Bana yardım edene ölünceye dek dua edeceğim…

Bu konu molla tarafından 10 sene önce açıldı, 516 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce

İlk önce herkese SELAMUN ALEYKÜM. demek istiyorum.çok araştırdım ama bu site kadar gerçek bilgilerin olduğu bir site bulamadım.Rüyamda bir camide YA VEDUD zikrediyordum.bu ne demek ne manaya geliyor. şimdiden Allah razı olsun.3 ay önce bir kadınla tanıştım.bu kadın bana kalb gözünün açık oldugunu söyledi.Bir olay oldu ayrıldım.bu kadının ismini ne zaman ansam kalbim sıkışıyor .duramıyorum işlerim hep tersine gidiyor.hayatta hiç mutlu olamıyorum.Bu kadın bana şer amaçlı bir şey yapmış olabilir mi?inşirah,duha ,la havle ,fein tevellev,hasbiyallahü ,ya NUR u zikrediyor ve okuyorum ama düzelemiyorum her gün dahada kötü bir gidişata dogru gidiyor.Bana ne olur yardım edın ne olur.Bana bir yol gösterin ne yapmam lazım neleri okumam gerekiyor ..Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
üzerinizdeki negatif enerjilerden arındıracak uygulamalardan birini seçin,anlatıldığı gibi uygulayın,forumlarımızda büyü bozma duaları ve nazar duaları bölümlerini inceleyin,kendinize uygun bir uygulama seçin....
elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
10 sene önce
Zeinarda'nın dediklerini aynen uygulayın derim en başta, nacizane nas ve felak surelerini, ayet el kürsiyi dilinizden düşürmeyin diye öneririm, rabbim yardımcınız olsun..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
< >> bunları da hiç bırakmayın...devam edin..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)