Elif Lam Mim’in Fazileti Sırları

Bu konu palmface tarafından 8 sene önce açıldı, 2209 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce

Aşağıdaki tertip uygulanmadan önce 100 defa istiğfar, 7 defa Fatiha suresi ve 11 defa İhlas suresi okunur ve Peygamber Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)’in ve Seyyid Abdülkadir Geylani Hazretleri’nin ruhuna bağışlanır.
* Ali İmran suresinin 1. ayeti (besmele çekerekten) (****الم****) 41 gün yatsı namazından sonra 1.001 defa okunur,
* İlk haftalarda rüyaları rahmani ve sırlı olur. Daha sonraki haftalarda his perdesi kalkar. En son haftalarda yavaş yavaş keşif perdesi kalkar.****
Bu ayeti kerimeyi vird olarak devam ettiği sürece Allah’u Teâlâ’ nın veli kullarından olur. Asrın kutuplarından olur. Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)’in beyan ettiği üzere bu ayeti kerime ismi azamdır. Bu zikre devam ettiği müddetçe uyuklama hali alınır, iştahı kapatılır, ahlakı güzelleşir, uyanıkken meleklerle istişare yapma imkânı nasip olur, Ehlullah’ın ruhaniyetinden faydalanır, manevi yardımlar gelir, manevi ilim kapıları ardına kadar açılır, bu zikre ömrünü adayanlar Allah’u Teâlâ’nın izniyle Cennette Rasulullah Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)’e yakınlık elde eder. Allah (celle celalühü ) o kulunu affeder. Rahmeti ile muamele eder. Hiç ummadığı şekilde dünya da ve ahirette istediklerine nail olur, düşmanları tuzun suda eridiği gibi erir. Hiç kimse onun arkasından kötü konuşamaz. Daima Allah’u Teâlâ’nın nuru, feyzi ve rahmeti onun üzerinde olur.

Kaynak: Havasur Esrar

Alıntıdır.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
[QUOTE=palmface;152226] * Ali İmran suresinin 1. ayeti (besmele çekerekten) (****الم****) 41 gün yatsı namazından sonra 1.001 defa okunur, * İlk haftalarda rüyaları rahmani ve sırlı olur. Daha sonraki haftalarda his perdesi kalkar. En son haftalarda yavaş yavaş keşif perdesi kalkar.**** Bu ayeti kerimeyi vird olarak devam ettiği sürece Allah’u Teâlâ’ nın veli kullarından olur. Asrın kutuplarından olur. Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)’in beyan ettiği üzere bu ayeti kerime ismi azamdır. Bu zikre devam ettiği müddetçe uyuklama hali alınır, iştahı kapatılır, ahlakı güzelleşir, uyanıkken meleklerle istişare yapma imkânı nasip olur, Ehlullah’ın ruhaniyetinden faydalanır, manevi yardımlar gelir, manevi ilim kapıları ardına kadar açılır, bu zikre ömrünü adayanlar Allah’u Teâlâ’nın izniyle Cennette Rasulullah Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem)’e yakınlık elde eder. Allah (celle celalühü ) o kulunu affeder. Rahmeti ile muamele eder. Hiç ummadığı şekilde dünya da ve ahirette istediklerine nail olur, düşmanları tuzun suda eridiği gibi erir. Hiç kimse onun arkasından kötü konuşamaz. Daima Allah’u Teâlâ’nın nuru, feyzi ve rahmeti onun üzerinde olur. Alıntıdır.[/QUOTE Burada yazdığın her şey Al-i imran suresinin tamamının faziletleridir.... İlgili surenin 1. ayeti hakkında müfessirler bile yorum yapamazken yukarıdaki faziletleri sadece bu ayete ait gibi göstermek haddi aşan bir yorum olur... Zira kutsal kitabımızın bazı ayetleri bu şekilde şifrelenmiş ve sadece peygamber efendimizin bilgisinde olup asla açıklanmamıştır.... Bu tür ve benzeri zikirlerin zamanın kutbu yapacağı iddiası da gerçek dışıdır...Zamanın kutbu olmak o kadar basit ve sıradan bir özellik değildir.... kimin cennete gideceği Allah-ü tealanın tasarrufundadır.... Zikirler ve dualar tek başına cennetin anahtarları değildir,
Erginhan.94
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 27
8 sene önce
Burada diyor ki namazdan sonra eger ki kilmiyorsak bunu yapamayizmi ??
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
8 sene önce
Konu alinti yapilmis konuyu açan üyenin eline emeğine sağlik fakat kisisel fikrim ruhanilerden yardim almak ve yukarida bahsedilen amaçlardan bazilari bu tür bir uygulama ile olamayacaği yönünde.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)