3 yaşındaki kızımla ilgili rüyamda gördüklerim. Yorumlar mısınız

Bu konu hayat2 tarafından 12 sene önce açıldı, 470 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
hayat2
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 53
12 sene önce

Arkadaşlar daha önce de kızımın rüyamda öldüğünü görmüştür.Bu seferki çok kötü. Rüya değil kabus. Rüyamda kızımın kaçırıldığını gördüm. Ama kimin kaçırdığını bilmiyorum. Bunun için hocaya falan da gidiyorum babamla beraber ama kadın beni duymuyor bile. Evi falan gözmün ününde sanki rahmetli annanemin vinin aynısı.Sonra ağlıyorum sürekli. Hatta rüyamda çektiğim acıyı şu anda bile kalbimde hissdiyorum.Ve hep keşke kızım ölseydi de en azından acı çekmediğinden emin olurdum. Şimdi kimin elinde ve kimbilir kızımın canını ne kadar yakıyorlardır diye kahroluyorum. Keşke cesedini görsem diye buna bile razı oluyorum. Kızım aç mı susuz mu canını yakıyorlar mı napıyorlar kızıma diye. Sonra epey bir dolandıktan sonra bir bahçe içinde kara çok çirkin bir kadını görüyorum bahçede. Kocaman ayçiçeğine benzeyen şeylerin açılıyor. Arasında kızımı görüyorum. Kucağında bebeğiyle saklanmış o bitkilerin arasına. AÇılınca ortaya çıkıyor. Ve uyanıyorum. Tam uyanınca sabah ezanı okunuyordu.Çok korkuyorum. Kızıma birşey mi olacak diye. Çünkü daha önce de dediğim gibi öldüğünü görmüştüm. Öyle büyük bir acı var ki kalbimde ruhumda şu anda. Sanki bütün o olanları yaşamışım gibi.

rosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 41
Yanıt Sayısı: 793
12 sene önce
Hayat2 korkma sadece kizin emniyette sen korkuyorsun ama kizin emniyette sadece endiselerini görmüsün rüyanda ama kizinin saclanmis oldugu görmen emniyette oldugunu gösterir. ayrica bunun icin konu acmana gerek yoktu rüya yorumu bölümüne yazabilirdin. selametle!
hayat2
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 53
12 sene önce
Sevgili Rosa güzel ve beni rahatlatan yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın bağımsız bir konu açtım. Konu açmamdaki sebep hemen bir yanıt alabilmek içindi. Öyle çok korktum ki anlatamam. Şu hayatta Allah bağışlarsa iki tane minik evladımdan başka hiçbirşeyim yok. Belki de ondan korkuyorum bilmiyorum. Onlara brşey olacak endişesi çok yoğun bende.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Allah bağışlasın Hayat,Rabbim acılarını göstermesin..... Naçizane tavsiyem,çocuklarınızı Rabbime emanet edin,fazla düşkünlük göstermeyin;Rabbim bizlerden daha merhametli ve daha koruyucudur. Çocuklarınıza kötü şeyler olacağı korkusundan kurtulmalısınız...
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
[QUOTE=hayat2;23878]Arkadaşlar daha önce de kızımın rüyamda öldüğünü görmüştür. Bu seferki çok kötü. Rüya değil kabus. Rüyamda kızımın kaçırıldığını gördüm. Ama kimin kaçırdığını bilmiyorum. Bunun için hocaya falan da gidiyorum babamla beraber ama kadın beni duymuyor bile. Evi falan gözmün ününde sanki rahmetli annanemin vinin aynısı. Sonra ağlıyorum sürekli. Hatta rüyamda çektiğim acıyı şu anda bile kalbimde hissdiyorum. Ve hep keşke kızım ölseydi de en azından acı çekmediğinden emin olurdum. Şimdi kimin elinde ve kimbilir kızımın canını ne kadar yakıyorlardır diye kahroluyorum. Keşke cesedini görsem diye buna bile razı oluyorum. Kızım aç mı susuz mu canını yakıyorlar mı napıyorlar kızıma diye. Sonra epey bir dolandıktan sonra bir bahçe içinde kara çok çirkin bir kadını görüyorum bahçede. Kocaman ayçiçeğine benzeyen şeylerin açılıyor. Arasında kızımı görüyorum. Kucağında bebeğiyle saklanmış o bitkilerin arasına. AÇılınca ortaya çıkıyor. Ve uyanıyorum. Tam uyanınca sabah ezanı okunuyordu. Çok korkuyorum. Kızıma birşey mi olacak diye. Çünkü daha önce de dediğim gibi öldüğünü görmüştüm. Öyle büyük bir acı var ki kalbimde ruhumda şu anda. Sanki bütün o olanları yaşamışım gibi.[/QUOTE] canım kardeşim LLAHIN İZNİ İLE KENDİMCE YORUMLUYORUM kızının kaçırılması ve saklanması rosanında dediği gibi onun güvende olduğuna ve sanırın üze rine çok titriyosun zeinardanın dediği gibi bunu yapma ayçiçeği genişlik ve ferahlıktır yaşlıkadın ahireti kazanmaktır fakat çirkin ve siyah oluşu maddi anlamda çok dara düşeceğinize ve kızının sayesinde bi şekilde bu darlıktan çıkacağına rüyanda acı çekmen gerçektete maddiyattan dolayı bayaa üzüleceğine ve eğer ağlaman sessiz ise hayırlı haber yok feryat figan şeklinde ise canın yanacak demekdir ha bide unutmadan rüyada kendi çocuğunu görmek eş olarak yorumlanır eşine bu aralar anlayışlı olmanı tavsiye ederim çünkü ALLAH KOLAYLIK versin fakat büyük bi sıkıntı atlatacaksınız rüyalarınızı rüya yorumu bölümüne yazabilirsiniz yeni konu açmanıza gerek yok kardeşim bi sıkıntınız olursa biz burda ve yanınızdayız selametle
altıuckenar
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 52
12 sene önce
evladını altı yaşına kadar mümkün oldugunca kalabalık ortamlara girdiğinde göz kulak olacaksın
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)