Rüyada Ezan Duymak

Bu konu mavis tarafından 13 sene önce açıldı, 480 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
mavis
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 804
Yanıt Sayısı: 51
13 sene önce

rüyada ezan okumak hac aylarında hacca gitmeye yorumlanır. Ezan bazen hırsızlığa bazen de derece yüksekliğine büyük bir rütbeye yükselmeye ve işitilecek herhangi bir söze bekar için evlenmeye yorumlanır. Ezan çok kere doğru habere yorumlanır. Ezan duaya takvaya taat ve hayırlı işler ile emniyete şeytanın hilesinden kurtuluşa yorumlanır.
ezan ve zikrullahı yüksek sesle okuduğunu ve insanlarında bu ezanı sükunetle dinlediğini görmek büyük insanlara yaklaşmakla yorumlanır.
Bir duvar üstünde ezan okuduğunu gören insanları barışa davet eder. rüyadayatağından yattığı halde ezan okuduğunu görmek karısını çocuklarını hor gördüğüne onlara kötü davrandığına evinin kapısı önünde ezan okumak ecelinin yaklaşmış olduğuna evinin ortasındaezan okumak akrabalarından en yakın birinin öleceğine; komşusunun damında ezan okumak komşularından birinden şüphe edeceğine; devlet başkanının kapısı önünde ezan okuduğunu görmek bir suçun meydana çıkacağına; sokak ortasındayadaçarşıda ezan okumak fakirliğe, tüccar ise iflas edeceğine çukur ve derin bir yerde ezan okumak münafıklığa; ezan okuncak yeri olmayan bir mahalle arsında ezan okumak, herkesin işine burnunu soktuğuna bütün ev halkı ile birlikte ezan okumak ev halkına yalan ve iftira duyulacağına hamamda ezan okumak dinin noksanlığına; yolda giden arkadaşları arsında şarkı söyler gibi ezan okumak onlar suçsuz oldukları halde hepsinin birden hırsızlıkla suçlanacaklarına hem namaz kılıp hem de aynı anda ezan okuduğunu görmek tutuklu ise serbest bırakılacağına alay eder gibi ezan okuduğunu görmek yakında öleceğine delalet eder.
Rüyada namaz kılmak için kamet getirmek muradının olacağına sıkıntı varsa kurtulacağına kederden uzaklaşacağına işarettir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)