Rüya Gördüm.

Bu konu safaxk tarafından 9 sene önce açıldı, 486 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
safaxk
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 7
9 sene önce

Merhaba.Dün gece rüyamda gece vakti bir mezarlığın yanından geçerken mezarlığın önünde arabamla durdum.Ya kendim stop ettim ya da araba kendisi stop etti o kısmı hatırlamıyorum ve arabamı bir kaç denemede çalıştıramadım.Sonra tam gaz alırken araba uyandım.Yorumlar mısınız? Birde gerçekten arabam bazen zor marş alır.Bu gördüğüm rüya mı ya da günlük hayatın rüyaya yansıması mı?Yorumlarsanız sevinirim.Birde arabamı satacağım malın satılması için çok etkili bir dua biliyor musunuz?:smile:

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
hayırdır inşaallah,gerçek hayatta da arabanızın sorunu olması ve bu sorunla satmayı düşündüğünüz için rüyanızda görmüş olabilirsiniz... Menkul ya da gayri menkul satmak için dualar <>bölümünde var,o bölümü inceleyin.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
uzun zamandir goremediginiz ozlediginiz birisini gorucek ve sasiricaksiniz ,insanlar niye boyle hem ozler yurekleri hem arayip sormazlar goruncede aa senmiydin uzun zaman oldu gorusemedik derler:rofl[1]:
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
Araba sıkıntı derler ama, araba kullanmak sıkıntı denir genelde. Belki de arabayı çalıştıramamanız sıkıntıya düşmeden bir yardım alacağınıza işarettir. En doğrusunu rabbim bilir. Rüya esnasında yaşadığınız hislerde önemlidir... Sevgiyle kalın.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)