Elime Kına Yakılmış !!!

Bu konu eylül84 tarafından 9 sene önce açıldı, 742 kere okundu ve 11 Cevap verildi.
eylül84
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 187
9 sene önce

arkadaşlar dün çok garip bişey oldu gece rüyamda namaz kıldığımı gördüm (vakit namazlarıma elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum bazen kaçırıyorum tabi) sabah uyandığımda sol avuç içimde resimde ki gibi kına vardı.. sizce anlamı nedir yorum yapabilirmisiniz?:roll:

NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
[QUOTE=eylül84;135355]arkadaşlar dün çok garip bişey oldu gece rüyamda namaz kıldığımı gördüm (vakit namazlarıma elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum bazen kaçırıyorum tabi) sabah uyandığımda sol avuç içimde resimde ki gibi kına vardı.. sizce anlamı nedir yorum yapabilirmisiniz?:roll:[/QUOTE] Kokusu kına kokusu mu? Zira bana pas boyası gibi geldi. Bazen işte benimde elime bulaşıyor. Kokusunu kontrol edin.
zike
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 5
9 sene önce
gece belkı uyku sersemı wc gıttın elını yıkamayı unuttun :D
eylül84
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 187
9 sene önce
evet kına kokuyor zaten bu sebeple kına olduğunu söylüyorum görüntüden de zaten anlaşılıyor ellerimi defalarca yıkadım hatta çamaşır suyuyla bile yıkadım çıkmadı ve kokusu da devam etti...
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
[QUOTE=eylül84;135355]arkadaşlar dün çok garip bişey oldu gece rüyamda namaz kıldığımı gördüm (vakit namazlarıma elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum bazen kaçırıyorum tabi) sabah uyandığımda sol avuç içimde resimde ki gibi kına vardı.. sizce anlamı nedir yorum yapabilirmisiniz?:roll:[/QUOTE] selam eylül84..hayatımdan bir anı hatırlattın bana teşekkür ederim:) müsadenle minik anımı anlatarak cevap vermek isterim: annemi kaybettiğimde henüz küçüktüm babanneme köye gittim kısa bir süreliğine. babannem bana annemin gelin geldikten sonra; bizde ahıra dam derler, damda ak sakallı bir dede gördüğünü ve bağırarak yukarı kaçtığını anlatmıştı ve ekledi annen orada bir murat etseydi muradı olurdu dedi ben çocuğum bu anlatım beni korkuttu ve ben yalnız dama hiç giremedim ve ışık yanmadan uyuyamaz oldum bir sabah uyandığımda sağ ayak parmaklarımda kına vardı babannemin annesi dedi ki: Yaradanın kudretine kurban olayım. çocuğun ruhunu gezdirip getirmişler. burada büyük ihtimalle bizim göremediğimiz Allahın dostlarından bahsediyor olmalıydı. bizde büyükler çok şey bilirler onlar tecrübeyle öğrenmişlerdir çok şeyi..ve ben uykusunda kınalanmış bir iki kişinin anlatımına daha şahit olmuşumdur.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
bende bu arada el falina baktim:biggrin[1]:,hayati karman corman gecmis hep,dertsiz basina dertler acilmis ,bicak gibi kesip atan sonu gelmeyen olmayacak sevgiler yasamis,sade bu olsa iyi sihhat sorunlarida var kazada gecirmis birseyleri yoluna koyamamis hala ,el kiminse cahil hemde cok
HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
9 sene önce
eylül84 kardeş bu forumda birisi cin daveti yapmıştı oda sabah uyandığında elinde kına olduğunu söylemişti bunun cinlerle alakası var yakkın zamanlarda cinlerle uğraştınmı koruma duaları oku ayetel kürsi ile koruma yap--- zike denilen şahsın yorumunun silinmesini rica ediyorum böyle yorum yapanın bu forumda işi yok
zike
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 5
9 sene önce
Özür dilerim arkadaslar densizlik ettim kusura bakmayin :(
BURKAN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 225
9 sene önce
eylul arkadas cok buyuk ihtimal tum hayellerine kavusmus muthesem bir yasam surmekte simdilerde, bekar isede hayirli bir evlilik yapmisdir..
Halll
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 141
9 sene önce
[QUOTE=eylül84;135355]arkadaşlar dün çok garip bişey oldu gece rüyamda namaz kıldığımı gördüm (vakit namazlarıma elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum bazen kaçırıyorum tabi) sabah uyandığımda sol avuç içimde resimde ki gibi kına vardı.. sizce anlamı nedir yorum yapabilirmisiniz?:roll:[/QUOTE] Eski bir tanıdığı hatırladım tıpkı sizin gibi kına yakılıyordu bir kaç kez yaşamışdı o bu olayı tek odanın içinde yaşayan bir aile yıllar içinde yürü ya kulum oldu Allah ın bir lutfuymuş demekki malının hesabını kendi bile kaybetmişdir geçen zaman içinde İnşallah sizede hayırlara vesile olur:dance2[1]:
Kubuh
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 32
9 sene önce
cin düğünune götürmusler seni uykunda farkında değilsin, kına bu yüzden. çok kişinin başına gelen bir olay bu. endişelenecek bişey yok. gece yatmadan önce 3 ihlas 3 felak 3 nas oku,sahih hadistir hiçbir ifrit ilisemez.
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
sol elinde olması hayırlara vesiledir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)