Müzik klibinde Allah’ı yok etmek!(tövbe haşa)

Bu konu Cleo tarafından 10 sene önce açıldı, 722 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
Cleo
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 82
10 sene önce

Henüz dün piyasaya çıkan bir video klip. Şarkının adı: Katy Perry – Dark Horse. Anında 10 milyon tıklama almış. İşin ürkütücü yani bu gibi insanların milyonlarca genç hayranı olması. Katy Perry klipte Kleopatra olmuş. Zaten klip kendisini belli ediyor ve artık bu tarz şeyleri açık yapmaya başladılar. Neyse klibin içindeki tehlikeli bir mesaja bakalım şimdi:



Burada adam boynundaki kolyeleri sağ eliyle gizlemeye çalışmış.



Sol elinde büyük bir elmas tutuyor. Burada sadece MMG(Amerikalı bir müzik şirketinin kısaltması) yazılı kolyeyi görüyoruz fakat ne hikmetse Allah yazılı kolye kemerin arkasında kalmış!



Burada meşhur tek gözle(!) Katy Perry elmasa bakıyor.



Firavun heykelinin gözünden çıkan ışınlarla adam yok olmaya başlıyor.



İşte burada klibin başından beri adamın görünmesin diye eliyle gizlemeye çalıştığı, kemerin arkasında kalan Allah yazılı kolye bir anda ortaya çıkmış(!). Bu sahne çok çabuk geçiyor ve açıkçası ilk izlemede pek farkedilemiyor. Amacın bilinçaltına mesaj yollamak olduğu açık.



Ve Allah yazan kolyeyi taşıyan adam firavunun gözlerinden çıkan ışınla yok oluyor.



Bu da çok sevdikleri piramitleri.

Anlayacağınız gibi günümüzde de hala firavunları öven ve onların peşinden giden insanlar ne yazık ki varlar. Umarım resimler görünüyordur 🙁 . Konuyu bir kaç gün ara ara güncelleyeceğim ki farkındalıklarımız artsın. Sadece müzik kliplerinde değil artık her yerde böyle mesajlar var. 🙁

pikaçu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 106
10 sene önce
Katy perry ve benzeri şarkıcıların nereye hizmet ettiği zaten aşikar. İşin en üzücü tarafı da ümmeti muhammedin bu şarkıları dinlemesi, bu kültüre adapte olması ve onlara benzemek istemesi :( Bir gencin en büyük hayali amerikaya gitmek iken arabistan aklına bile gelmemesi, hatırladığında da pis, asla gidilmeyecek bir yer olarak anması, arapçadan gelen ve çoğu da Allah'ın en güzel isimlerinden ya da sahabe isimleri olan şakir, rezzak, osman, haydar gibi kutsal isimlerle dalga geçmesi ve bununla beraber yabancı isimleri ise kendine idol edinmesi ve bu gencin müslüman olması; katy perry ve benzeri şarkıcıları kendine rol model alması, ümmeti muhammedin ne halde olduğuna açıkça örnektir. En çok bu duruma üzülüyorum. Yoksa şu yapılanlar umrumda bile değil. Allah'ın isim ve sıfatları her an tecellidedir ve bu ismi yok etmeyi bırakın, halel getirmeye dahi kimsenin gücü yetmez. Ancak ki Allah izin vermişse kafirler küfürlerine küfür katmak için Allah'ın onlara oynadığı bir oyundur. Bu, onların kazdığı tuzağa insanları düşürdüklerini zannederken kendilerinin düşmesinden başka bir şey değildir. Kıyametin yaklaştığı, alametlerinin açıkça zuhur ettiği şu dönemlerde Allah memleketimize selamet, ümmeti muhammede iman ve hayırlar nasip eder inşallah. Allah muvaffak etsin.
pikaçu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 106
10 sene önce
Eh bunu da kıyamet alametlerinden biri olan deccalın çıkışının yaklaşmasıyla yorumlayabiliriz.
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
pislikler bunlar ya .ben anlamıyorum bunlar.ne güzel müslüm baba,ferdi baba, hatta ümit besen dururken katty nıye :)
pikaçu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 106
10 sene önce
Molla o dediğin şahıslardan biri de "yıkılsın minareler açılsın meyhaneler" şarkısını seslendiriyor. Düşmanın içeride olanına da dikkat etmek gerek :biggrin[1]:
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
tabiki onu unuttum ya o zaman en iyisi zeki müren
pikaçu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 106
10 sene önce
O dediğin kişi de Allah'ın taktirine karşı gelmiştir. Bence şahsı maneviyi ünlülerde değil de biraz da ünsüzlerde aramak gerekir. Şöhret insanı yıpratır, nefsine düşürür, dünyayla meşgul edip kemalatı unutturur. Nerede gözlerden uzak, dünyadan elini eteğini çekmiş ve şöhretten uzak yaşayan ehli kamil varsa onları bulmak, onlarla yaşamak gerekir. Unutmayalım ki yarimiz neyse, yarınımız da odur.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Özellikle televizyonda yayınlanan her programın içinde bilinç altına hitabeden mesajlar vardır,bunlarla başetmek olanaksız....Örneğin sinemada film arasında bütün seyircilerin kola ve patlamış mısır kuyruğuna girmesinin nedeni budur,ara verileceği zaman doğrudan filmin içinde gönderilen ama asla gözle görülmeyen bir mesaj sonucudur... Günümüz teknolojisi bunu çok etkin kullanmaktadır, Çocuklarımızı ve gençlerimizi bundan kurtarmanın tek yolu medya kullanımı konusunda eğitmek olacaktır...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)