Huzurcicegi ( ciciperi )

Bu konu elci tarafından 8 sene önce açıldı, 622 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
8 sene önce

Selamun aleykum. Sevgili dua kardesim allah c.c seni ne kadar sevmiski hakkında giybete tesebbus etmisler bilesinki allah c.c kuluna giybet edeni sevmez giybete maruz kalan kulunun kusurları bagıslar. Gıybet yaılması kadar gıybeti dilemekte caiz degidir buradan sunu cıkarıyoruzki gıybetin islamdaki yerinin olmadıgı. Güzel insan bu aciz kul senden isteri dualarında sana muhtactır rabbim beni gıybette olan kullarının dualarından uzak eylesin kıybete maruz kalmıs olan kullarının dualarında olmayı nasip etsin. Güzel insan nur kalpli allah kulu müsade ederseniz size bir kelime demek istiyorum musade nizi alarak.

Rabbime sükürler olsunki beni huzurcicegi ile muhabbet etmeme nasip etti.

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
[QUOTE=elci;148725]Selamun aleykum. Sevgili dua kardesim allah c.c seni ne kadar sevmiski hakkında giybete tesebbus etmisler bilesinki allah c.c kuluna giybet edeni sevmez giybete maruz kalan kulunun kusurları bagıslar. Gıybet yaılması kadar gıybeti dilemekte caiz degidir buradan sunu cıkarıyoruzki gıybetin islamdaki yerinin olmadıgı. Güzel insan bu aciz kul senden isteri dualarında sana muhtactır rabbim beni gıybette olan kullarının dualarından uzak eylesin kıybete maruz kalmıs olan kullarının dualarında olmayı nasip etsin. Güzel insan nur kalpli allah kulu müsade ederseniz size bir kelime demek istiyorum musade nizi alarak. Rabbime sükürler olsunki beni huzurcicegi ile muhabbet etmeme nasip etti.[/QUOTE] Tesekur ederim sayin elci Rabbim her daim sevdigi kullarindan eylesin sizi insallah, yazinizi okuyunca sevindim beni mutlu ettiniz sagolun,Rabbimde sizi her daim mutlu etsin insallah hem dunyada hem ahirette bahtiyar olun insallah Rabbim kafirlerin oyunlarindan bizi ve butun muslumanlari korusun,bize namaz kilmayi salavat getirmeyi nasip eylesin
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Aleykümselam Elçi,hiç vageçmiyeceksin değil mi??*:biggrin[1]::tongue[1]: Sen huzurçiçeği,biz Ciciperi demeye devam........
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
8 sene önce
Hz nuh aleyhisselam nuh kavmini islama davet ettiginde ona inanmayanlar oldu oglu Yam da kensine inanmadı bu dönemde hz nuh büyük iskencelere alaylara maruz kalmıstır. Allah c.c hz nuh a bir gemi yapmasını emretti ve hz nuh gemiye her hayvandan bir cift alarak binmeden önce oglu Yam ı da gemiye davet ettiginde oglu ben gelmem olaki böyle birsey olursa agaca cıkarım diyerek babasının bu daveti ret etmistir. Hz Nuh ogluna bu daveti yaptıgından sonra olusan bir dalgada bogularak kayboldu. Sayın üyeler hak yolunu bilgimiz dogrulsunda islama yakınım sanan ama islamdan uzak olanlara bu hatalarını anlatmak biz müminlerin görevidir fakat o kisi bu ikazımıza kulak vermesse o zaten hak yolundan uzaklasmız zavallı biridir.
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
8 sene önce
Selamun aleykum sayın üyeler lütfen beni anlayısla karsılıyacagınızı umarak bunu yazmak zorunlulugu duydugumu belirtmek isterim. Sahsım olarak (Huzurcicegi ) ciciperiyi ne tanırım ben ne de tanısmıslıgım vardır kendisiyle tesadüfen buradan tanıstık hatta ilk tanismamız benim konuma yazmıs oldugu yorumu ile olmustur belki sizler olsaydınız o yorumdan sonra kendisine darılır gücenirdiniz ama isin gercegi aslında farklı kale gibi dik duran mümini severim ben yıkılmıyacak olan kardes ararım kalbindekini aynen yazabilecek cesarete sahip dost ararım iste bunu nur kalpli kardesim yaptı. Kimse bana darılmasın kızmasın onun yeri benim yanımda cok farklı o nedenledirki sizlerinde bilmesini isterimki huzurcicegi kardesime atılan tas önce bana gelir , insaallah rabbımın verecegi kuvvet ile o tas bizi yıkmıyacaktır. Bende yıkılmadıkca rabbim bana güc kuvvet verdikce o kardesimin yanında olacagım , buda benim icin vefa borcudur.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)