimin zulmünden korusun..!
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23540 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye sevim1551
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)