Bir Kadına En Büyük Hediye

Bu konu LâL tarafından 13 sene önce açıldı, 593 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
LâL
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 271
Yanıt Sayısı: 110
13 sene önce

Dünyada Bir Kadına En Büyük Hediye, Onu Mevlaya Yaklaştıracak, Dinin İnceliklerini Öğretecek Bir Eştir… Cennetim… Bana En Büyük Hediye Sensin… Ve Ellerini tutup bir daha bırakmamak üzere Mevlaya yaklaşmak için Leyl adımı koyup gönül bohçama SANA GELDİM… Kuruyan hücrelerimi umutlarında yeşerttim Acılarımla güneşi son kez ağlatıp Ezan sesinde odana baharı doldurmaya geldim. Gözlerinde yaşamaya yemin ettim Umutlarımı pembe bulutlara sığdırıp Seni ” sende” yaşamaya geldim. Toprağıma gülüşlerini mevsimsiz ektim. Baharı yitik kentin sokaklarını avuclarıma saklayıp Çocuksu düşlerimi sende yaşamaya geldim. Acıların prangalarını yüregimde eskittim İdamlık düşlerimden kaçıp Senin gözlerinde ömür boyu kalmaya geldim. Gecenin tüm yıldızlarını fethettim Ölümün fermanını denizlere fırlatıp Dilimdeki aşk cümlelerini Gözlerinde tamamlamaya geldim… Azap ateşinde yıllarımı son kez erittim İbrahim gibi baharın tomurcugunda yanıp Yüreğinde ölümsüzlüğü tatmaya geldim. Yorgun sabahlarımı geçmişe sürgün ettim Hoyrat rüzgarlarda herşeyi dağıtıp Mevsimsiz tomurcukları gözlerinde açmaya geldim… Bir gülüşünle ömrüme mutlulukları ekledim Bereket kokan yağmurla çöllerini ıslatıp Avuçlarına bedenimi bırakmaya geldim… Ölümleri yarınlara erteledim Pimi çekilmiş mayınları elimde patlatıp Sevgi kokan nefesini almaya geldim. Acılarımı son kez yüreğimde demledim Koynuma Cennetin güllerini alıp Yağmurlarla sende yaşamaya geldim. ……………………………………. ………………………………. ………………………………… ……………………………….. Allah ömür verdikçe , yaşamaya devam edeceğim satırlarıma tertemiz yazılar yazsın isterim Rabbim… Ne yazarsa yazsın seninle yazsın isterim… Seni Seninle Cennete kadar yaşamaya geldim…

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce
Allah ömür verdikçe , yaşamaya devam edeceğim satırlarıma tertemiz yazılar yazsın isterim Rabbim… Ne yazarsa yazsın seninle yazsın isterim… Seni Seninle Cennete kadar yaşamaya geldim… Bu etkili,güzel paylaşımı için melek yüreklime sevgilerimi gönderiyorum iyiki var.Sevgi ve huzurla kal inşallah..
Dadas97
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 69
11 sene önce
Allah ömür verdikçe , yaşamaya devam edeceğim satırlarıma tertemiz yazılar yazsın isterim Rabbim… Ne yazarsa yazsın seninle yazsın isterim… Seni Seninle Cennete kadar yaşamaya geldim… tesekkür ederim kardesim cok güzel bir siir yazmisini onunla cennete'de olmaya geldim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)