Rűya Farkındalığı ve Rüya Okumaları

Bu konu özlem35. tarafından 11 sene önce açıldı, 534 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
11 sene önce


Rüya Farkındalığı ve Rüya Okumaları



RÜYA FARKINDALIÐI

“Ruhun bedendeki deneyimleri” Ruhsal Farkındalık yolculuğudur. Rüya Farkındalığı ruhsal farkındalık yolculuğunda seçimlerden biridir. Rüya, fadim bilgide ölümün kardeşi olarak geçen uykuda, içerde kendini bilmenin, kendi tanımanın, yukarda ruhun eşik yolculuğudur. Zihin kendi şehrini tanır, beden uyur, rüyada uyanır, Ruh sezgilerle yol alır. Rüyacı görmekten korkmaz, mümkünlerin, evrenin sınırsızlığında, dolaşmaktan korkmaz. Rüya farkındalığı görmenin yolculuğudur. Rüyacı, vizyonerdir, İlhamı şimdiden ileri bakar, rüyacı kanatlanmadan Lucid ile bedenin dışına çıkar, Her şeyin saklı olduğu arketiplerin kadim alanına, çizginin üstüne, astral yolculukla sınırsızlığa gider.
“Duru” görür, “Duru” işitir, aklın onayına değil, sezginin berraklığına inanır ve öyledir.Çünkü rüya içinde rüyadır bütün gördüğümüz…



RÜYA OKUMALARI

“Hayra Yormazsan Hayat Yorar.”
Rüya, REM evresi ile birebir ilişkili uykunun karakteristik özelliği nesnesiz ancak görsel, işitsel algılardır. Biyolojisi tam olarak çözülememiştir.
Rem uykusu, özellikle Evrende Arketipsel alana,kendi insiyatifine frekansına sahip iç görülerin alanına, açılan imajlar gösteren uyku devresidir ancak bu seviyede, derin bilme sezebilme hali vardır…
Rüya Alemi, sınırsız sonsuz mümkünler alemidir.Herkes rüya görür, sadece hatırlamaz…
Rüyaların rehberliğini sezebilmek rüyaları hatırlamakla başlar…Hayra yormak, kabusları dahi uyarıcı ve gerekli deneyimler olarak kabul etmekle ve her rüyanın kişinin kendisiyle ilgili olduğunu bilmekle ilgilidir..
Rüya okumaları hatırlanan sembollerinin, rüya ve uyanma hislerinin, zihinsel duygusal hatta toplumsal hallerin bir araya getirilmesi yapılan okumalardır.Rüya okumalarında zihinsel-sezgisel düzeylerde ayrı okumalar yapılır. Rüya sembolizması hem kişisel semboller ve anlamlarıyla hem arketiplerle, arketip niteliği kazanmış anlamlarına göre yapılır.
“Uyurken ve Rüya görürken bizden önceki insanlığın tüm düşüncelerinin içinden geçeriz.” Nietzsche


…..“Rüyan seni senden iyi tanır.”

Alıntıdır…

aysima
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 677
11 sene önce
Rüyan seni senden iyi tanır...... Çok beğendim..... Bu konuda ayrıntılı paylaşımlarını bekliyorum özlemcim...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)